LMA spiridusi de ianuarie-februarie (270)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

INGRID ha ha ,pai stai ca,inca eu nu i-am zis decat de rosu,albastru,galben,verde si raar de alb si mov si portocaliu parca.
Cica in SUA se invata toate la grupa mica (3-4 ani),atunci se invata si zilele saptamanii,formele geometrice si alte chestii din astea.
Cifre eu nici nu am pentru Diana,am citit ca ar fi cam abstracte pentru ei,deci doar le-ar memora,fara sa stie ce-s,asa ca deocamdata o iau cu plusurile si cu alte chestii fizice,grupate cate doua,trei etc.
Deja stie macar cum sta treaba cu unu si doi/doua.La trei n-am insistat,am asteptat sa fiu sigura ca a inteles de doua intai.Acum sunt sigura si cand am timp si chef,trecem la trei ... si tot asa
Si apropo ,nu esti tu mai papagalisima decat mine Sunt pe urmele tale

MONI SI DIANA (01.01.2006)
www.dropshots.com/moni2" target="_blank">

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

quote:
Originally posted by monica70

INGRID asa face si Diana mea cu culorile,cred ca nu le stie ca lumea,adica poate le stie pe moment cand i le repeti,pe urma le uita,alta explicatie n-am ca odata le stie odata ba ...
Am citit o metoda, cum se invata culorile la o gradinita in SUA sau Canada: cica au o zi si o culoare: adica hainele,farfuriile,jucariile etc. toate albastre sa zicem.Interesant,nu? Tre sa aplicam

Ha ha sa iti zic de litere: stii ca ea il stia doar pe O si la Q zicea ATU O. Ieri i l-am aratat pe M (de la Monica cica) si rezultatul??? Zice: UNDE ATU M? Si il gaseste pe ... W
Noa ... cu asa specie, am lasat-o balta [zid
]

" Fiecare om pe care il īntālnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare." ( Sigmund Freud )

Hahaha, pai n-a gresit fetitza...are spirit de observatie, ce vrei mai mult? Am vazut-o cum papa, e tare dulce, si stie bine sa manance...Diana nu vrea decat la comp si sa ii dau eu. Cred ca in loc sa avanseze, ea se intoarce la stadiul de bebe...

Ingrid S si Diana
http://www.dropshots.com/Ingrid28_photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

moni frumos mananaca diana! incet, duce lingurita direct in gurita si se apleaca deasupra farfuriei.

si la noi dureaza ceva pana mananca, dar trebuie sa-i distrag atentia cu fel si fel de promisiuni ( daca mananci facem aia, mergem acolo, daca nu mananci nu mai vin masinile ( filmul )/piticii la sebi, acum e mosu' la moda - ii zic ca nu ii aduce mosul masinile etc.

nu stiu daca din primavara la gradi va sta cineva de el sa manance as...se va obisnui sa manance singurel, cred...sper.

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">are mama doi baieti

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Moni si Marco tot asa e cu suzi, cand e marait, il certam sau are ceva pitici, cere suzi. ma bucur ca ieri si azi a cerut-o doar de pe la ora 20, si-a amintit de ea.
Bumbita pai si eu tot mars le-am zis, dar se pare ca asta i-a intaratat.
de frica, nici dupa Clau la birou nu am mai mers. a venit cu un coleg cu masina.
Ingrid normal ca fac poze, sper sa nu ma fac de ras, sa mai cumpar alt material.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze si filmulete Marcowww.dropshots.com/giova2" target="_blank">(1),www.dropshots.com/ioana_purdea#" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova#" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)

Mergi la inceput

Moni, Diana numara treptele cand coboara si urca. Si cele trei ratuste din baie. Numai ca spune corect azi 1, 2, 3 si a doua zi spune 1, 2, 4. Sa tampesc, nu alta. Stiu ca sunt abstracte, dar eu i le arat, apoi o invat ce inseamna 1, 2, am ajuns doar la 3, cam cum faci tu cu plusurile, la noi sunt cuburi. NU o pun sa repete, ca mi-e frica de rezultat

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

INGRID stiu ca are spirit de observatie si asta ma bucura mai mult decat memoria buna,dar e si capoasa: adica eu ii zic de cateva ori ca ala nu e O ca e Q,ea nu si nu,ala e O!!!
Azi a dat cu o boxa de la PC pe jos si a pus-o invers,cu fundul in sus.Eu am pus-o la loc,ea nu si nu ca invers,eu am tinut-o pe a mea,si s-a crizat in ultimul hal cu zbierete - bine recunosc ca si eu am fost capoasa aiurea ... dar la fel a facut cu papucii de casa azi! - am tot zis ca nu e bine,ca-s invers,ea nu si nu,asa voia ea .Ce-o mai fi si asta??? Ca pana acum ii punea ok.

Mergi la inceput

Am plecat la nani, noapte buna fetelor!

Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

ingrid le stiu pe cele de la selgros, dar nu as vrea sa iau cu tablita. nu stiu unde as mai pune-o. as vrea ceva simpli. nu mai am loc deloc prin casa....numai jucarii, caluti, bicicleta, caruturi, scaune auto, hainute...m-am saturat....vreau un spatiu mai mare...

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

sotzu' meu tipa pe aici de fericire...cica invinsera fetele noastre la handbal. BRAVO LOR!!!

cred ca mergem si noi la nani. mai vorbim. pupici multi de la noi de la craiova...si sa vina odata zapada...ca doar de-asta e iarna.

Mergi la inceput

INGRID si Diana fix unu ,doi, patru etc. baga,nici n-am mai pus-o demult sa numere ca numai ma enerveaza,dar cand zice ea din senin,asa zice,fara trei ... Buna ideea cu treptele.Noi cu liftul si oricum,cum eu nu prea ies cu ea Numai daca il pun pe Ghita sa o invete asa,ca vad ca a mers cu spalatul pe dinti El n-are deloc initiative,dar daca ii dau instructiuni e foarte bun executant si constincias,nu ca mine care ma plictisesc un doi

Mergi la inceput