* Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (84) *
Raspunsuri - Pagina 19
irlandeza spune:
quote:
Originally posted by crissandrada
Fetelor pe ZONE REALITY e o emisiune despre nasteri. Daca aveti curaj, uitati-va
Da, este in fiecare zi, de luni - vineri, de la 13:45 si in reluare de la 17:00 ( orele Ro). Si de ce sa n-aiba lumea curaj sa se uite ? Sunt nasteri naturale si cezariene, si nici macar nu le arata prea mult cum se chinue. Eu ma uit de vreo 2 luni la emisiune .
www.flickr.com/photos/10675576@N07/sets/" target="_blank">Noi 2 singurei
37+
bb PATRICIA ALEXIA
AMR 21 zile !!! 
creata2008 spune:
Se pare ca sunt vesti bune! In cate saptamani esti, 34-35-36?
Bine ca s-a intors bebita. Aveti un nume stabilit? Unde nasti? Spune-ne mai multe!
quote:
Originally posted by beinazutza
buna la toate zuzele!
mai fetelor de 2 zile ma chinui sa citesc din urma ,abia acum am ajuns la zi.
inainte de orice vreau sa le urez tuturor fetelor care si-au sarbatorit si isi sarbatoresc zilele de nastere ,LA MULTI ANI,SANATATE ,NASTERI USOARE SI BEBEI SANATOSI
ce sa va spun am fost si eu la doamna doctorita si suntem bine,ne-am intors deja si avem 2200gr.am facut si analizele pt trim lll ,acum asteptam rezultatele.
am vb despre nastere si probabil vom stabili o zi in care sa se provoace nasterea deoarece pt doamna doctor este cam greu sa vina noaptea deoarece are 2 copii mici si sotu nu prea este acasa in cursul saptamanii.probabil ca asta se va intampla in saptamana 14-20 ian .
ma mai duc la control in 24 dec si probabil 7-8 ian.sper ca totul sa fie ok si bebita sa astepte pana la termen.in rest totul este ok numai ca am niste arsuri de ma omoara si mi se umfla mainile.va tuc pe toate!
creata2008 spune:
Tin sa o felicit si eu pe Miri, pe aceasta cale oficiala, pentru faptul ca nu o sa aiba nevoie de insulina. Dracu' nu e chiar asa de negru precum pare uneori.
Si da, eu sunt acasa. Am ajuns pe la 4 si de atunci m-am jucat pe laptop. Nu plecasem bine, ca a inceput sa sune telefonul in draci. Le-am spus ca pana pe 10-15 ianuarie pot fi gasita pe mobil. Dar dupa data asta nu mai garantez ca raspund.
A, si iau si bonus!!!! ![]()
Si ninge afara! Si in casa e cald!
quote:
Originally posted by Shose
URAMiri a scapat de insulina! Daca ne mai aduce si vesti bune de la exam....ii dam coronitza si premiul I de "mama savant".
URAde azi nu o mai impartzim pe Creatza cu colegii de servici.
La ea cred ca petrecerea e in toi....distractie placuta!
Cred ca in Marina si Costel...ne'am regasesit multe.
Irlandeza ce hainutze frumoase are fetitza ta...sa le "ude" sanatoasa si voioasa.Imi pare rau cu sciatica...io de luni de zile ma confrunt cu asta din cand in cand.
citesc si revin
31+
AMR Max 9 saptamani !!!
http://www.flickr.com/photos/10814074@N07/
http://image.lafemmebonita.com/c/p595247.png
creata2008 spune:
Ven, cand ai zis ca te-ai tuns radical, am crezut ca ai facut ca mine. Eu acum 2 ani si vreo 4 luni aveam parul cam cat il am acum de mare. Si m-am tuns 1. I-am socat pe toti. Dar tu esti o doamna. Ai o freza foarte misto, moderna si tinereasca. Imi place mult si te prinde excelent!
gugushtiuc spune:
Buna zuzici! Nu am avut net aproape toata ziua. Fug sa mai scad o zi de la AMR-ul de la semnatura.![]()
GUGU
37+
Alex? 
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
AMR 7 ZILE!!!
creata2008 spune:
De ce?!
quote:
Originally posted by irinouka
doamnelor...
va pup. sunt obosita. mi-e somn. n-am chef de nimic. sunt uracioasa. nu-mi place acasa. stau la cutie, chiar nu ma simt in stare sa interactionez. va citesc, in schimb, cu placere. si va pup. din nou.
irina36
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
creata2008 spune:
Ma duc sa mananc ceva... Nu stiu ce, dar sper sa gasesc ceva bun prin frigider.
See u later, aligator!
gugushtiuc spune:
CREATZA intr-o ora bag pizza la cuptor, urca in avion si da o fuga la mine
.
Face careva aluat de pizza fara drojdie?
GUGU
37+
Alex? 
www.flickr.com/photos/12054829@N04/?saved=1" target="_blank">poze mami, tati si GUGU mic
AMR 6 ZILE!!!
AngeliquedeS spune:
Buna, fetelor, din nou
Ma simt mai bine pt ca am fost cu iubitul meu si am luat cadita, sunt asaaaaaa de incantata de ea!!! Este exact ca a Ellenutei
, de la Cam, imi vine sa ma bag sa dorm in ea de drag ce imi e de ea
Cu asta am terminat cumparaturile, mai avem trei lucruri mari si late. Scoica de masina, o veioza frumoasa din fier forjat la care mi-a ramas sufletul, am vazut-o la Briscostore si caruselul pt patut. Tanti de unde am luat cadita (si patutul, si caruciorul, si lenjeria de pat
, deci clienta fidela) mi-a spus ca maine poimaine o sa primeasca un carusel smecher cu telecomanda care canta cat vrei tu, nu ca cele mecanice pe care trebuie sa le tot rasucesti, si are mai multe melodii, adik muzica clasica, melodii pt copii, sunete din natura si partea care se prinde de patut lumineaza ca lampitza de veghe. Cand mai creste bebe poti sa desfaci partea superioara si ramane numai cea prinsa de patut, a spus ca imi da telefon cand o primeste, sunt tare curioasa daca chiar e asa smecheros cum suna.
Irinouka, imi pare rau ca ai starea asta... Eu pateam asa daca aveam concediu mai mult de 3 saptamani. Dar acum nu m-am plictisit nici macar o zi de cand am intrat in prenatal pt ca mi-am facut program de nebuna ca sa nu apuc sa ma simt inutila (asta era senzatia mea) Pup fata poate trece!!!
Lala_D, felicitari pt vestile bune de la control. Doamne ce putin mai e!!!
Irlandeza, bine ca mi-ai spus ca emisiunea aceea e in fiecare zi de la ora 5 ora noastra, vreau si eu sa ma uit.
Creata, s-a calmat Marina???
ven, mi-ai facut pofta sa ma tund si eu la fel. Dar ma abtin ca imi doresc ffff mult sa am parul lung si ma chinui decativa ani si nu mai apuc.
Monica matz, nu-ti fa permanent in sarcina ca nu prinde! Si e pacat, ca doar il strici si de stat nu sta!
Pup toate fetele
Pupici, 
Angelique
38+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 16 zile!
gugushtiuc spune:
ANGELIQUE, maine imi iau inima in dinti si merg in oras ca sa iau si eu o cadita. Poate il conving pe sotul meu sa ma duca pana la magazinul de unde am luat papuceii si iau o pereche si pt Victor
.
GUGU
37+
Alex? 
AMR 6 ZILE!!!

Imi pare rau cu sciatica...io de luni de zile ma confrunt cu asta din cand in cand.