LMA spiridusi de ianuarie-februarie (270)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ioai DENI ,pai nici acolo sa nu scap de conta ? Hai sa zicem ca ma sacrific,ca sa am bani de shoping la reducere
Pai cu somnul,mai recuperez si eu in WE ,sau cand apuc,ca-s rea tare de somn si cum peste saptamana ma culc cam la 00,30 si am trezesc la 6,30 ... am restantzeee Normal ar fi nu 6 ore pe noapte ci 7-8 ! Am totusi mare noroc ca Diana doarme tun noaptea,foarte rar se trezeste pentru cateva secunde si adoarme la loc.Apropo,mi-a zis mami ca a zis intr-o noapte prin somn : VINE LUPU'.Mami i-a zis "nu vine nici un lup" si atat,a dormit in continuare fata,dar se pare ca si in somn e prietena cu el

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> www.dropshots.com/moni5" target="_blank">

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

DENISA esti de groaza efectiv,da' mai zi-le si la aia sa stea acasa si ramaneti numai voi,ce naiba toata ziua la bucatarie pentru party???? Cred ca as face cu nervii,sa mor io!
BUMBI mor de ras cu "cotoiul" la noi se zice "tzamp" (cu a=i de la inecat) Lasa stai prin zona si tine-mi de urat,cat lucrez .
GIO stai calma ca o sa iasa cumva si pelerina,mai important e sa o poarte si sa danseze fulguletii aia,imi si imaginez ce debandada poa' sa iasa

www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> www.dropshots.com/moni5" target="_blank">

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

denisa si noi facem masa si petrecem pe 24 seara...suntem 10 adulti si 3 copii.

eu m-am gandit asa : aperitiv: sunca/salam, branza oaie, cascaval, masline( favoritele lui sebi ), preparate de porc - caltabos, lebar, toba, soric. salate- vinete, icre, boeuf, poate si salata de pui cu ciuperci si maioneza , sa nu mai fac friptura de pui. cateva snitele de pui pentru copii, carnati de casa, friptura de porc la cuptor, cartofi natur, cozonac si tort a la real.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

DENISA pe bune acum,la noi se obisnuieste ca de Craciun sa stai doar cu familia restransa,nu se fac vizite,eventual doar a doua zi de Craciun!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

ma sa nu ma fac de ras ...mie mi se pare ca a scris bine Bumbita...a rectificat? scrieti voi cum stiti ca e corect...

multumesc pt urari, sa foloseasca toti spiridusii sanatosi jucarelele primite

este foarte posibil sa coste atat o vila la Arcul de Triumph Va jucati cu Bucurestiul?

astept sa vina Angelo, ma chinuiesc^sa ma conectez la huburi grecesti si nu reusesc deloc...au muzica tare de tot si nu pot sa o iau vai ce ma oftiiic....ascultam dimineata la sv

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

denisa si bineinteles nelipsita tuica fiarta de antre ( pentru barbati ) si vinisorul "ghiurghiuliu"

auzi, moni, ia zii ca tot veni vorba de lucru: m-a dat contabila de completat o cerere si sa semnez o decizie sa le trimit la oficiul de spalare a banilor, e practic o declaratie ca nu facem asa ceva. cica pana acum completau doar bancile, da' cica acum a aparut o lege in care scrie ca toate srl-urile tre sa faca asta? asa-i?

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by monica70

DENISA pe bune acum,la noi se obisnuieste ca de Craciun sa stai doar cu familia restransa,nu se fac vizite,eventual doar a doua zi de Craciun!

Moni nu uita ca vb de diaspora! E altceva acasa si foarte diferit cand traiesti afara( departe de familie ) E mai bine cand faci masa cu romanasii tai

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput

maraki rectificai pe urma...prima data gresi.(ca sa fiu si eu olteanca 100%). si mie imi place f mult muzica greceasca. avem un cd pe care il ascult mereu in masina. nu inteleg nimic da' fredonez si chiar am invatat unele cuvinte de zici ca inteleg perfect tot ce zic aia pe acolo. de ex , ce inseamna tzigata( tzigana ), ratame potasiu? scriu exact cum se pronunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

nu mai scrieti, sa pot deschide capitol nou.

Moni iti dai seama ce va fi cu dansul ala, mai ales ca sunt cativa copilasi si de 1 an, de la grupa nou infiintata.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Bumbi probabil spune : tigana kratame koda sou ...tiganco tine-ma aproape de tine ( pastreaza-ma aproape )

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3

Mergi la inceput