LMA spiridusi de ianuarie-februarie (270)
Raspunsuri - Pagina 14
anasebe spune:
Gio Preturi piperate pe site. Asa e. Dar daca nu am gasit in alta parte....asta e.
ia sa vedem cine ma ajuta si pe mine!
Mi-am luat tava d-aia rotunda cu gaura la mijloc (sper ca stiti la ce ma refer)...ce pana mea fac in ea? Adica da-ti-mi si mie o retea de ceva ca sa folosesc tava.
cosmi1975 spune:
neata fetelor
ieri a fot o zii plina....dar sa va zic cate ceva ,ptr cine vrea sa citeasca
sunt intr o agitatie super la munca , pregatim o serbare a claselor a 3a acre contine o sceneta compusa de mine
MOS CRACIUN SI PRIETENII, un dans popular BRASOVEANCA care abia abia ,,merge,, si vreo 2 colinde asa ca sunt terminata dar ieri am avut mare bucurie.........
PAULA mama de ALEXANDRA si PAUL un suflet mareeeeeeeeee si respectele mele pe aceasta cale .....a ajutat o fetita (prin ajutorul cuiva) din clasa mea ..oarba...sa aiba ce n a avut vreodata...HAINE SI INCALTAMINTE NOUA ...a imbracat o cap coada cu tot ce a gasit mai frumos, nu va pot spune bucuria copilului care intreba non stop ,,sunt noi hainele,,??deci am ramas interzisa...a si i a luat si jucarii .....
PAULA da mi voie sa ma aplec in fatza ta cu mare respect
(stiti cum arata PAULA?????????...BETON)
apoi pe la 2 am primit oaspeti dragi...am reusit sa aduc grupele de dans de la BIANCA ptr o reprezentatie ptr copii de la scoala si i am rugat daca pot sa le aduca fiecare cate un mic cadou, copii au venit cu parintii care au adat dovada de umanitate nu numai ca aveau fiecre cadou dar adusesera cate 5- 6 cadouri iar o mamica 45 de pungute(o caciula dulciuri) ce sa va zic fericire mare iar spectacolul pe masura, toti au ramas impresionati de caldura cu care copii nostrii i au primit...am vazut adulti (mamici , bunici , profesori )cu lacrimi in ochii iar unele mamici plangeau de a binelea mai ales la sfarsit cand DOMNUL PROFESOR a luta cate un copil si l a pus sa danseze cu un danastor...emotionant, fetelor sunt tare multumita si ac sa vedeti mana DOMULUI ,cand am ajuns acasa am constat ca BIANACA pierduse un cercel si s a pus pe plans rau , mi am dat saeama ac nu mai avea cum sa l gaseasca (prin sala calcasera 200 de oameni) dar am sunat totusi la scoala si i am explicat directorei situatia (Nu i venea sa creada ca era tocmai al BIANCAI)si mi a zis ca ,....cercelul e la ea , l a gasit cineva
...super
am sa incerc sa pun cateva poze

ce v am scris n a fost o lauda , e o lectie de viata
cosmi1975 spune:

POZEEEEEEEEEEEEE

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefanhttp://www.dropshots.com/cosmi1975
http://community.webshots.com/user/cosmi1975
acina spune:
Buna dimineata,
Merci fetele de urari, chiar suntem incantati de achizitie.
Giova, of prin ce ati trecut si eu m-as fi speriat mai ales daca eram cu copilul .Sunt cainii astia asa imprevizibili.Nu stii cand sar la tine, si eu vb din punctul de vedere al unuia care a crescut cu caini in casa.Da mai ai dreptate, cand eram gravi cu Andrei am luat alt teren.Apropo de asta chiar radem cu Andreea ca atunci cand sunt eu gravi, ma apuc de mers pe coclauri dupa terenuri.
Din fericire pt asta nu am cautat prea mult.Am fost vinerea trecuta , l-am vazut ne-a placut si mie si Andreei si ne-am hotarat.Si miercuri deja semnam actele.Sotii nostrii ne-au lasat pe noi sa decidem si dupa ce au semnat si dat banii i-am dus si pe ei sa vada ce au cumparat.![]()
Any e o draguta Ioana, imi place rau.Cat despre tatal ei , ce sa zic , e nasol ca gandeste asa.Nu e matur deloc.Sper ca nu te superi pe mine ca am zis asta.
