Albinute & bondari de martie-aprilie '07 (60)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Mihael@ ! Incerc sa intru cat de des imi permite timpul liber, pt a citi ce mai faceti si sa ne mai "raportam" si noi.
Apartamentul e inca in renovare, spuneam, pt ca am asteptat alti baieti ca sa lucreze. Au idei f faine, sunt rapizi si optimisti. Ne realizeaza inca un nivel in doua dintre camere pt ca inaltimea ne permite (aproape 4 m) si camera lui Luca, realizata prin ridicarea unui perete despartitor in fosta sufragerie, va ramane mai micutza. Astfel ca, dintr-un apartament de 2 camere va rezulta un apartament cu 5 camere. Suprafata apartamentului este de 101 m patrati. Am suferit noi cateva luni de praf si jeg dar iese frumos.
... si mai intru!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

www.totsites.com/tot/deiutz" target="_blank">Eu sunt Luca-Andrei!

Varsta lui Luca
Nastere cu parfum de ghiocei...

Rebiana poate insemna asta dar si asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Buna tuturor!

Am citit....of.....mai bine nu citeam! Sanatate multa tuturor copilasilor bolnaviori si incurajez mamicile lor.

astazi am fost o fuguta la tara...l-a mincat sorici proaspat adica....si am ajuns acasa pe la 4.30 si Tudor al meu nu vrea sub nici o forma sa se mai culce. A dormit astazi doar o ora si un sfert la prinz si aveam de gind sa ma intilnesc si cu Matutza...of...acum urla de-a dreptul. Si in mod normal il puneam in pat la 3.30-4 si dormea si pina la 6. Parca simte ca am altceva de facut..of

As fi vrut sa va mai scriu, dar...urla frate...ma dispera

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Sara buna!
Of,Eliana sper sa va insanatositi mai repede.
Loradin eu zic ca nu are rost sa te invinovatesti, bucura-te ca ai ajuns la acest medic si bucura-te de copilul tau, pentru ea esti perfecta.
Ela mi-au placut mult vorbele tale, mi-au mers la suflet sa stii.
Noi am facut aseara deja bradul de Craciun ca mie imi place foarte mult si am vrut ca si baietelul sa se bucure cand o sa vada luminite si globulete stralucitoare, asa ca ia uitati cum a reactionat:http://good-times.webshots.com/video/3087728950101813761BpslFW?vhost=good-times
Deci nu e o gluma el s-a apucat serios de treaba, baiatul merge si noi nu prea mai reusim sa mai facem nimic ca trebuie sa fim cu ochii pe el. Oricum a luat destule cazaturi, noroc ca a cazut pe covor si nu s-a lovit asa tare.
Am mai pus un filmulet cum ii canta el lui tati, ia uitati-va:http://good-times.webshots.com/video/3008464210101813761erCciW?vhost=good-times
La noi a nins dar e un ger goaznic, sper ca maine sa fie mai cald un pic...Sper sa avem toti zapada de Craciun..
Va dorim o noapte linistita si multa sanatate.

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
9 luni
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

, heeeeiiiiii, lasati-ma frate in pace cu filmulete de-astea. Ce le dati fratilor de mancare????????????????? pe bune sunt fenomenaaaaaaaaaaali.

Bravo Adrian!!!!

Eliano sanatate la pitici, da poate mai iesiti si voi din boale ca tot din una in alta parca mergeti.

Loradin, nu te da cu capul de pereti, cat traieste, omul invata. Sincer io nu m-as fi condamnat atat in locul tau, de unde aveai sa stii ce si cum.

Io i-am facut brad lu rares, da il incanta la fel cum il incanta si zapada... mai deloc adica....nu il intereseaza luminite, globulete...el sa ajunga la cabluri sa le traga, asta e pasiunea lui...

roxana & Rares Teodor (23 martie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena.2006 spune:

Pai nu ii dam nimic special, ba de ceva timp, cred mai mult de o luna, face fite si nu mananca legume sau mananca foarte putin, adica 2-3 liguriteAsta e ritmul lui....
Nu numai Rares are boala cablurilor, si al nostru o are, si pe a telecomenzilor, si tot ce are butoane.Astea sunt jucariile lui preferate...

