Mamici de iulie-august 2008 (12)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danam27 spune:

Buna fetelor!Am fost ieri la doctor si sunt 2,le-am putut asculta si inimioara,a fost atat de emotionant....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

ieeee
felicitari
a 2a cu gemeni
sa-ti traiasca,sa-ti creasca si sanatosi sa se nasca!!!

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
13+ sper la o!!!AMR 27sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mai fetele, mie mi-a zis sa ma programez la morfo fetala 4 D la sfarsitul lui februarie, cand o sa avem 22 de saptamani in cap! La eco pe care mi-a facut-o la control, vineri, mi-a zis ceva de pliul nucal dar n-am inteles nimic, oricum era ceva despre aspect nu despre dimensiune... asta daca "masurarea" asta de care vorbiti nu se refera cumva la transparenta sau asa ceva...
Totusi, eu sunt destul de nelinistita cu febra aia pe care am avut-o ei si as vrea sa fiu sigura mai devreme de 22 de spatamani ca e totul ok.
Ce naiba sa fac? In plus, vineri plecam din tara si revenim pe 30 dec, deci anul asta e exclus sa ma mai pot duce sa cer o parere in alta parte.
Voi ce ma sfatuiti?
Zau, acuma o sa spuneti ca sunt fixista, dar nu imi iese din cap problema prietenei mele care v-am zis ca are un bebelus cu probleme...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Neata!!!
Urez bun venit noilor gravidute, Sursula si Didi81. sarcini cat mai usoare!!
Eu sunt prinsa cu curatenia de sarbatori!!!

Cristina
" O data ce ai zburat, vei pasi pe pamant cu ochii atintiti spre cer" - Leonardo Da Vinci
6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anaxena spune:

buna dimineata!!!
la mine e clar s-a terminat cu somnul excesiv!!!
si vineri mergem la echo!!!si ne zice Iosup ce e bb mic!! si sper ca e super sanatos bb,asta in primul rand...sa ibe 2 maini,2 piciorushe,un capushor,si sa-i lipseasca putza!!!!
si miercuri vine urocultura,sper sa iasa bine,deshi...sentimentul meu tinde spre infectie urinara
va doresc o saptamana frumoasa,fara greturi,fara si sanatosi
mai e un pic si vine craciunul!!!
azi ma vopsesc ,ma fac frumusica...ce frumos incep saptamana!!!

Ana-Maria nimfomana dupa teste de sarcina
13+ sper la o!!!AMR 27sapt
proiectul bebe pink
www.flickr.com/photos/12649238@N02/?saved=1" target="_blank">diferenta dintre poza si fotografie+poze test+poze bb+poze burtica
www.dailymotion.com/anaxena/video/x3k83m_video008_events" target="_blank">filmuletze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

Am ajuns si noi cu chiu cu vai aseara acasa. Am avut problemel in bucuresti cu avionul nu ne-au zis nimic am stat in frig o multimea de timp nu le-a pasat ca avem baby mic i-a durut fx undeva pana la urma cu chiu cu vai au plecat abia la 10 jumate cand deja noi trebuia sa fim aici.
Fata era rupta de oboseala si a trebuit sa o trezesc din somn si a plans non stop saraca ca nu mai putea.
Acuma ne pregatim sa iesim putin in oras ca ninge frumos sa luam o cartela sa schimbam si noi niste bani si poate isi revine si fata.

---------------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)
Bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Buna fetele!
Bun venit noilor gravidute, felicitari gravidutelor care asteapta gemeni!
Astazi sunt cam molesita, dar am treaba...asa ca trebuie sa ma mobilizez sa fac o ciorbita si sa spal rufe ... si se mai gaseste cate ceva de facut prin casa...
Pana acum nu aveam nici un semn de sarcina, dar vad ca de cateva zile mi s-au marit si mie sanii si sunt durerosi!!!

Voi v-ati ingrasat? Ca eu am cam pus pe mine si in ritmul asta nu o sa ma mai incapa costumul de revelion!!!!

Pupici!

