Are cineva masina de tocat carne?
Eu am una, Bosch, de 2 ani si ma enervez de cate ori trebuie s-o folosesc. Cu carnea de porc mai merge cat de cat, dar daca vreau sa toc de vita, e jale!!! O fi din cauza cutitului?
Va rog, cine are asa ceva, sa-si dea cu parerea, ca daca nici anul asta nu-si face treaba, o arunc pe geam...
Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)
Raspunsuri
valentinag spune:
Si noi avem de vreo 3 ani una,deocamdata nu ne-a facut probleme,toaca foarte bine!Da ce face?sau nu face?se infunda sau da carnea inapoi?
"La vita e bella"
De mancare
V. Erica spune:
quote:
Originally posted by valentinag
Si noi avem de vreo 3 ani una,deocamdata nu ne-a facut probleme,toaca foarte bine!Da ce face?sau nu face?se infunda sau da carnea inapoi?
"La vita e bella"
De mancare
Da, se infunda. Se lipesc de cutit toate fibrele din carne si trebuie curatata la fiecare umplere a vasului. A ta e Bosch? Ai ascutit cutitul?
Nihil sine Deo!
valentinag spune:
Erica,noi avem un www.electrofun.ro/index.php?page=product_large&id=8531&name=&pic=8531_1707" target="_blank">Braun!Daca se infunda,inseamna ca nu mai taie cutitele bine,trebuiesc ascutite!Nu stiu daca mai exista tocilarie pe undeva,stiu ca tata a apelat la o cunostinta cand le-a ascutit pe ale noastre!
"La vita e bella"
De mancare
V. Erica spune:
Valentina, multumesc pt raspuns.
Mi se pare ciudat sa nu taie cutitele de la inceput, de noua. La Braun-ul vostru le-ati ascutit, deci. Mai tii minte daca le-ati ascutit de la inceput sau mai apoi?
Poate citeste cineva care stie unde gasesc sa le ascut.
Nihil sine Deo!
ralualexandrei spune:
Si eu am tot Bosch nu mi-a facut probleme.Tocilar gasesti la piata Matache ,ascute bine cu conditia sa nu o ia la bord intre timp,chestie de noroc.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
valentinag spune:
Erica,stiu ca le-a ascutit anul trecut,deci cam dupa 2 ani de folosinta si am folosit-o la greu!
Ai pus bine cutitul,sita?Sa nu cumva sa fie puse invers...zic si io...
"La vita e bella"
De mancare
doradora spune:
eu am patit-o asa, cu o masina nou-nouta, m-am umplut de nervi, bucataria era un dezastru, pana mi-am dat seama ca eu sunt de vina - nu puneam bine chestia aia prin care iese carnea, si nefiind bine fixata ramanea un spatiu in care se adunau pielitele.
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
V. Erica spune:
quote:
Originally posted by valentinag
Erica,stiu ca le-a ascutit anul trecut,deci cam dupa 2 ani de folosinta si am folosit-o la greu!
Ai pus bine cutitul,sita?Sa nu cumva sa fie puse invers...zic si io...
"La vita e bella"
De mancare
Da, cutitul il pun bine sigur. (Am incercat si invers... credeam ca aici gresesc, dar nu_)
Nihil sine Deo!
V. Erica spune:
quote:
Originally posted by chris80
eu am patit-o asa, cu o masina nou-nouta, m-am umplut de nervi, bucataria era un dezastru, pana mi-am dat seama ca eu sunt de vina - nu puneam bine chestia aia prin care iese carnea, si nefiind bine fixata ramanea un spatiu in care se adunau pielitele.
chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri
Ce marca de masina ai?
Si eu ma chinui sa fixez chestia aia.
Nihil sine Deo!
V. Erica spune:
Andra, ai niste copii tare dragalasi, am admirat pozele...
Piata Matache e cam departe de mine. Parca am vazut o ghereta unde ascuteau cutite in Piata Vitan, ma duc maine sa vad.
Nihil sine Deo!