Are cineva masina de tocat carne?

Are cineva masina de tocat carne? | Autor: V. Erica

Link direct la acest mesaj

Eu am una, Bosch, de 2 ani si ma enervez de cate ori trebuie s-o folosesc. Cu carnea de porc mai merge cat de cat, dar daca vreau sa toc de vita, e jale!!! O fi din cauza cutitului?
Va rog, cine are asa ceva, sa-si dea cu parerea, ca daca nici anul asta nu-si face treaba, o arunc pe geam...

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Si noi avem de vreo 3 ani una,deocamdata nu ne-a facut probleme,toaca foarte bine!Da ce face?sau nu face?se infunda sau da carnea inapoi?

"La vita e bella"
De mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

quote:
Originally posted by valentinag

Si noi avem de vreo 3 ani una,deocamdata nu ne-a facut probleme,toaca foarte bine!Da ce face?sau nu face?se infunda sau da carnea inapoi?

"La vita e bella"
De mancare

Da, se infunda. Se lipesc de cutit toate fibrele din carne si trebuie curatata la fiecare umplere a vasului. A ta e Bosch? Ai ascutit cutitul?

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput

Erica,noi avem un www.electrofun.ro/index.php?page=product_large&id=8531&name=&pic=8531_1707" target="_blank">Braun!Daca se infunda,inseamna ca nu mai taie cutitele bine,trebuiesc ascutite!Nu stiu daca mai exista tocilarie pe undeva,stiu ca tata a apelat la o cunostinta cand le-a ascutit pe ale noastre!

"La vita e bella"
De mancare

Mergi la inceput

Valentina, multumesc pt raspuns.
Mi se pare ciudat sa nu taie cutitele de la inceput, de noua. La Braun-ul vostru le-ati ascutit, deci. Mai tii minte daca le-ati ascutit de la inceput sau mai apoi?

Poate citeste cineva care stie unde gasesc sa le ascut.

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Si eu am tot Bosch nu mi-a facut probleme.Tocilar gasesti la piata Matache ,ascute bine cu conditia sa nu o ia la bord intre timp,chestie de noroc.

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput

Erica,stiu ca le-a ascutit anul trecut,deci cam dupa 2 ani de folosinta si am folosit-o la greu!
Ai pus bine cutitul,sita?Sa nu cumva sa fie puse invers...zic si io...

"La vita e bella"
De mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

eu am patit-o asa, cu o masina nou-nouta, m-am umplut de nervi, bucataria era un dezastru, pana mi-am dat seama ca eu sunt de vina - nu puneam bine chestia aia prin care iese carnea, si nefiind bine fixata ramanea un spatiu in care se adunau pielitele.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by valentinag

Erica,stiu ca le-a ascutit anul trecut,deci cam dupa 2 ani de folosinta si am folosit-o la greu!
Ai pus bine cutitul,sita?Sa nu cumva sa fie puse invers...zic si io...

"La vita e bella"
De mancare

Da, cutitul il pun bine sigur. (Am incercat si invers... credeam ca aici gresesc, dar nu_)

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by chris80

eu am patit-o asa, cu o masina nou-nouta, m-am umplut de nervi, bucataria era un dezastru, pana mi-am dat seama ca eu sunt de vina - nu puneam bine chestia aia prin care iese carnea, si nefiind bine fixata ramanea un spatiu in care se adunau pielitele.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Ce marca de masina ai?
Si eu ma chinui sa fixez chestia aia.

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput

Andra, ai niste copii tare dragalasi, am admirat pozele...

Piata Matache e cam departe de mine. Parca am vazut o ghereta unde ascuteau cutite in Piata Vitan, ma duc maine sa vad.

Nihil sine Deo!

Mergi la inceput