Homeopatie pentru PCOS

Homeopatie pentru PCOS | Autor: dladela

Link direct la acest mesaj

Am 37 de anisi sunt diagnosticata cu PCOS de 7 ani. Am la activ o interventie laparoscopica de drilling ovarian in 2002, mai multi ani de stimulari ovariene cu diferite scheme hormonale - una cu succes relativ in sensul ca am ramas insarcinata in 2003 dar sarcina s-a oprit in evolutie la 7 saptamani, apoi tratamente naturiste diverse, tratament cu Metformin timp de 9 luni in perioada 2004 / 2005. Dupa intreruperea tratamentului cu Metformin m-am hotarat sa nu ma mai gandesc deloc la sarcina si la alte posibile tratamente,eram la capatul puterilor efectiv si mi-am concentrat intreaga energie asupra problemelor de serviciu. Mi-am gasit si ceva preocupari suplimentare asa incat sa fiu ocupata tot timpul. Am avut grija doar la regimul alimentar fara dulciuri si cu putine grasimi saturate si am luat suplimente de Spirulina, Ulei de peste si Ulei de primula. Anul acesta am avut surpriza deosebita de a fi din nou insarcinata, nici nu mi-a trecut prin cap ca ar fi posibil (avand in vedere ca doctorul care mi-a urmarit tratamentele mi-a sugerat sa ma gandesc la posibilitatea adoptiei unui copil deoarece ovarele mele practic sunt nefunctionale si sunt putine sanse de ovulatie spontana sau sub orice tratament de stimulare iar un alt medic mi-a spus cam acelsi lucru si mi-a sugerat ca poate asi avea ceva sanse cel putin de a ma regla metabolic si hormonal cu un tratament homeopat).
Am fost deosebit de fericita in luna octombrie dar in acelasi timp mi-a fost si teama si , din pacate, a fost cu ghinion si de aceasta data, s-a oprit in evolutie la 9 saptamani.
Concluzia este ca, cu toate acestea, eu mi-am regasit speranta intr-o sarcina posibila si asi dori acum sa urmez un tratament homeopat dar nu stiu nici un doctor bun homeopat care sa mai fi tratat femei cu PCOS.
Ma puteti ajuta cu numele unor medici homeopati care au mai tratat PCOS???
Va multumesc.
Adela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Daca esti din Bucuresti poti merge la dna dr. Vladutu Luminita, are nr de tel 0721205050 Eu am inceput cu dansa trataentul homeopat si apoi am continuat cu un medic homeopat din Cta. Am avut PCOS si am ramas insarcinata in urma tratamentului homeopat. Iti doresc multa bafta si nu renunta caci se poate. Totodata trebuie sa ai grija si sa faci niste analize pt a depista motivul pt care se opresc sarcinile din evolutie, pt ca vad ca totusi de obtinut ai reusit sa obtii doua sarcini dar nu este in regula ceea ce se intampla dupa aceea cu ele. Eventual sa faci neaparat tratament de sustinere dupa ce ramai insarcinata. Mult curaj. Sa nu te influenteze negativ cabinetul dnei dr. care este in apartamentul ei personal si nu e f stralucit/curat, dansa e o profesionista f buna. Mult succes.

Pupici,
Angelique 37+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 17 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dladela spune:

Iti multumesc pentru un raspuns atat de prompt. Eu sunt din Jud. Sibiu, departe de Bucuresti dar ma voi duce si la Bucuresti daca este nevoie. Am urmat tratamente de sustinere la ambele sarcini dar deznodamantul a fost acelasi in ambele cazuri - sarcina se opreste la un moment dat in evolutie, inima embrionului inceteaza sa mai bata. Am luat legatura si cu centrul de fertilizare din Sibiu pentru consult, sfaturi, sugestii de la medicii foarte competenti de acolo si mi-au fost recomandate niste teste genetice pentru mine si sotul meu, repetarea tuturor analizelor hormonale efectuate in trecut si inca ceva teste pentru niste boli care pot duce la oprirea sarcinilor in evolutie. Urmeaza sa le facem dupa ce imi voi relua ciclurile ovariene normale (am abia 1 saptamana de la chiuretajul uterin). Dupa ce vom face aceste teste sper ca vom afla daca mai exista si o alta problema in afara de PCOS si daca se poate face ceva in acest sens.Intre timp asi vrea sa incep un tratament homeopat pentru PCOS, boala pe care cu siguranta o am.
Iti multumesc inca o data si iti doresc multa sanatate tie si celui mic ce va veni curand pe lume.


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Adela, si eu sunt din Sibiu dar am plecat la 19 ani de acolo asa ca nu am cunostinte despre nici un fel de medici. Oricum sunt convinsa ca exista si acolo specialisti homeopati. Eventual intra la subiectul Naturiste si homeopate si poate gasesti acolo fete din Sibiu care te pot ajuta cu sfaturi si recomandari de dr.

Totusi, repet, cea mai mare problema a ta nu este sa ramai insarcinata cat sa pastrezi sarcina si pentru asta intr-adevar indicate sunt teste genetice pe care ti le recomand la Bucuresti. Nu este deloc normal sa ramai insarcinata si sa pierzi doua sarcini, hai, una treaca mearga dar cand deja se repeta e o problema. Or nu iti permiti nici sa pierzi prea mult timpul aiurea. Asa ca poti lua calea Bucurestiului pt ca pt analizele genetice nu trebuie sa iti revina ciclul ovulator.

Mult succes iti doresc si nu te lasa!!

Pupici,
Angelique 38+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 16 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dladela spune:

M-am interesat deja unde pot face testele la Bucuresti dar voi astepta luna ianuarie 2008 o data pentru ca vin sarbatorile, apoi pentru ca inca nu ma simt in stare sa plec la un drum asa lung si apoi pentru ca trebuie sa fac si testele hormonale care acum ar iesi inca modificate de sarcina. Cu un drum sper sa le rezolvam toate in ianuarie.
Stiu si eu cativa medici homeopati in Sibiu dar nu au mai tratat femei cu PCOS si nu doresc sa fiu eu primul lor experiment . De aceea am apelat la acest site , poate stie totusi cineva sa-mi spuna medici homeopati din zona Sibiului si imprejurimi (Medias, Sighisoara, etc) care au mai tratat PCOS si au avut ceva rezultate. Daca nu, voi merge si pentru asta la Bucuresti, macar pentru inceput. Este greu cu deplasarile dar , daca nu voi avea incotro, voi incerca si asa.
Multumesc pentru raspunsuri, mai astept si altele.
SARBATORI FERICITE!!!!!
ADELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Buna seara !
as avea si eu o rugaminte la voi....ma puteti ajuta cu numele unui medic bun homeopat din bucureti?
multumesc

....dak da Doamne-Doamne !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

Arianna, citeste primul meu raspuns de la acest topic si ai acolo datele unui dr ff bun homeopat la care m-a trimis Tutunaru. Ei doi colaboreaza mult. Multa bafta!

Adela, tin pumnii pt ianuarie!

Pupici,
Angelique 38+ bb Viktor

noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori

AMR: maxim 14 zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna_M spune:

Multumesc pt raspuns AngeliquedeS
Iti doresc nastere usoara si un bb frumos si sanatos !
sa auzim numai de bine .
te !

....dak da Doamne-Doamne !

Mergi la inceput