*Colectia aniversara de toamna-iarna 2005* (175)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Ioana, sanatate infinita la piticanii!
E bine ca tu macar vezi burta gravidoasa a Mariei, ca io nici pe aia nu am vazut-o, de am si uitat ca e .

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Ioana & Noki, multumesc , face bine la moral Constiinta e oricum prea incarcata de tonele de ciocolata Nu prea am poze cu burtica nr. 2, rar ma mai vad si eu si atunci nu-mi place, asa ca o raresc si mai mult

Ioana, sanatate multa si tie, si Mariei, si lui bb Stefan, sa scapati repede de muculeti!

Eu sunt tot cu gandul la evenimentele de la sf. saptamanii cand se aglomereaza toate: sambata seara masa in familie de ziua lui Cristi (unde o ma vitejesc la gatit ), duminica dimineata petrecerea copiilor (la locul de joaca), luni seara deja vine mosul... Mai avem o gramada de rezolvat, maine ne-au prins cu cheful firmei si tot asa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

anda pe Virgil il costa 7,5 milioane cana aia de apa varsata pe laptop.. ca l-a dus la reparat si din fericire se poate rapara. Cu uscatul n-a mers
Pica foaaaarte bine astia 7.5 milioane acum. Nici nu vreau sa ma gandesc cate puteam face cu ei.

catutza aia cu Sozopolul mi-au raspuns cu un mail din care n-am inteles mare lucru (se pare ca nici ei din mailul meu). O sa reiau vanatoarea dupa sarbatori.

Fug ca azi are Silvia serbare la gradi, e printesa lui harap Alb

sanatate la muciosi!
Va pup.
Vreau si eu sa ma uit la poze, sper sa apuc diseara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Lavi, si voi, Brutus? Pai in ritmul asta de stricarea al laptopurilor, o sa modificam denumirea scutecelor in "stricatorii de hi-tech"Io am scapat doar cu 6 milioane pana la urma.
Bafta printesei la recitat poezii!

Poze cu Sarah si mami 1 si 2
www.dropshots.com/saralyna2005#albums/Party%20Sarah%202%20anisori" target="_blank">PARTY SARAH 2 ANISORI!!!!
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4 si www.dropshots.com/saralyna2005" target="_blank">5
Varsta Sarah

Everything matures...eventually!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Hai ca m-am bagat sa culc maimutza si am adormit si eu langa ea , sa vedeti cine sta la noapte sa joace Caesar 4

Din ciclul fiecare cu ce-l doare, mi-am adus aminte ca nu v-am spus de tortul Mirunei, care a fost absolut delicios..va recomand cu caldura daca mergeti la Alice sa luati tort BEZEA. E demential ..io l-as fi luat pe tot acasa

Maria vad ca si-au pus in gand sa te mentina in forma ai tai..petreceri, chestii...ai grija

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567493374/" target="_blank">poze pana la 1 an, www.flickr.com/photos/madau/collections/72157600567398541/" target="_blank">de la 1 la 2 ani, www.flickr.com/photos/madau/sets/72157603478525150/" target="_blank">PARTY 2 ANISORI
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia_daniela spune:

Hello draga colectie,

Madutza, sanatate multa lui Orlando! Sper sa nu fie nimic grav!

Hilde, cum e Steff?

Anda si Lavi bafta cu reparatul leptoapelor! Lavi tinem pumnii Silvicai la serbare!
Madau, mi-ai facut deja pofta de tort BEZEA ... vreau si euuuuu Tre sa fi fost tare bun! Miru a mancat?

Mady, cuscra, se apropie sarbatorile (ziceai ca poate iti faci si tu putin timp) ... te asteptam sa ne mai dai vesti despre voi !

Eu fug ca avem o pseudo-petrecere la firma pentru sfasit de an si Craciun!

Cami & Alexandra Daria (02.01.2006)

Dariuca creste si iar ... creste!

Cautam binele fara a-l gasi vreodata, in schimb gasim raul fara sa-l cautam! - Democrit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

Scutec nou

Mergi la inceput