Mamici de mai-iunie 2008 (23)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

quote:
Originally posted by simonacip

Leeloo, cit ti-a iesit exact rezultatul?
Stai linistita, si eu la prima sarcina am avut risc crescut de down si m-am temut pt ca am caz in familie.Dar am fost la eco la dr albu si m-am linistit...Nici acum nu mi-a iesit chiar ok 1/634...
Hai, fii optimista, repeta analiza sau fa direct amnio

David (10 nov 2004) si
Simona 21+
Daviduchele meu

"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."

Riscul de virsta era de 1/275 si mie mi-a iesit 1/50... Ce nu inteleg este ca toate rezultatele - si afp si hcg si estriol mi-au iesit in limitele de saptamina de sarcina insa in hirtia de la ei sunt incercuite ca si cum sunt in afara limitelor admise...

Gabriela 17+ cu si Stefan David (8 Iulie 2004)Poze

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Alysh, eu am 40 si nu ma prea bag la ciorba, mai degraba fac supa. Am o scuza ca eu sunt inca "tinara casatorita" , pina acum 3 ani nici nu stiam sa gatesc, nimic, de nici un fel. Doar cartofi prajiti si oua.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Buna dimineata, fetelor,

Cum va simtiti in dimineata asta? Noi bine, dam din picioruse si din manute nevoie mare! E cam frigulet afara, dar asta este, e ceva normal in perioada asta. Macar de ar ninge ca n-ar mai fi asa frig, dar pana in ianuarie, februarie nu avem sanse....
Noi am facut bradutul de o saptamana, si in fiecare seara dam drumul la luminite si stam si ne uitam la el lung…. E plin de dulciuri, dar inca n-am bagat mana in ele. Pana anul asta am avut bradut cu fibra optica, dar parca mi se pare ca a ramas mic pe langa Vlad, asa ca am cumparat altul. Ce sa va spun, noi de vreo saptamana mancam salata de boeuf intr-una. Asa ca sincer, nu stiu daca mai fac de Craciun, ba chiar sambata am facut sarmale.... si mai am si azi si maine din ele... nici nu stiu ce o sa fac de Craciun, ca o sa fim satui de sarmale si salata. De cand a venit soacra mea, nu prea mai calc, nu prea mai spal vase... nu este asa rau, dar maine pleaca acasa si iar o iau de la capat, atat ca saptamana viitoare mi-am luat concediu si stau cu Vladut acasica, si o sa ne uitam la filme toata ziulica.
Trimiteti-mi si mie niste zapada!!!!!
A, vorbeati de kg, eu cam profit de situatie, si mananc de toate si cat pot, ca dupa aceea nu mai pot sa abuzez ca acum! Am luat aprox 5,5 kg, si nu-mi fac griji inca.
Abia astept sa vina joi, sa vad ce bb frumos avem, cat este de mare si mai ales ce este!

21+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Gabitzam, parca am fi surori, si eu pana de curand doar oua si cartofi prajiti stiam sa fac. Ma simteam prost fata de unele amice care la 20 si ceva de ani stiu sa gateasca o multime de feluri. Dar daca eu am o mami care m-a rasfatat si nu m-a lasat sa fac prea multa treaba, ce sa fac? M-am conformat! Acum insa, o fac din dragoste de sot!

Alina 19+ posibil

http://bd.lilypie.com/hduvp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu am noroc ca amandoi mancam la serviciu la prinz, in weekend de multe ori mancam in oras sau la mama, asa ca nu e nevoie sa gatesc foarte des. Am invatat cateva chestii si-mi ies bine si le mai rotesc. In resc, mama e de baza, una doua pun mana pe telefon si o intreb cum se face una-alta. Si nu ma bag la chestii grele. Cred ca salata de beuf e singura chestie mai pigulita, in rest, n-am rabdare.
Si mai am un noroc, ca sotul meu nu e mofturos si nici ciorbar nu este

Cand o mai creste Andrei vreau-nu vreau o sa mai fac diverse chestii.

Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla

www.dropshots.com/gabitzam2" target="_blank">Poze noi cu maimutzica mea, Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns TaniaForsea spune:

Alysh -Eu am 35 ani si nu ma simt batrana,iar ceorbele le mancam la mama, la soacra.Eu gatesc friptura,cartofi prajiti,piure,fierb legume congelate,spaghete si in general mancaruri care se fac repede.

Simonacip -mult mai semeni cu sora ta.Daca te consoleaza sa stii ca si baiatul meu este incapatanat si incearca sa ne domine.

leeloo 2004- daca repeti TT si rezultatul este acelas,cred ca nu trebuie sa te sperie amneocenteza.Are riscuri intradevar dar iti spune sigur daca ai probleme sau nu.Eu merg miercuri la MEDLIFE pentru eco si TT. http://www.medlife.ro/contact.htm

SilviaPop-am si eu palpitatii cand am o zi stresanta si obosesc.la analizele de sarcina am facut si anticuagulantii si micile probleme se pare ca au o radacina acolo.Lupus anticoagulant 28.9secunde(timp normal:30-51sec); Pro C Global f V (NR) 0.72 (normal:0.86-1.10).
Medicul mi-a recomandat ASPENTER 1/zi(aspirina inimii)

15 saptamani 1an+4luni

http://community.webshots.com/user/forseatania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onyxg1998 spune:

