Sunt aproape distrusa ...nu stiu ce sa cred...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tismana spune:

Draga Marina6,

Te inteleg perfect.Si eu am trecut prin asta si trec inca,desi mai am putin si nasc( in momentul asta nu se mai pune problema de dorinte sexuale ). Insa, de cand s-a confirmat ca sunt insarcinata, sotul meu, care ma iubeste si pe care il iubesc, nu m-a mai dorit fizic. Am stat de vorba si intr-un final, mi-a spus ca el crede ca are o problema de natura psihica, intrucat ii e teama sa nu se intample ceva cu bebe. Nu iti mai povestesc , ca probabil stii din proprie experienta, ce stari nasoale am avut, cate plansete am tras, cat de neindreptatita m-am simtit. In sfarsit, acum mai e putin si o sa apara si bebe-ul nostru, apoi mai trec cele 6 sapt de lauzie si apoi....sa vedem, daca o sa mai vreau eu.
Cam asta.
Asa ca...fii tare! O sa treaca! Mai important e bebelusul care e pe drum, decat aceste dorinte, care intr-adevar sunt firesti, insa si hormonii au un rol f important in toata povestea asta.
Tismana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tismana spune:

Si sa mai adaug ceva, Marina.
Pentru sotul meu conteaza foarte mult aspectul fizic al unei femei intr-o relatia sexuala, nu vorbesc de alt fel de relatie. Bine, nu intra in discutie perioada asta de acum , de sarcina, insa sunt foarte speriata ca n-o sa mai imi revin vreodata la normal si atunci...ce-o sa fie, ca stiu ca nu se va mai simti atras de mine. Suna cam deprimant. Dar cine stie? Lucrurile se mai schimba.
Tismana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariel_7000 spune:

marina draga, cred ca stiu ce este in sufletul tau...si eu am avut parte de astfel de indoieli si de frustrari, dar au disparut ca prin munune cam la o luna dupa ce am nascut...dar eu l-am provocat la o discutzie la rece si mi-a zis ca ii este frica sa nu se declanseze travaliul.i-am explicat ca dac folosim prezervativ nu se declanseaza, apoi mi-a zis ca il zdruncina pe bebe.eu am gasit un subiect pe aici pe forum in acre fetele ziceau clar ca pe bebe doar il leagana (poate d-asta vrea alexutza sa fie leganata mereu)...ehhh! in cele din urma si-a invins temerile si totul a fost ok, iar bebe a venit si cu 10 zile intarziere:). asa ca , eu zic sa stati de vorba si sa vezi exact de ce se teme.
duap nastere vor interveni alte probleme care te vor pune pe ganduri, dar mai ai pana atunci:).eu am nascut de 3 luni, iar acum sunt in faza de frustrari ca nu ma mai incap hainele si ca vad o burtica si niste pulpe mai dolofane si sunt constienta ca si el le vede...dar ma voi duce la sala si voi remedia problema, pana atunci ii atrag atentia ca in acea burtica a stat bebelusa noastra 9 luni si ca nu se poate retrage peste noapte. cert e ca incet incat voi trece si peste asta.oare ce-mi rezerva viitorul?

ariel
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc1
http://community.webshots.com/user/alinapaveliuc2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danza spune:

Marina, draga, am trecut si eu prin asaceva in timpul nasterii. Primele luni a fost totul bine din punctul asta de vedere. Prin luna a 5-a a 6-a ii era frica sa nu faca ceva rau bebeului, mai ales ca citise pe undeva de un caz fff nefast si tragic. Pana la urma l-am convins eu, dar tot nu mai aveau relatiile ns. aceeasi intensitate ca lai nceput. In fine, iti zic ca ultima sapatamana n-am fost deloc cuminti, ultima data facand dragoste chiar in dimineata in care am mers la maternitate.
NB> sporisem relatiile ns. in ultima saptamana la sfatul doctoritei cu care urma sa nasc, pt ca eram in sapt. a 41 si puiu nici nu avea deg and sa iasa din culcusul lui caldut si moale. Oricum, pana la sfarsit tot am nascut cu provocare si stimulare.
Incearca sa mergi chiar cu el la doctorul tau si intrebati daca e sau ba vreun pericol. Poate asa se va convinge si veti putea reveni sa aveti niste relatii frumoase si pasionale. Dar aveti grija si la pozitii , ca nu toate se potrivesc!!!

Cu drag,
Dana, mamica lui Danuz - 1 an si 10 luni pe 20 iulie
Album:http://www.yamafoto.com/?ref=6599

Mergi la inceput