Ardeleanul

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

Ardeleanca.
Cu drag, Mihaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Ce ziceti de-un club al ardelenilor? Mai schimbam o impresie, ne mai aducem aminte de acasa...Aud?

V.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Takacs spune:

Subscriu Victoria, ma gandeam si eu ieri citind mesajele, da' tu ai fo mai curajoasa si ti-ai si verbalizat gandurile. No haidati! Da' unde-l punem?

Laura

Mergi la inceput

Unde vrea mushkiu' vost' numa sa-m spunetz!
V.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

No, ca bine v-am gasat. Ca io aici printre "mitici" (vorba altei pretene ardelence) ma samteam cam sangura, si tare mi dor de vorba noastra.
E careva de la cluj? Nu de alta da tre sa ma duc zalele astea la ai mei si vreau sa stiu cum e vremea.
Tucavas

Mergi la inceput

Dana, ca bine zici cu miticii (io-s din Sibiu da's transplantata peste "balta").

Victoria ce zici de Discutii Generale, crezi ca merge acolo? Il pui tu ca esti mai experimentata?

No da' ziceti!

Mergi la inceput

No, amu il pun. da daca n-oti mere sa postati, ii bai!

V.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dya spune:

DanaP, tare fain graiul nostru ... eu nu sunt din Cluj(dar tot ardeleanca sunt), dar am stat mult acolo(am facut si facultatea acolo) si tare mi' drag ...si mi-e tare dor de el ...
Chiar asa, sa facem un club ca suntem cam in minoritate.
Cam asa si eu, incet ...dar sigur.

Mergi la inceput

Dya, fugi iute pe discutii general ca deja ne-am incins!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

quote:
Originally posted by Dana P

No, ca bine v-am gasat. Ca io aici printre "mitici" (vorba altei pretene ardelence) ma samteam cam sangura, si tare mi dor de vorba noastra.
E careva de la cluj? Nu de alta da tre sa ma duc zalele astea la ai mei si vreau sa stiu cum e vremea.
Tucavas

Dana, no seerus!! Io-s di la Cluj! sa-tz zac die vreme: amu ploua, amu ii sore. Da tare-i cald, nu-ti trebe laibar in spate :)

D.

Mergi la inceput