Fetelor, si eu am aritmii, si uneori ma deranjeaza chiar foarte tare, dar ce sa fac, nu pot lua nimic, mai ales ca uneori mi-e teama la nastere din cauza efortului sa nu mi se intample ceva. Am facut pana sa raman insarcinata o gramada de EKG si degeaba, nu iesea nimic, imi spuneau medicii ca este foarte greu sa prinzi o anomalie asa, decat daca o ai in momentul in care iti fac EKG. Dar in ultimul timp nu le-am mai bagat in seama, ma deranjeaza, dar ma fac ca ploua. Am intrebat doctora daca au vreo influenta asupra lui bb si mi-a zis ca nu, tocmai de aceea nu ma mai zbucium.
In privinta ciorbelor, eu am aproape in fiecare zi ciorba sau supa (cu galusti, ca altfel nu-i plac lui papi), si uneori Vlad ma intreaba cand n-o sa mai avem ciorba la masa...
Dar sincer, eu cred ca daca n-am manca o ciorba, toata ziua am rontai la diverse si ne-am ingrasa la greu, asa te saturi cu ciorba si felul 2, orice ar fi, si nu ma rontai altceva.
Spre exemplu, am facut zilele trecute, ciorba de fasole si am mancat cu muraturi, foarte buna. Apoi am sa fac, cred ca maine, ciorba de perisoare, ca de Craciun daca avem sarmale, carnati sa mai am si ciorba de perisoare, cred ca atata carne tocata nu face bine la ficat, nu?
Ba chiar as face de peste, dar parca pe Vlad nu-l atrage pestele, asa ca trebuie sa ma gandesc la altceva.
Voi ce aveti in meniu de Craciun?

21+

Pupik de la Onyx si Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Buna!

Am intrat sa va spun ca am scapat: saptamana trecuta am pierdut sarcina natural si apoi mi-au facut si chiuretaj.
Vreau sa va mai spun ca pe mine nu inceteaza sa ma uimeasca conditiile de aici din spital si cat de dragut se poarta cu tine. Pentru o fatza de o zi (nu am stat peste noapte) mi-au dat camera singura cu tv cu ecran plat si fotoliu-pat pt partener!!! Cu baie, dus si toate cele... Si prietenul meu a putut sta toata ziua cu mine, ba i-au dat si sa manance!
In fine, totul a fost usor si fara dureri prea mari. Acum astept un ciclu prin ianuarie si apoi am verde sa incerc din nou. Intru cand am noutati
Multa bafta si sarbatori fericite (si fara prea multe kilograme in plus) la toata lumea!!!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinabc spune:

Buna ziua si va multumesc pentru primire. Ma bucur tare mult ca mai sunt fete din Bacau, va pupacesc pe toate (daca am citit bine sunteti elena_g, chinabulina si MsBB)
gabitzam... multumesc pentru primire, am si eu o rugaminte, imi poti trimite si mie datele pentru lista de bebici? Am vazut ca ai ajutat-o pe elena_g, eu am incercat dar nu reusesc sa bag datele, multumesc anticipat. datele sunt: DN: 17.11.1981, UM: 20.09.2007, DPN: 27.06.2008
elena_g ... eu am fost deocamdata la dr. Beleuta (de 3 ori) dar vreau sa merg la dr. Cruceanu (eu la ea am fost timp de 6 ani, tot cu ea am nascut si primult copil - am o fetita de 6 ani, dar de la ultimul control la ea prin febr. cand am intrat la 23chiar daca eram programata la 17.30, nu am mai fost).Dr. Beleuta mi s-a parut un om extraordinar, sociabil, un bun profesionalist, dar am un feeling, nu sunt linistita de la ultimul echo. pe care mi l-a facut si vreau sa merg la Cruceanu, pe care am gasit-o cam greu, eu stiam ca e la Medical Test, acum este undeva pe Valea Alba, am facut programare pe 20, la ora 21!!!!!. Vom vedea...
Mai vorbim, va pup (eu am net doar la serviciu, asa ca e posibil sa nu tin leg. cu voi chiar in fiecare zi, I'm sorry)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

quote:
Originally posted by alra

Buna!

Am intrat sa va spun ca am scapat: saptamana trecuta am pierdut sarcina natural si apoi mi-au facut si chiuretaj.
Vreau sa va mai spun ca pe mine nu inceteaza sa ma uimeasca conditiile de aici din spital si cat de dragut se poarta cu tine. Pentru o fatza de o zi (nu am stat peste noapte) mi-au dat camera singura cu tv cu ecran plat si fotoliu-pat pt partener!!! Cu baie, dus si toate cele... Si prietenul meu a putut sta toata ziua cu mine, ba i-au dat si sa manance!
In fine, totul a fost usor si fara dureri prea mari. Acum astept un ciclu prin ianuarie si apoi am verde sa incerc din nou. Intru cand am noutati
Multa bafta si sarbatori fericite (si fara prea multe kilograme in plus) la toata lumea!!!

Alina

Buna alina, imi pare f. rau de veste.
Iti doresc sanatate si dragoste, Dumnezeu sa te intareasca si sa te vedem la anu' din nou prin grupurile de gravidutse.

19+ S-AR PUTEA soarele din viatsa noastra

Mergi la inceput