LMA spiridusi de ianuarie-februarie (270)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

fetelor (in special cele din bucuresti ), ziceti-mi si mie daca este posibil asa ceva ( sunt uluita, inca nu-mi vine sa cred ce-mi auzira urechile ):

ESTE POSIBIL CA O CASA IN BUCURESTI, IN ZONA ARCULUI DE TRIUMPH, SA COSTE 1 800 000 EURO, ADICA APROAPE 2 MILIOANE EURO CA SA-MI INTELEGETI MIRAREA?!

moni eu nu as da-o pe mami!!! pai si eu cui raman? pe mine cine ma ajuta?

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BUMBI pai n-o dau mergem toate Vezi ca acolo scrisasi aproape 2 miliarde de euro nu milioane,daca mai tin io minte matematica
Aha ai corectat
Io nu ma mai mir de nimic

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> www.dropshots.com/moni5" target="_blank">

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Bumbita , ce figura esti cred ca din cauza uimirii ai ai bagat trei zerouri in plus la cifre

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

BUMBITA este foarte adevarat ...becali a dat 7 mil pe casa unde are acum sediu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

7 milioane de euro......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

cred totusi ca va veni bine pelerina, caci am de scurtat nu glumaaaaa....ii e lungaaaaaa in fata si spate. trebuie taiat mult, aproape ca in lateral. atunci nu se va vedea asa diferenta.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Moni-de acord,venitzi toate 3 ca avem 1 camera libera,desi Dia clar va dormi cu Emma ca e dublu patul, iar tu ii potzi face actele lui Dragos sa nu ma mai streseze-dar ii ceri bani,da?
Wow si 3h somn ziua mai,dar noaptea ce faci,eu nu prind 3h legate decat noaptea-merg la maraici,poate va papa ceva legumetotusi.

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

sebi tocmai a venit la tv cu un cotoi in mana...eu il pregatisem pentru noi, pentru masa de seara ( dar se pare ca dani, ca de obicei intarzie ...e plecat la bucuresti cu sefu'). se pare ca imi voi petrece seara cu baieteii mei si...cu voi, claro.tocmai au inceput pe minimax desenele cu horseland....niste desene cu cai de care e f incantat. nu-i mai trebuie nimic, sta cu cotoiul in pat si e absorbit...mai zice din cand in cand " mami sae= mami sare.

va multumesc pentru comentariile din drop

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Ana_m

Bumbita , ce figura esti cred ca din cauza uimirii ai ai bagat trei zerouri in plus la cifre

Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m

cam asa cevama mira si faptul ca pot exista in roamnia asa case...si, mai mult, ca "cunosc" oameni care au atatia bani...si care-si permit sa dea atatia bani pe o casa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Bumbi-fainepozele.
Ceva idei de meniu de craciun ca eu pe 24 am 12adultzi si 7copii-vineMosu',de si treb sa ma apuc de joi de gatit ca mai treb si curatenie generala-dar fara geamuri ca tot ninge.
M-am gandit pt aperitive-platou cu sunca afuamta, carntazi,brinza,masline,salata de vinete,salata boeuf si poate o sal.defasole.
Friptura cu legume sau cartofi,si ceva sarmale,sa vad aici cum scap,cred ca iau direct foi de varza murata, si placinte cu mere si brinza,poate sa bag la masina de un cozonac,e suficent?Pe linga bautura,ofcourse?

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput