Timisoara- Gradinita Montessori

Buna!
De luna viitoare incep vanatoarea pt un loc intr-una din gradinitele orasului pt baietelul meu de 3 ani.
Am niste criterii:
1. sunt adepta pedagogiei Montessori
2. as vrea sa fie cat de cat aproape de zona unde locuim (Dacia)
3. as vrea sa nu fie grupele de copii foarte mari, de genul 25-30 de copii
4. sa fie o gradinita buna, unde copiii se simt in siguranta, sunt in siguranta, sunt tratati frumos, sunt conditii salubre, exista personal calificat si cu experienta
Dintre mamicile din zona ma poate sfatui cineva? exista gradinita Montessori in oras? sau alta gradinita care sa intruneasca criteriile de mai sus? din experienta voastra ce-mi recomandati ? o gradi privata sau de stat ?
De gradinita din Mall stiti ceva?
merci
astept cu interes raspunsurile voastre
Lia
Raspunsuri

ela03 spune:
Eu am auzit de o singura gradinita Montessori, dar privata, undeva pe langa Brancoveanu.

mcrmiki spune:
Eu stiu pe cineva care are copii la gradi din Mall si este tare multumita, inainte a fost la alta gradi, tot particulara de care nu a fost multumita deloc. Cred ca poti merge la Mall sa vezi conditiile, dar din experienta mea cu gradinitele trebuie sa fi foarte atenta la educatoare, cu toate ca nu cred ca sunt probleme in general la cele din gradinitele private.
Multa sanatate si bafta!
Un cuvant plin de iubire pretuieste atat de mult si totusi el costa atat de putin." N. Iorga
http://community.webshots.com/user/mcrmiki
Miha&Sorin&Bogdan(24.12.2000)&Vlad(17.11.2003)&Alexandru(29.09.2006)

Dorsilia spune:
ideea cu gradinitele private e ca au educatoare f tinere si neexperimentate si copiii-s urcati pe pereti, asa mi-a povestit mie cineva care a facut practica pedagigica prin gradinite private. Nu ma astept sa fie un general de armata care sa japaie cu nuiaua in aer la ei, dar nici blegute din astea comode care lasa copii sa-si faca rau lor insisi precum si unii altora nu-s ok

bupsy spune:
Exista gradinita Montessori pe Brancoveanu si am vorbit cu cineva care are copilul la gradinita acolo si e f multumit.
In ceea ce priveste gradinita din Mall prin august am auzit unii prieteni discutand ca vor sa-si mute copilul de la aceasta gradinita,din mai mullte motive: pret pe luna in jur de 1300 RON, mancarea adusa de o firma de catering, mai mult rece, le-a pus in fata un contract chilometric, pe care nu aveau voie sa il citeasca cu atentie acasa, si in care, pe scurt, tu ca parinte erai de vina pt orice i se intampla copilului la gradi. In pret era inclusa numai o singura limba straina, nu mai multe cum se facea publicitate, pt celelalte trebuind sa platesti in plus.

Giova spune:
si eu am auzit de gradinita Montessori de pe Brancoveanu. arata bine pe dinafara, mai multe nu stiu. si eu sunt adepta acestui program dar e mult prea departe de noi.
de gr. din Mall am auzit si eu aceleasi lucruri. multi si-au retras copii pt. taxa foarte mare.
Fiul meu are 2 ani si e din martie la Children Care Center. pana acum sunt foarte multumita de tot.
_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)