"Sistemul sanitar"
Raspunsuri - Pagina 8
![](images/user_woman.png)
puppe spune:
Multumesc de lamuriri, ocebine.
Guestus este functionar, sau cel putin asa spune in pagina anterioara. Cu 100 euro salariu lunar.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
CrisaS spune:
quote:
Originally posted by puppe
Poate din SUA totul se vede altfel. Noi inca traim in Romania, din pacate pentru multi dintre noi.As fi chiar curioasa ce se intampla in SUA cu gravidele care nu au nici un fel de asigurare medicala.
Se vede exact realitatea din SUA.Crede-ma.Insa sa nu-ti imaginezi ca si aici ai sa gasesti perfectiunea intruchipata in ceea ce priveste sistemul sanitar dar niciodata nu ai sa vezi ca ti se va adresa cineva...la modul...''Cine-i suge si asteia niste sange azi!!!???(doctor) sau sa te strige asistenta dintr-un cabinet pe un hol lunnng(la Giulesti!!) ''Doamna cu chlamydia , poftiti!!!!
Asemenea chestii nu o sa vezi niciodata sau o povestesc a mia oara si o s-o mai fac de cate ori am ocazia ''Baga-i lu` madam x de-aia in perfuzie ca sa nu borasca''.
Aici nu vezi asa ceva.Dar vezi altele.Iar daca cineva iti va spune ca e sistemul sanitar exceptional sa nu il/o crezi in VECII VECILOR.Iti spune fata!!!!
Numai bine,
Crisa
In asteptarea lui bebe mic!!
![](images/user_man.png)
Guestus spune:
quote:
Originally posted by Fomalhauti
Uite, daca acum mi-ar baga cineva in buzunar 50 RON, m-as simti vinovata fata de copiii mei daca nu i-as primi. Macar ca ii cheltuiesc pe cateva prostioare de Craciun de la Piata Romana si nu mai am discutii cu copilul in fiecare zi cand plecam de la gradi.
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile_big.gif)
angelinajoli spune:
Nu dati cu pietre eu am lucrat in spital 5 ani dar la sectia Terapie Intensiva.Am dat dovada intotdeauna de cei 7 ani de acasa cu toti apartinatori si bolnavi.Mi-am facut intotdeauna treaba mea si de multe ori si a altilor pe un salar de mizerie,dar nu m-a deranjat niciodata asta.Am vazut cu ochi mei toate neregulile medicilor din jurul meu si diferenta cu care tratau pacienti.De exemplu cei care aveau apartinatori mai plini de bani erau vizitati de 10 ori pe zi,iar alti care nu aveau ,o data la 2,3 zile.Am vazut si doctori,dar din pacate foarte putini(unul)care nu lua nimic de la nimeni si isi trata pacienti, foarte bine si pe toti la fel.
angelinajoli spune:
Are cineva idee daca in Germania copiii romani au asigurare gratuita?Daca nu ce asigurare le-ati facut la juniori(al meu e de 6 ani)si cat costa?Se i-a in considerare faptul ca eu nu lucrez,numai prietenul meu care e neamt,lucreaza?
![](images/user_man.png)
Cip_from5 spune:
Zilele trecute am fost cu siguranta pentru ultima data in acest spital..care numai de urgenta nu se poate numi..in primul rand te intampina un mare...maaaare dobitoc la fisier care foarte sictirit in prostia lui in momentul in care-l deranjezi cu o intrebare...te trimite la plimbare si pleci..pleci la primbare pe holurile jegoase ale spitalului..in cazul meu spre ortopedie...astepti...2-3 ceasuri sa iasa dreaku cineva...acel cineva care ,,insista" sa astepti pe hol ca vei fi chemat si in cele din urma rabufnesti, ori intri si ii trimiti la origini, ori pleci ca in cazul meu spre un alt spital poate privat daca esti in cursul saptamanii, insa eu fiind in weekend am zis sa-mi incerc norocul la un alt spital din sistemul de stat..indreptandu-ma spre Sf.Maria de pe 1 Mai si SOC..asistenta calma...doctor de nota 10..curatenie luna..intr-un cuvant un spital care merita pe deplin sa ii aduci laude chiar daca in cazul meu nu a fost decat o mica interventie chirurgicala la o banala unghie incarnata...insa cred ca unii isi merita salariile de rahat din sistem si aici ma refer la o parte din incompetentii astia de la floreasca, iar pentru ceilalti succes si sa o tina tot asa..poate cu timpul scapam si de dobitoci!