* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (84) *
Raspunsuri - Pagina 7
miki_baby spune:
quote:
Originally posted by numeioana
Woooow, deja avem 3 puiuti!! Felicitari dragi mamici! M-am emotionat f tare... Pupici bebeilor! Sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!!
Eu am reusit sa iau carutul si cosuletul de masina. Le-am pus in album http://good-times.webshots.com/album/561528635xqiHFz
Ioana
29+ si David
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
FELICITARI PENTRU ACHIZITIILE FACUTE!CARUTUL ESTE NEMAIPOMENT! A AVUT O PRIETENA DE-A MEA!IN PRIMUL RAND PENTRU CA ARE ROTILE MARI, UMFLATE CU AER SI BEBE NU SIMTE DENIVELARILE DE PE TROTUAR! ESTE FOARTE REZISTENT.
Miki 36+ Saara Maria
Miki
Lucrusoare buburuza
AMR MAXIM 4 SAPTAMANI!!!
alinaatudor spune:
Mitsu, nu e mic deloc bebe...ai sa vezi ca va trece de 3 kg pana nasti...si e mai bine sa fie suplu..decat grasan, dpdv medical..oricum,...se va rotunji cu lapte de la mami
www.flickr.com/photos/14806819@N02/1532194058/in/photostream/" target="_blank">Poze de tot felul
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157602400879499/" target="_blank">Poze mai recente
www.flickr.com/photos/14806819@N02/sets/72157603256223729/" target="_blank">Fesuletz
www.flickr.com/photos/14806819@N02/2096169638/in/set-72157603408983957/" target="_blank">Intalnire Zuzici
Alina 31 si Stefania
AMR 9 Saptamani
Gina M spune:
Irlandeza - imi esti o mamica scumpa inimii si ma bucur ori de cate ori scrii. La capitolul scris insa,nu reusesc niciodata sa cuprind tot ceea ce as vrea.Doresc insa sa stii ca iti sunt alaturi.
Cati - eu le-am sters fetelor ochisorii cu ceai de musetel.Rezultatele sunt foarte bune si nu a fost nevoie de nimic altceva.
37+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!
AngeliquedeS spune:
Mitsule, sa stii ca bebele tau nu e mic deloc, stai sa vezi cat o sa aiba la 37 de sapt. De acum inainte ia cam 30 de grame pe zi asa ca fa si tu un calcul! Pe urma o sa faci ca mine, o sa te plangi ca e prea mare si pe unde il scoti. Cand ma uit la burtica mea cum se mareste de la o zi la alta, ma gandesc numai la budunica mea cum o sa fie ea ferfenita!!! Dar bebe sa fie bine, ca budunica o brodam noi, o facem ca noua!!! Si nu compara cu bebe Beji ca Benji e mare, are 37 de saptamani, e normal sa fie flacau in toata regula ca Viktor al meu!!! Manca-i-ar mama de grasuni!!!
Creata, si ai facut rost de cuib pt Marina ca sa ii salvezi penele lui Costel???
Anca Diana, cum a ramas cu pozele celea ???
Pupici,
Angelique 38+ bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 16 zile!
Mitsu-bishu spune:
Multumesc de incurajari, fetelor... dar... 30g/zi?!? Ce naiba e asta? Parca sunt prea multe incurajari Mmmm.. sa facem un calcul... 40 * 30 = 1.200 hmmm... binishor!
34+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/?savedsettings=2105206827#photo2105206827" target="_blank">bananutsa clar!!!
AMR MAXIM 6 SAPTAMANI
creata2008 spune:
Am sunat-o acum pe Alina. Putea sa vorbeasca... :) So, pregateste povestirea cu nasterea Anitei intr-un word, ca a dat foarte multe detalii si iese ceva "mare". A zis ca sa nu fim nerabdatoare, ca ea lucreaza la asta intens. Anita mananca foarte bine, doarme si 4-5 ore de la o masa la alta. Luca e foarte incantat de ea si spune ca e cel mai frumos bebelus din lume. Am vorbit vreo 15 minute la telefon, dar o las pe ea sa ne relateze totul, cu cuvintele ei de proaspata mamica.
A! Si a zis ca va pupa pe toate si va imbratiseaza!
creata2008 spune:
Asa, pentru ca daca ai trecut tu prin controlul ginecologic, acum chiar n-ai de ce sa iti faci griji pentru un banal ekg!
Asteptam vineri!
quote:
Originally posted by Shose
Creatza uite si tu...nu puteam io sa vin si cu ekgul bun?? Asa ca sa fiu bine de tot si sa nu va supar cu prostioare?
Lasa ca am lasat pe vineri eco de cord si va linistesc atunci.
Mitsu-bishu spune:
Oooo, ce bine! A iesit din spital? Cand intra pe forum sa o "bombardam"? A spus cam cat mai are de scris, asa, cu aproximatie?
34+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/?savedsettings=2105206827#photo2105206827" target="_blank">bananutsa clar!!!
AMR MAXIM 6 SAPTAMANI
creata2008 spune:
Ti-am spus si la subiectul cu numele, mie imi place alegerea. Maria e evident ca imi place , dar si Daria e foarte frumos.
Iar ideea cu clubul Biancutelor eu am dat-o, am nevoie sa mi se recunoasca patentul pe idee.
quote:
Originally posted by nemary
Creata super faza ca canarii. cat despre nume..... inca nu stim, dar parca presimt ca va ramane Daria Maria. o sa ne facem si noi clubul Mariucelor, ca am vazut ca al Biancelor exista.
Mari 33+ bebe
odiseea
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
miki_baby spune:
Mitsu, felicitari pentru baietel!!Sa dea DD sa fiti amandoi sanatosi si fericiti!!
Te
Miki 36+ Saara Maria
Miki
Lucrusoare buburuza
AMR MAXIM 4 SAPTAMANI!!!