* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (84) *

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns matgravidut spune:

M-a pus necuratul sa cumpar chilli chicken la pranz... il am in fata mea si este super spicy. Ma ustura limba.

Gina, si pe mine m-ai speriat. Ti-am trimis SMS si PM dar bine ca te-am vazut pe forum ca altfel te sunam.
Cati tu cum esti?
Honey? Bine fata?

Gata am facut strigarea pe continentul american... sper sa si primesc ceva raspunsuri.

Monica-Matz 33 si Andreea Bianca

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Apropos... poate imi spune si mie cineva...
Ce se observa la eliminarea dopului?

Va intreb pentru ca eu toata sarcina am avut scurgeri abundente (alb-gelatinoase). Doctorul meu nu s-a ingrijorat deloc. Eu am avut liner non stop...

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shose spune:

Eladea, Stoisor, Cyntia la multi ani si bb sanatosi, frumosi si cuminti.

Irinouka,AncaDiana, Nemary, Ellenutza multumim ca aveti incredere in noi ...ca o sa ne facem grasutze si frumusele.

Creatza uite si tu...nu puteam io sa vin si cu ekgul bun?? Asa ca sa fiu bine de tot si sa nu va supar cu prostioare?
Lasa ca am lasat pe vineri eco de cord si va linistesc atunci.

Mitsu felicitari de bananutza. Sa creasca mare si frumos indiferent cu cine seamana acolo in pozica

Mult ati scris...mai citesc si revin.

31+
AMR Max 9 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/

http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Patutul e pana in 300 RON, nu e scump.
Caruciorul ese ABC Design, cumparat de la www.kreisdesign.ro de la oferte carucioare, cu 400 RON, desi pe site este 430RON. Are roti gonflabile, se lasa spatarul la orizontala, e f usor de manevrat, desi are roata din fata fixa...

Cosuletul de masina a fost doar 250RON, nemtesc, tot de la kreis design (au depozitul in Otopeni), e de la firma Kids-im-sitz, Pico easy se numeste.

Ioana
29+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Monica matz, cica dopul gelatinos e o chestie... gelatinoasa cu firisoare de sange. Deci firisoarele alea de sange sunt toata jmekeria. E posibil sa nu il elimini si sa ai direct contractii si atunci fuga la spital.

Pupici,
Angelique 38+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 16 zile!

Mergi la inceput

Angelik multumesc mult de informatie.
Pai cu firicele nu am avut ... mai asteptam...:))

AMR 7 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

Creata super faza ca canarii. cat despre nume..... inca nu stim, dar parca presimt ca va ramane Daria Maria. o sa ne facem si noi clubul Mariucelor, ca am vazut ca al Biancelor exista.

Mari 33+ bebe

odiseea

Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.

Mergi la inceput

Alinatudor, nu mi s-a parut scumpa scoica la 250 RON. Dar aveau si mai ieftine, la 200 RON, tot de la aceeasi firma nemteasca. Sunt importatori directi cei de la kreisdesign. E mai mare aceasta pe care am luat-o eu... Fata de preturile care sunt la cosulete auto pe net mi s-a parut un pret bun. Si o sa am nevoie la scoica, pt ca o sa fiu singura cu bebe cu masina.

Ioana
29+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mitsu-bishu spune:

numeioana, caruciorul e ala la 422 ron - Sport Giro 2008? Se face si landou (adica se da complet pe spate)? Ca nu zice nimic de roti gonflabile...

34+ -> www.flickr.com/photos/21448537@N03/?savedsettings=2105206827#photo2105206827" target="_blank">bananutsa clar!!!

AMR MAXIM 6 SAPTAMANI

Mergi la inceput

Nu, carutul meu este Terra3, cu 3 roti gonflabile. Celelalte sunt cu 4 roti...

Ioana
29+ si David

Mergi la inceput