LMA spiridusi de ianuarie-februarie (270)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

in sfarsit, am reusit sa descarc si eu pozele si filmuletele de la serbare. este posibil sa nu fii mers dropul, nu?

giova, te-ai cam riscat cu pelerina lui marco. oricum felicitari pentru curaj si sunt sigura ca facuta cu atata drag va iesi nemaipomenita.

maraki sa stapaneasca sanatos angelo cadoul. ii place consola? eu am vrut sa-i iau laptopul testoasa karaoke, da' ma gandesc ca poate se plictiseste acum de el sau poate il strica si as muri de necaz.am zis sa mai astept pana la anu'.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Silvi si Anam-drum bun spre tzara,cica e zapada si in tzara la greu.
Astept sa o scot pe seara pe emma la zapada cu sania si sa punem impreuna decoratziile afara ca am ramas in urma anul asta..

Denisa 'de Emma Andreea (17 Ian.2006)si Mark Alex(5 Iulie 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

GIOVA de anul asta vom primii bonuri ptr 6 evenimente importante in an scolar....1 decembrie, craciun, 8 martie, ziua invatatorului sf si inceput de an scolar, si ptr ca luna asta am avut zile de sarbatorit gata baniisi marti luam si al 13 lea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Diana zburda pe-aci de fericita ca pleaca la buni
Ieri cand a intrat mami pe usa a strigat: BUNI II MOASA! Imediat a vazut ca se tunsese si se vopsise Mami era in extaz

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> www.dropshots.com/moni5" target="_blank">

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Bumbi-nu a mers dropul,pina acum 2 min ca si mie mi-a dat eroare la incarcat.Ma uit sa va vad acuma.
Ce mai stitzi de gravidutzele noastre?
Daniela-te asteptam cu poze de la petrecerea lui Mario.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cosmi super!!! bani sunt bine veniti oricand, niciodata nu sunt in plus.
Bumbi m-am riscat cu pelerina, dar am aflat tarziu si nu avea cine sa o faca in Tm. e nasol sa nu cunosc pe nimeni si eu sa fiu asa de antitalent.
Denisa sper sa fie cuminti copii si sa doarma la noapte, of dintii la amandoi...cred ca te epuizeaza. poate si din cauza asta nu papa Alex. asa era marco.
Maraki stiu ca sunt de Craciun cadourile, oricum nu mai e mult si tare vreau sa-l vad pe motor.
Moni cred ca era in extaz mama ta. ce spirit de observatia are Diana.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Moni-op ot angaja si eu pe mama ta aici ce vrea dinsa, si vine si cu Diana,numai sa am si eu momente de respiro?Cat salariu ar vrea?De magazin se poate ocupa Ghitza, ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

MARAKI ai pus poze cu motorul?mai are vreun spiridus?ca as cere si eu ptr stefan , mosului

Mergi la inceput

GIOVA sincer,eu nu observasem nimic ,mai ales ca era si cam bezna pe hol .Noroc cu Diana. Ieri cand am venit acasa tot s-a uitat luuung la mine ,a vazut ea ceva ceva,dar nu cred ca stia ce-i schimbat: fusesem la cosmetica la pensat .

www.dropshots.com/moni2" target="_blank"> www.dropshots.com/moni5" target="_blank">

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

MARAKI super socrosenii
DENISA ha ha,gata facem afacerea,uite vine pe gratis , numai sa ma primesti si pe mine,ca sa ai cu cine merge la shoping
Era sa nu o ia azi,ca vanzatoarele vechi sunt libere -una taie porcul,e la tzara,una are copilul bolnav.Dar a ramas ca dimineata va sta Diana cu tati,ca mami va fi de serviciu.
Asa ca acum sunt calare pe munca,deci sunt prin zona pana cand pic lata Da' am forzta ca doar am dormit 3 ore

Mergi la inceput