* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (84) *
Raspunsuri - Pagina 9
miki_baby spune:
quote:
Originally posted by creata2008
Maine e ultima zi la job! Iupiiiii!
Si pentru ca o sa ma trezesc dimineata, ma indrept spre vastele mele apartamente, sa crashuiesc peste noapte.
Va pupacesc pe toate!
Felicitari, Creata!!
Pana nasti trebuie sa te rasfeti, ca o printesa, ca dupa ce apare Mariuca in peisaj, n-o sa mai ai timp de tine.
te
Miki 36+ Saara Maria
Miki
Lucrusoare buburuza
AMR MAXIM 4 SAPTAMANI!!!
Mitsu-bishu spune:
Merci, merci si tie, Ven! Daaaa, am vrut tare mult sa am ; ajunsesem pana la urma la concluzia ca merge si fetita, ca o sa iubi mami la fel de mult, numai sa se termine odata cu incertitudinea!
34+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/?savedsettings=2105206827#photo2105206827" target="_blank">bananutsa clar!!!
AMR MAXIM 6 SAPTAMANI
laura_dimitris spune:
Buna fetelor1
Am tras de mine pana acum sa intru pe net sa felicit si eu cele 3 sarbatorite de astazi...
LA MULTI ANI CU SANATATE, FERICIRE, NASTERE USOARA SI COPII SANATOSI STOISOR, CYNTIA SI ELADEEA !!!
In rest, sunt moarta de oboseala ca astazi am fost si pe la tribunal si am mers si apoi la birou unde am avut o gramada de chestii de rezolvat...
Drumul de intors acasa a fost un infern...
Iar acasa la scurt timp mi s-a luat curentul electric si luat a fost vreo 2 ore si jumatate... Suficient cat sa se faca frig in casa si copilul sa se plictiseasca la lumina lumanarilor....
Asa ca, de nevoie de nevoie l-am dus la Mc donalds...
Abia astept sa adorm acum.
Dar, ianinte de asta...
Creata, am murit de ras imaginandu-mi scena cu canarii parintilor tai... Si mai ma vedeam si cum smulg parul din capul barbatului ca astazi nu si-a spalat farfuria unde a mancat la pranz.... Ma bucur ca ne-ai dat vesti despre Alinutza. As fi vrut sa pot sa o sun si eu astazi dar... poate o sun maine desi se contureaza o zi asemanatoarea cu cea de astazi...
Irlandeza, ma bucur mult ca ai "aparut" si cu date despre tine nu numai cu raspunsuri si felicitari.... Mi-as dori sa o faci mai des! Imi pare rau ca vestile despre tine nu sunt tocmai bune.... Stiu cat de nasoala este durerea data de nervul sciatic....si, din pacate, nu ai ce sa faci decat sa astepti si sa te rogi sa treaca!!! Bine ca este mama ta la tine si te ajuta !!!!
Mitsule, FELICITARI PENTRU BANANUTZA FLACAULUI !!!!!
Vroiam de mult sa-ti spun ceva... eu, daca as fi in locul tau, musai as cumpara patutz pentru copil !!!! Am inteles ca nu banii sunt problema ci spatiul... ar trebui sa incerci si sa gasesti varianta potrivita cu mutatul mobilei sa incapa patutul... Si spun asata pentru ca pe al meu flacau l-am luat sa doarma cu mine in pat la varsta de 6 luni cand tati a plecat sa faca armata in grecia.... Si de atunci.... la mine in pat a ramas pana in ziua de astazi
Mai fug eu noaptea din camera lui dar... se trezeste si plange dupa mine... Si are 4 ani si jumatate. Si patutul l-a folosit primele 6 luni si apoi... a fost frumos ca decor
So, o sa-l obisnuiesti asa de tare cu dormitul in pat cu tine ca nu-l vei putea dezvata....!!!!
Ah, creata ce te invidiez pentru ultima zi de munca !!!!!! Mai ales din perspectiva scapatului de traficul de la orele de dus/intors de la serviciu...
[b]Gatta, tu nu mai zici nimic ??? Unde esti ????
Edit, sorry pentru literele bolduite dar,... am incercat sa le fac sa revina la normal si nu-mi iese... Nu este un semn de atentionare sau mai stiu eu ce... Doar greseala!!!
Laura 31+ Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
docdecap spune:
fetele, eunu mai pot tine pasul, pe bune!
seara mai am energie cat sa citesc, si cand vine vremea de scris, nu mai am energie.
dimineata la fel, si iara seara a mai aparut un capitol.
asa ca doar va povestesc:
am fost la medic, copilul are capul jos, mi-a spus ca nu il mai poate mobiliza (control manual la col), col lung si tare, il trecem pe tati la treaba in continuare. mi-a spus ca se aud BCF-urile cam cu zgomot dubios, si mi-a recomandat sa mai fac o ecografie simpla sa vedem cum stam cu cordonul. sapt. viitoare asta.
m-a intrebat daca ma grabesc cu nascutul, evident ca nu! ea o sa fie in concediu de pe 20, dar mi-a spus ca ramane in oras. mi-a propus sa incercam o declansare pe 2 sau 4 ianuarie, cand are garzi, ca sa fie toata ziua acolo si sa facem treaba impreuna pe indelete. ma mai gandesc, parca l-as astepta sa vina el cand are chef... dar nici sa stea dup-aia prea mult, sa creasca peste parametrii decenti...
in rest ma loveste in ultimele zile prin locuri din ce in ce mai ascunse si mai dureroase, cred ca deja nu mai am asa drag de burtica, nu mai prea e fun!!
azi am facut shopping, singura mea problema e ca nu am terminat, cred ca mai merg o data la carfur si o data la farmacie si am inchieiat capitolul, ca ma epuizeaza. o sa aranjez in we sper camera lui bebe, si ii fac poze sa vedeti si voi -daca vreti.
in rest numai de bine de la mine, mai muncesc (in ritm usor mai redus, e adevarat)pana pe vreo 21 decembrie, dupa care nu mai am nimic profesional, se incheie capitolul pentru cel putin 3 luni.
felicitari pentru bebei sanatosi, si ma bucur ca au reaparut Virgo si numeioana, ma gandeam sa le mai intreb pe unde umbla...
andreea29, din ploiesti mai e si madalina28, dar ea scrie mai mult la gravidute prin FIV.
virgo, Meda a pierdut sarcina intre timp
La multi ani sarbatoritelor, eladea si-a primit cadoul in avans vad..
pozele anucai de alina sunt momentan indisponibile, au vrut sa mut contul de poze de pe yahoo, e pe photobucket (m-a rugat Darene sa nu-l mut pe flickr), va nunt cand merge si pun link pe prima pagina.
fetele si nu uitati zuzele sa va cuplati!!
Monica 36+ cu Serban
Ellenuta spune:
sa mitsu, felicitari pentru bananuta .. dimineata am vrut sa spun ca simt eu ca e cu putsa dar m-am abtinut! sa fie sanatos si iubit!
dany .. pai si eu vreau dupa 4 ianuarie .. nu din cauza sarbatorilor ci din cauza de doctor out of city ..
gina super tare povestioara .. am ras cu pofta!
irlandeza .. fiecare dintre noi s-a simtit ignorata uneori .. nu te mai supara!! cat despre sciatica .. am tras si eu 2 saptamani de credeam ca dau coltul .. abia taram piciorul dupa mine .. iar labele, gleznele si pulpele le am umflate de doua luni .. nu mai mai recunosc!!
36+ EVA MARIA
AMR 4 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
Ellenuta spune:
zuzici .. eu mor de somn si cred ca fac un dush si ma bag la patut ..
fusei cu irinuka la o discutie cu gravidute la daedalus consulting .. de fapt un mini studiu de piata ptr o firma evreiasca care vrea sa deschida un magazin ptr gravide, mame si bebei .. unde sa gasesti totul de la a la` z .. foarte interesant .. sa vedem in ce forma ajunge la noi .. cica vor sa deschida la anu' ..
azi am facut o gramada de treaba prin casa.. sa vad maine incotro o iau ..
36+ EVA MARIA
AMR 4 SAPTAMANI!!
BB EVA MARIA
LUCRUSOARE BEBE
www.flickr.com/photos/14096542@N05" target="_blank">POZE DE TOT FELUL
MAI E UN PIC
Mitsu-bishu spune:
Ellenuta, si eu am avut feelingu' asta pe tot parcursul sarcinii, pur si simplu asa imi imaginam, simteam ca e baietel, desi ultimele 2 - 3 dati mi s-a spus ca e fetita... Eu nu credeam...
Laura_dimitris, eu i-as lua patut de dragul patutului... Ca vad cum va entuziasmeaza pe voi sa decorati camera si sa aranjati patutul cat mai frumos... Dar, sincera sa fiu, mi-e c-o sa-l iau degeaba... Nu stiu de ce, dar nu pot sa il vad pe baby in patut si eu sa stau tolanita ca vaka in ditamai patoiul... Mi s-ar parea ca il las singurel si el are nevoie de mine aproape si mai e si chestia ca eu nu sunt la mine acasa... NU pot sa mut mobila dupa cum ma taie capul... Sa vedem. I-as lua totusi ca nu e foarte scump si cine stie, poate imi schimb viziunea. Dar cred ca o sa astept pana dupa ce vine bebe! Oricum, multumesc de sfat si de exemplul cu experienta personala. O sa tin cont de asta!
Va pup, fetelor, si va multumesc in continuare pentru felicitari!
34+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/?savedsettings=2105206827#photo2105206827" target="_blank">bananutsa clar!!!
AMR MAXIM 6 SAPTAMANI
AngeliquedeS spune:
Virgo, bine ai revenit, chiar ca te dadusem la disparuti, mai tipam din cand in cand dupa tine si nimic... Bine ca sunteti bine
Ven, v-a iesit fff frumos pomul. Cat despre masa, dupa ce termini si cu bebe 2, poti sa o transformi intr.o comoda obisnuita.
Miki tot nu a aparut cu rezultatul la analize?
Si irinouka pe unde umbla???
Laura D si Doc, o sa nasteti la serviciu, sigur. Cel putin Doc ne minte de cateva saptamani ca mai are putin si sta pe-acasa...
Pupici,
Angelique 38+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 16 zile!
miki_baby spune:
quote:
Originally posted by Mitsu-bishu
Ellenuta, si eu am avut feelingu' asta pe tot parcursul sarcinii, pur si simplu asa imi imaginam, simteam ca e baietel, desi ultimele 2 - 3 dati mi s-a spus ca e fetita... Eu nu credeam...
Laura_dimitris, eu i-as lua patut de dragul patutului... Ca vad cum va entuziasmeaza pe voi sa decorati camera si sa aranjati patutul cat mai frumos... Dar, sincera sa fiu, mi-e c-o sa-l iau degeaba... Nu stiu de ce, dar nu pot sa il vad pe baby in patut si eu sa stau tolanita ca vaka in ditamai patoiul... Mi s-ar parea ca il las singurel si el are nevoie de mine aproape si mai e si chestia ca eu nu sunt la mine acasa... NU pot sa mut mobila dupa cum ma taie capul... Sa vedem. I-as lua totusi ca nu e foarte scump si cine stie, poate imi schimb viziunea. Dar cred ca o sa astept pana dupa ce vine bebe! Oricum, multumesc de sfat si de exemplul cu experienta personala. O sa tin cont de asta!
Va pup, fetelor, si va multumesc in continuare pentru felicitari!
34+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/?savedsettings=2105206827#photo2105206827" target="_blank">bananutsa clar!!!AMR MAXIM 6 SAPTAMANI
Mitsu, eu sincer iti spun ca ar fi mai bine sa cumperi un patut pentru ca este mai sigur pentru bebe. De exemplu daca doarme cu tine in pat tu n-o sa te poti odihni ca o sa te gandesti tot timpul ca daca faci o miscare involuntara in somn si-l lovesti. Plus ca se poate si sufoca daca din neatentie arunci patura pe el si multe alte chestii se pot intampla. Asta e parerea mea.
te
Miki 36+ Saara Maria
Miki
Lucrusoare buburuza
AMR MAXIM 4 SAPTAMANI!!!
alinaatudor spune:
Fetelor..pana ma duc marti la ctrl..plus eco..am o senzatie de umezeala profunda..stiu ca e normal...dar..as vrea sa stiu cam cat e dopul gelatinos..cam cat lichid vascos...??
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici
Alina 31 si Stefania
AMR 9 Saptamani