Eco fac si eu tot in febr, la 20 saptamani, 4D....pana atunci o sa mai fac din alea normale la control....

Si triplu test o sa fac la 16 saptamani, si titru anticorpi-am RH neg- pe la 12 saptamani....

9 sapt. si (20.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madina71 spune:

Mada, bine ai venit in Ro, Iasiul e frumos, am stat si eu 5 ani pe per studentiei acolo!!!!
Imi pare rau de probl pe care le-ati avut, of...imi inchipui cat ai suferit stand in frig cu aia mica, dar bine ca a trecut!!!!

9 sapt. si (20.01.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana01 spune:

Fetelor,

Stiu ca va scriu foarte rar si va rog sa-mi scuzati inconsecventa. Dar va citesc si ma bucur nespus ca-mi raspundeti.

Eu ma simt efectiv sfarsita. nmu stiu de ce, nu am pic de vlaga in mine. La Daria nu a fost deloc asa, dar uite ca acum, daca ma joc putin cu daria, o iau in brate sau fac alte activitati in casa simt ca nu mai poit sa respir. Respir foarte greu si inima imi bate ca dupa maraton.

Asta e, incerc sa ma obisnuiesc, dar, din pacate, orice moment liber il petrec in pat, asa ca de aceea scriu putin. si pana recuperez ce ati scris voi iar nu am timp sa scriu si tot asa...

Imi pare nespus de rau de Tuchi. Sper ca vei fi alaturi de noi si p[este cateva luni sa ne dai vestea buna ca totul este cum ti-ai dorit.

ANkalaura, exact acelasi carucior cu landou si patut i-am luat si eu dariei de craciun. abia astept sa i-l dau!

Danam, felicitari pt Gemene!!! Doamne, mare bucuria! cand am nascut-o pe Daria si vedeam fete cu gemeni de varsta dariei ma gandeam ca eu nu m-as fi descurcat cu gemeni niciodata. Dar sunt convinsa ca Dumnezeu iti da bucurie si putere dubla.

Se pare ca sunt nr. 4 pe lista cu eco 3D pe 21 dec. abia astept. nu mai am rabdare. astazi m-am trezit pe la 5 dim si m-am tot gandit cate zile, ore, minute mai sunt. nu stiu de ce am nelinistea asta in suflet. cred ca am auzit tot felul de nenorociri in ultimul timp si m-am panicat. la prima sarcina tot ce imi doream de la eco era sa aflu sexul. acum incerc sa imi aduc aminte atunci sa intreb daca inima are 4 camere, daca rinichii sunt ok si tot felul de astfel de chestii. nu stiu de ce sunt asa panicata, sper ca totul va fi bine. dar zilele astea singurul meu scop este sa ajung odata la eco!!!!

Intreba cineva de febra. stiu ca si eu am temperatura corpului peste 37, dar medicul mi-a spus ca este ceva normal la gravide. daca este peste 38 si te simti prost si din alte puncte de vedere, atunci e ceva de tratat.

va pup si va urez sarcini usoare. revin cu vesti (sper bune) dupa eco.

Roxana & cocutzel Daria (06.09.06) + Burti- bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AnnaBaby spune:

Buna dimineata felelor si o saptamana buna!
In weekend-ul asta a venit iarna la Bacau. E o atmosfera de sarbatoare ca-n povesti, cu multa zapada si inca mai ninge. Sper sa tina vremea asta si de craciun.
Le urez si eu bun venit noilor colege Danam27 - felicitari pt gemeni, Didi81si Sursula. Sarcini usoare si bb-i sanatosi.
Didi si eu am fost racita exact in perioada aia si am luat oscolococcinum si multa lamaie cu miere.
Mada sper ca ati avut o calatorie placuta si usoara. Asteptam sa ne povestesti.
Tuchi draga, dupa toate cuvintele calde de sprijin pe care ti le-au adresat celelate fete, orice pare de prisos.
oricum imi pare tare rau pt ce s-a intamplat, dar incearca sa ai incredere ca DD stie ce face.

Anna 9+
AMR 31
vinebarza
poze

Mergi la inceput