Anasebe
, doamna ai dat casa peste cap, ce harnicuta ai fost.
March da doamna e fetita, o sa avem pereche.
Denisa, e f dragut omul de zapada.Ii place Emei.
Bumbi, e fetita daa, a iesit cum ne-am dorit noi.
Ursoaica
ce mai face Raisa?
Moni am vazut filmuletul cu Dia, mai dar mananca super frumos fata.Bravo!
Cata o mai doare capul pe Bia?Cum stai cu invatatul?
Mai fetelor, noi nu cred ca avem vreo sansa sa scapam de suzi, ca o ia pe a Alexiei o suge putin si zice ."A Ale" dupa care i-o indeasa Alexiei in gurita.Iar ea deschide gura fara probleme.
Ieri copilul meu a dormit numai vreo ora la pranz, drept urmare a adormit pe la 9 seara fara suzi langa tati asa la desene.S-a sculat intr-o jumatate de ora si a inceput turele prin casa.Care au durat pana la 1 noaptea.Nu va pot spune cat m-am chinuit sa-l culc.
Dan se culcase deja , ca el a fost in schimbul 1 , eu am dormit vreo ora jumate de pe la 8 .
I-am dat lapticul l-a baut si pt ca era ora 11 noaptea zic la culcare cu tine."Nuuu, nu a son."am spalat vasele la bucatarie in timp ce el controla tacamurile in sertar , venea imi arata cate ceva pleca le punea la loc.Il duc in camera zic stai aici ca se duce mami sa faca pipi.Credeti ca a stat? Noooo. A inceput.Mami, mamiii , maaamiii.L-am luat la baie cu mine sa nu trezeasca pe toata lumea.El "da da"."Zice spalam a maini".Da mami ne spalam si pe maini."a fafon" , da cu sampon.Ne spalam pe mani ne stergem frumos dupa care incepe: dintii, dintiii.Pe dinti te-a spalat tati, gata la culcare.Am mers in camera.Il pun in patut cu Bichi(un caine), suzi si paturica.Sting lumina , ma bag in pat.Aud" mami a desene".Zic la desene ne uitam maine ca s-au culcat desenele la ora asta.
Mai sta un pic si incepe iar."Pfffuuu Bichi, a caca , pffuu".(daca nu ati inteles Bichi facuse caca pe el si mirosea urat).M-a pufnit rasul mai ales ca in secunda urmatoare m-am trezit cu Bichi in cap.Daca tot mirosea urat Bichi care face caca pe el, l-a aruncat din patut peste bord , fix in pat la noi sa scape de el.![]()
Se ridica in picioare si incepe, "la, la , la , la, la, la ".Eu , Andrei aseaza-te in patut mami si fa nani , ca e noapte.
El " bichi, Bichiii".Il dau pe Bichi, el ia in brate il iubeste il pupa, supa care" mami, a pat" .Adica vrea cu mine in pat.L-am luat in pat cu tot tacamul:Bichi, paturica , suzi ; se baga sub pilota sa se ascunda."bauuuuu".Zic mami hai sa facem nani.Ia uite tati doarme.hai si noi.s-a mai foit mai zicea, "mami ubesc".Abia ma abtineam sa nu-i raspund si intr-un final a adormit.
Anca
16 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
acina spune:
Cosmi
.
Mama cat m-am intins...ca o placinta.
Anca
16 sapt+ mami de Buburuz Andrei
(13.02.2006)
Pozele Noastre
Povestea Nasterii
http://www.copaculdehartie.ro/
Giova spune:
Cosmi si Paula felicitari pt. gesturile frumoase pe care le-ati facut!!!!
Acina e de groaza Andrei simpatic tare
.
super ca ati gasit terenul repede, daca ati avut si banii a fost si mai bine.
noi inca ne gandim...am aflat preturile pe unde vrem teren, chiar vis-a-vis de bloc nu se poate ca e 300 euro/mp, e peste puterile noastre. am gasit la iesire spre Arad, putin mai in spate de blocul nostru, dar acolo putem lua maxim 600 mp, daca ne-am orienta intr-un sat...ca se tot fac cartiere rezidentiale, am putea lua mai mult...acum nu stiu...dar e musai sa ne decidem odata.
Anasebe pai in tava respectiva se fac checuri de obicei. altceva nu stiu zau, ca va iesi un blat cu gaura in mijloc. cred ca se pot face si torturi, habar n-am.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
monica70 spune:

ACINA ce m-am distrat de Andrei,sigur nu e ceva neam cu Diana? ![]()
COSMI bravos de organizare!
Ce sa va mai zic,imediat plec acasa si atat as mai avea de facut p-aci,dar nu mai zic acasa ce am in domeniul conta 
Vorbiti de terenuri de case,super
,dar voi ce suprafete luati?
La noi sunt niste preturi
,de exemplu la cei 640 mp de teren unde e casa lui socru-meu,doar terenul se vinde cu mai mult de 5-60000 euro. Pe viitor noi vrem fie sa renovam + adaugam la casa,fie ce prefer eu, sa o vindem si sa luam alta in cartierul de case lipit de noi ,ca am pastra si apartamentul si sa fie mai aproape de el si de mami.Asa e "departe" la cca 12 km
Nu zic,e zona mai "buna" acolo (=liniste totala si Metro f.aproape) cica,dar prefer asa cum ziceam.Si aci langa noi,e liniste si o fi Carrefour si mai aproape
MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">
" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )
Ana_m spune:
Buna dimineata ,
ANCA , ce figura Andrei, dulcele de el , cred ca de-abia te abtineai sa nu-i raspunzi
.
Bumbita , pupici la nazdravanii tai. Le mai faci o surioara
?
Moni , pai fata manca frumos, tie iti lipseste rabdarea , ce vreai normal ca se mai joaca.
Noi din pacate suntem ca si Diana de Ingrid, eu ii dau sa pape la comp 
ce fain ca voi aveti zapada , noi avem doar frig , sunt 15 grade in casa
, am bagat 2 calorifele in sufragerie ca sa faca fata 
Cosmi felicitari si Paula 
Noi aseara am fost la homeopat , ne-a dat tratament , cam aceasi schema care o avea inainte putin schimbata . Mi-a zis ca nu e chiar asa catastrofa daca ii dau corticozon rar , odata pe luna, dar sa continui neaparat trat. homeopat . Hmmmm....... M-a linistit pe de alta parte ca in Ro m-a speriat un pediatru ca are ganglioni
(m-a si pus sa fac testul pt mononucleoza la Bioclinica
, asta mi-a zis ca nu sunt ganglioni ce are ea .
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Ingrid S spune:
Ceau fetelor!
A scos tati fata afara cu sania, de fapt nu e multa zapada, dar aluneca, asa ca pt o tura-doua merge.
A dormit foarte bine noaptea asta, dimineatza a cerut suzi, dar i-am spus clar ca e doar pt somn, se pare ca intelege. Cum a adormit aseara, i-am si scos-o din gura. Deci, vom avea suzeta doar 20 min pt adormit si atat.
Anasebe, eu n-am avut asa o tava, sa mor io daca stiu pt ce e. Giova vad ca stie, dar eu sunt habarnista rau la facut mancare, eventual sa-l intreb pe sotz daca are vreo idee in plus.
Cosmi, minunat gestul Paulei
! Felicitari si tie pt ca te implici cu tot sufletul! 
Giova, eu zic sa te decizi repede cu terenul, stiu ca preturile sunt mari, dar am auzit ca vor mai creste....
Acina, tot asa a facut si Dia fara suzeta, ne tampea de cap, plimbari noaptea la wc si jucat si desene si tot ce mai exista. Eu nu mai dau sfaturi in privinta asta, iti urez nervi cat China. Asta daca vreti sa scapati de suzi, sper ca am inteles eu bine.
lui Andrei.
Moni, am citit de aseara ce ai scris de Diana, ca face exact pe dos de ce zici tu, ma gandesc ca si a mea va incepe cu figuri in cap, cred ca ne testeaza nervii....sau poate doresc ele o schimbare, nu tot cum zicem noi. Sa vedem...
Ma duc sa pun rufe la spalat, am o groaza.
Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo