LMA spiridusi de ianuarie-februarie (270)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

URA!!!! AM CISTIGAT!!!
Ioana a adormit la meci-handbalista mamii!!!
acusi ma duc si eu la nani!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

www.dropshots.com/anymony/" target="_blank"> poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai, Diana mananca foarte frumos ... cand mananca.Dar nu prea mananca,doar cateva ligurite acolo si basta (exceptie supa de pui) Numai trage de timp ,taie morcovii,amesteca in mancare,trage de usi ,cere lingura mare cand o are pe cea mica si invers etc.Azi i-am dat cremvusti si a mancat doar mustar,l-a cerut cu disperare cica e BUUUN! Abia dupa vreo ora a mancat si cremvustii.Totusi azi a fost super ok, ca a mancat trei felii de sunca presata.Dar paine abia gusta cat o furnica.Si a mancat si para si banana si 2 iaurtele Danonino,baton de branza in cioco,suc natural si evident bomboane de cioco umplute cu stafide ... Laptele la fel,600 ml cca.

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Nu e bine sa pocim cuvintele si nici sa vorbim cu diminutive. ei iau de obicei ultimele silabe si de aici se ajunge la cuvinte nentelese si pocite.

Marco numara: unu, doi, ti, patu, apte.

ma bag si eu la somn, imi ajunge pe astazi.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Io m-am apucat sa pap din bomboanele Dianei si pe urma plec la nani .
GIO atata bai sa fie ,cu suzeta,lasa ca aveti timp sa renuntati.Intai trebuie sa fi tu hotarata,pana nu esti,n-are rost sa te fortezi.Nu cred ca e Marco asa disperat,cum era Diana la mare,sa va zica Pufu numai ! Daca nu era asa,poate nu renuntam nici noi asa repede,dar nu se mai putea in halul ala (cand poa'sa intre Pufu ca ieri nu reusea,are probleme la PC)
BUMBI ma bucur ca ai mai intrat si sper sa apuci sa ne pui si niste filme noi cu Sebi,abia astept

Noapte buna!

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Neatza!!!
avem zapada chiar si pe balcoane si pe tricicleta.
noi suntem treziti de la ora 7, azi a reusit Clau sa-l trezeasca si pe Marco. daca el e stresat si are mult de lucru la birou, va d ca ne trezim si noi cu el.

Moni nu stiu cum era Diana, dar oricum si marco e cam dispe. chestia e ca la gradi ii zice educatoarea sa-mi dea suzeta si o da imediat. de ci se poate, daca vrea.
Ieri nu am vrut sa i-o dau si urla de-a dreptul, cu lacrimi de crocodil si striga teta,teta. am vazut ca nu se potoleste nici dupa vreo 5 min., i-am dat-o.
cred ca am nevoie de nervi de otel, cand o fi momentul.

gata si-a terminat lapticul, mergem sa ne pregatim de gradi. plecam mai repede, daca tot suntem treziti.

_
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

DA MAI , ZAPADA!
Cam subtire stratul deocamdata,dar e frig si daca mai ninge o fi ok.Si maine si poimanine va ninge,dupa previziuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bumbi Am gasit intr-un final baza de constructie pe www.crazytoys.ro
Am comandat-o ieri, acum sa vedem cand vine. In magazine nu se gaseste deloc.
Anymony Nu alea-s cartile. Au aparut acum se numesc parca Bunico, spune-mi o poveste cu animale salbatice si cealalta e cu animale domestice. Sunt bestiale.
A nins si la noi aseara. Am iesit repede cu Tibi afara care a stat in fata blocului si nu s-a miscat. A fost taaaare mirat de ce se intampla. Zapada nu a atins-o decat cu un degetel. No, acum pe jos e mocirlasi doar pe masini ce mai vezi zapada ca in rest....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Vreau si eu zapadaaaaaaaaa!

Aseara a nins si la noi vreo 20'j de minute si atat.
Oana, mititica, s-a rugat la Doamne-Doamne sa ne trimita zapada si aseara s-a bucurat cand a vazut ca ninge. Drept urmare si inainte de culcare s-a mai rugat odata pentru zapada, dar a cerut mai multa .

Giova si Moni, trebuie intradevar nervi de otel pentru a scapa de suzeta.
La Oana am trecut prin experienta asemanatoare, in sensul ca a fost vorba de biberonul de ceai. Am avut mai multe tentative de a scapa de ele, dar dupa plansete sfasietoare si rugaminti fierbinti am tot cedat.
Eram gravida cu Roxana si ma temeam ca daca nu scap pana nasc, o sa vada la Roxanica biberoanele si n-o sa mai scap in veci.
I-am explicat intr-o buna zi ca ea e mare, ca s-a suparat Mos Craciun pe ea si a cerut sa lase biberoanele. Le-a aruncat singura la gunoi. Noaptea urmatoare le-a mai cerut, a suspinat dupa ele vreo jumatate de noapte, dar apoi s-a terminat.

Fug la treaba!

Mergi la inceput

si aici e subtire stratul, poate mai ninge, cu toate ca nu as vrea. nu mai conduc pe zapada. a mers Clau cu noi, pe mine m-a lasat sa iau beteala argintie si el l-a dus pe pitic la gradi.
la intoarcere, cand am intrat pe strada noastra a venit o masina din fata si era sa se bage in noi.... Clau a reusit sa opreasca, noroc cu ABS-ul, dar Clio din fata noastra aluneca spre botul masinii noastre. Noroc ca a fost tipa vivace si a tras de volan, de a trecut masina ei de cativa mm de a noastra.
Pai eu cum sa conduc asa? pe strazile mari nu e zapada, dar pe astea dintre blocuri da. poate iasa soarele si o topeste, ca de nu...nu merg dupa marco.

eu baza dintr-aia am vazut in Ungaria, dar era cam scumputa. vad ca nici aici pe site nu e bas ieftina. Oricum eu am l;uat cutia de Lego Duplo din Ungaria la 800.000 lei si aici e cel mai ieftin la 1.100.000 lei. o diferenta mare. nici pe site-ul asta vad ca nu sunt mai ieftine. mor cand vad ce preturi avem la jucarii.

_

Mergi la inceput

Dana si eu i-am zis de mos Craciun, ca nu-i mai aduce caDOURI...bla-bla-bla.... dar crezi ca intelege? ii tot tin teori dintr-astea poate intr-un final se prinde si de el ceva. Sper sa renunte singur la ea. pana atunci e musai sa-i cumpar alta ca asta s-a facut urata...si nu stiu cand ajung prin centru, caci la farmacii sunt numai dintr-alea pt. primele luni.
sper sa gasesc de la 18 luni in sus, caci asta o are din Italia, aici putine am vazut.....
spor la munca.

_

Mergi la inceput