Mamici de noiembrie- decembrie (129)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna! Rapsund in fuga si pe scurt, iertare!
Mihuta, nu se da Oscilo la bebe, ia doar tu! Sanatate multa!
Dany, eu i-am dat Bonisan si Sab alternativ, o zi unul, o zi altul, e ok. Despre ceai: Baby drink-ceai instant (e dulce si cred ca place mai mult la bebe) si Baby calm-la pliculete, neindulcit (din asta beau eu cu kg!)...Mai exista si Colimix si cred ca si altele...
Si eu am renuntat la lactate de 2 zile...tot pt colici...sunt curioasa...Deocamdata raportez 2 zile (1 si jumate) f. bune si o noapte linistita...Dar e posibil sa fie doar coincidenta!
Am fugit! Ba nu, sa va intreb ceva: micutei mele i s-a inflamat vaccinul facut in maternitate...cica e reactia normala. Trebuie sa fac ceva? s-o dau cu ceva? sa protejez locul? Heeelp!!!
Pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

DANY , CEAI BABY DRINK, DE COLICI!!! FELICITARI PT CELE 900 DE GRAME!!

EU SUNT IARASI COBZA DE RACITA, A TREIA OARA DE CAND AM NASCUT!! ACUMA SUNT LA JOB, TOT UMBLU CU ACTELE DE INDEMNIZATIE, BA LA PRIMARIE BA LA JOB, EXACT EC IMI LIPSEA!!!

-------------------------------------------------------------------------
Cea mai fericita sotzie si mamica!!!

Cerul ne-a trimis un ingerash sa ne descreteasca fruntile si sa ne lumineze viata!!! !!

mami si bubulina IASMINA ALYSSA 31.10.2007

mersi bb!tu cum preparai Debridatul?asa cum scrie pe reteta?

pt raceala ia oscilococc...e bun si dupa ce iti trece ia cate una pe sapt preventiv, scrie si in prospect !cred ca o sa incep sa iau si eu....nu cred ca are ceva daca alaptam!

dar eu stiu ca nu e nevoie de nimic de la job pt indemnizatie!asa scrie si la noi pe prima pag...nu??!!!

COMOARA NOASTRA ANDREI!!!
14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by adelamaria

Buna! Rapsund in fuga si pe scurt, iertare!
Mihuta, nu se da Oscilo la bebe, ia doar tu! Sanatate multa!
Dany, eu i-am dat Bonisan si Sab alternativ, o zi unul, o zi altul, e ok. Despre ceai: Baby drink-ceai instant (e dulce si cred ca place mai mult la bebe) si Baby calm-la pliculete, neindulcit (din asta beau eu cu kg!)...Mai exista si Colimix si cred ca si altele...
Si eu am renuntat la lactate de 2 zile...tot pt colici...sunt curioasa...Deocamdata raportez 2 zile (1 si jumate) f. bune si o noapte linistita...Dar e posibil sa fie doar coincidenta!
Am fugit! Ba nu, sa va intreb ceva: micutei mele i s-a inflamat vaccinul facut in maternitate...cica e reactia normala. Trebuie sa fac ceva? s-o dau cu ceva? sa protejez locul? Heeelp!!!
Pupici!

mersi tare mult adelamaria!ce bine ca nu sunt singura cu varianta asta o zi sab o zi bonisan...

si mie in spital mi-au zis la fel sa nuu ii dam cu nimica la vaccin chiar daca face puroiciudat dar asa o fi bine!

voi stiti cum se numesc mamicile de sept oct????

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RGE spune:

DANY..dulceturi si papanasi.
VALI BINE AI REVENIT!!

------------------------
ROXANA de "ursuletz" GEORGE IONUTZ(31 octombrie 2007, cezariana)
------------------------
"Si s-a nascut, mititelul, tipand si batand aerul, cu fetisoara chinuita, pe care abia urma sa se astearna pacea si intelepciunea copilareasca.
... Apoi cineva mi l-a asezat in brate. M-a privit. Ne-am recunoscut; memoria comuna a doua suflete. S-a linistit. N-a mai plans. Ochii lui se topeau intr-ai mei, dospind in mine, cu caldura lor blanda, o legatura inefabila. Si am simtit toata forta iubirii lui rascolindu-mi inima."
"Niciodata nu voi uita cum te-am vazut prima oara. Erai ud, lipicios, plin de riduri si tipai de mama focului. Dar a fost cea mai frumoasa imagine care mi-a ramas in minte!"

DAMM I'M GOOD IN BED...I CAN SLEEP FOR DAYS..
"Doamne ajuta-ne!!"

Mergi la inceput

[quote]Originally posted by RGE

DANY..dulceturi si papanasi.

ce tare!!!!!!!!!....mersi RGE!

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

deci acum am desfacut cutia cu Debridat!
deci trebuie sa pun apa plata in sticla aia...si apoi saii dau lui bb cu masuratoarea aia sau lgt sau pipeta solutia rezultata???

of eu fara lactate raman flamnda

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

quote:
Originally posted by dany26

deci acum am desfacut cutia cu Debridat!
deci trebuie sa pun apa plata in sticla aia...si apoi saii dau lui bb cu masuratoarea aia sau lgt sau pipeta solutia rezultata???

of eu fara lactate raman flamnda

14 Noiembrie 2007

Pui apa plata pana la semnul de pe sticla, agiti, vezi daca mai trebuie completat cu apa pana la semn, lasi 5 min si ii dai lui bebe cu lingurita, seringa, pipeta ...ce ai tu masurabil acolo 2,5 ml.

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!

Mergi la inceput

mersi mult LALA

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellis spune:

quote:
Originally posted by mihuta

buna fetele

in sfarsit am si eu cateva ore libere (doarme Sophia) si o ora mi-am mancat-o incercand sa fac tastatura sa scrie - ca e o tastatura stupida fara fir care cam pierde semnalul.... (sper ca nu intelege ce tastez si sa ma arunce iar in zona "citeste dar nu scrie nimic")

Gravidutelor, mai aveti asa putin, stiu cat de greu trec ultimele zile !

Mamici, cam cat mananca bebelusii vostri ? Sophia manca 60 ml a treia zi de la nastere, 90 a cincea zi, acum a 25a zi mananca si 150-160 ml uneori. Noaptea imi dau seama ca ii dau lapte muls, cam 110-125 si cateodata mai baga si supliment de 40-50ml. In timpul zilei mai greu sa-mi dau seama, ca o tin la san cam 40 min -1 ore si apoi mai primeste si supliment (dar nu intotdeauna). Uneori de 10 ml alteori de 60 ml !

Eu una am pierdut lupta cu alaptatul exclusiv, ma multumesc cu faptul ca mananca cam 80% de la mine si restul de la Nestle, sincer nu cred ca as putea vreodata sa ii fac fata cu productia de lapte si nici nu ma gandesc sa o infometez pe ea 2 zile in speranta asta.

Din pacate ora mea s-a scurtat brusc, ca s-a trezit printesa !

mami de Sophia

cat ma bucur ca am gasit postarea ta! Alessia mea are 22 de zile si a papat humana hn azi 110 ml si ma cam speriasem! acum 2 sapt aveam 2780gr si acum avem 3240 gr, cred ca vrea o recuperare rapida! ...dar tot mai avem probleme mari cu colicile

Ellis,de ALESSIA MARIA (20.11.2007)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mihuta

buna fetele

in sfarsit am si eu cateva ore libere (doarme Sophia) si o ora mi-am mancat-o incercand sa fac tastatura sa scrie - ca e o tastatura stupida fara fir care cam pierde semnalul.... (sper ca nu intelege ce tastez si sa ma arunce iar in zona "citeste dar nu scrie nimic")

mami de Sophia

ce tare ai fost!

pai al meu bb papa san ziua...intre 20-50 min...depinde...iar seara si san si 90 ml lapte praf a zis dr sa nu ii dau mai mult de 90desi avem o luna dejaciudat...

ii mai dau si ziua lapte praf tot 90ml deci in total 3-4 mese de lapte praf 90 ml plus san in 24 ore...

14 Noiembrie 2007

Mergi la inceput