Adrian bb de Elena M. (10.03.2007)
Atit de mare
9 luni
Filmulete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Ooo, am impresia ca e primul bebe care merge asa de bine, bravo dom'le! In al doilea filmulet cand ii zicea tati "ratza", am zis ca lesin in scaun daca repeta copilul dupa el. Noi tot in stadiu de-a busilea suntem si vom fi mult si bine, ca n-are curaj sa stea singura in picioare.

arissa - mami de Maya(18.03.2007)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crina_mio spune:

Eliana – ce fac ursuletii mici?!?!Sper ca le-a trecut rosul din gat pentru ei, pentru Elena sa-I treaca repede bubitele si pentru tine ca sa le rezisti cu brio.

Alexa – puiutzi tai sunt mai bine?? si pe voi.

De cate ori sunt suparata si-mi spun ca nu mai fac fata ma gandesc la voi, la Ralualexandrei si celalelte mame care au cate 2 sau 3 puiutzi acasa si-mi spun ca eu chiar n-ar trebui sa ma plang. Si daca mai citesc si cate un mesaj de-al Elei, atunci chiar ca-mi trece supararea si pentru tine Ela ca ai puterea sa spui astfel de vorbe cu care sigur ne scoti pe multe din depresie.

Loradin – important e ca pana la urma ai ajuns la medic si el v-a recomandat tratamentul adecvat. Si de ce sa te invinovatesti atata??? Esti MAMA nu medic. Sa aveti cat mai multe nopti linistite .

Elena – tu vrei sa ne oftici, nu??? Noi nici macar de-a busilea nu incercam si Adrian merge singur????? plimbaretul care pe deasupra mai stie sa spuna si rrrrrrrrrrrr.

Noi inca nu am facut bradul, mie-mi place sa-l facem in ajun, sa ascultam colinde, sa bem vin fiert cu scortisoara .... asa m-am obisnuit de mica si asa o sa fac si anul asta.

Astazi am fost si noi la tara sa papam sorici si urechi (Ela a ajuns???). Noi cand mergem la tara (si facem asta in fiecare duminica) Maya baga somn la greu, dar cam sare peste mese

Stefania – daca te vede Andra in poza aia imbratisata cu Maruta .... nu stiu zau ce se alege de parul ala frumos si lung al tau .

Violeta – si eu am vazut ca atunci cand Maya are "chef" de plans pot sa-I fac eu orice ca pana nu-si face numarul nu se linisteste si nu adoarme.
Cred (sau cel putin sper) ca o sa ne apara si noua in curand dintisorul nr. 3. Daca de primii doi am trecut mai usor (sau am uitat eu deja?!?!?).
Astazi iarasi am papat f. putin, dar sper sa recuperam maine, macar a adormit linistita la 9 dupa baita, fara nici un fel de proteste. Acum sa vad daca va continua asa toata noaptea, sau urmeaza ceva treziri.

Noapte buna, linistita, romantica, si cum mai vreti voi

pentru toti puiutzi bolnaviori si pentru mamicile lor

Crina si Maya Georgia

varsta Maya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

in primul rand wwwwooooowwwwwww bravo adrian, pai, da asta da evolutie cei 2 pasi ai fimii sunt nimic, deci jos palaria

azi am fost la petrecerea de craciun pt copii la tati la job, am pus cateva poze de la prima intalnire a deliei cu mosul aici

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

Elianooo, mai poti mama? ca eu una... ma impusc, am decretat clar de acum in colo la cel mai mic semn de boala si pt primul muc sar cu antibioticul, pai am chinuit copilul o sapt a slabit iara{bang], ( eee nu mult doar 500 gr)e clar racelile astea nu sunt usoare, nu mai e cum era , la noi fuse virus clar , la a 2-a zi de antibiotic se vede clar ca e ok, si ajunsese rau

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze,poze2006, Poze printesica ,
www.totsites.com/tot/anadelia" target="_blank"> Site printesica , varsta Delia , varsta Silviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexia3 spune:

dupa ce data trecuta v-am pus Primii pasi facuti singuri...( si pe bune ca au fost primii, ca eram cu aparatul in mana ...si el s-a gandit sa ma impresioneze...) acum venim cu ceva experienta ...deci vreo 5 zile de exercitii au avut ca rezultat asta

http://community.webshots.com/user/alexiabryan
http://www.totsites.com/tot/alexiasibryan
http://www.totsites.com/tot/bryancontinuare

Mergi la inceput