Alaptez - si CM nu a venit...
Fetita mea are aproape un an si o luna ... si inca o mai alaptez, dar CM inca nu a aparut.La prima si a doua fetita CM a aparut pe la 7 luni, dar acum nimik ... e oare vreo problema? Totusi am niste dureri de cap destul de nasoale.Mai e cineva cu aceeasi problema?
Mariana - mamicuta de 3
- ANDRA, SARA si ANTONIA(21.11.2006)
Raspunsuri
saryta spune:
Lavinia - sigur nu vine barza ... am sterilet ... am patit-o data trecuta, cand Sara avea 8 luni am ramas insarcinata si acu am invatat lectia.
Mariana - mamicuta de 3
Gabi_K spune:
e normal sa nu apara inca. Mie mi-a venit la 9 luni... dar eram fericita daca mai stateam fara:)
Gabi+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)
poze
Totul despre alaptat!
Ana68 spune:
Nu cred ca e o problema faptul ca nu ai CM...nu stiu sa-ti explic mecanismul asta,logica ma duce sa spun ca toata treaba asta tine de hormoni.
Din prpriul exemplu spun asa: Alex a supt san pana la 11 luni jumate,iar CM mi-a enit abia dupa ce Alex a implinit un an.Luana a supt 1 an si 3 luni,iar CM mi-a venit la 2 luni jumate dupa nastere.
Cauta si vezi care e treaba cu durerile de cap...sa nu fie o tensiune marita,ceva.
Sa fiti sanatosi!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
TOMALAVINIA spune:
saryta, daca nu vine barza...atunci aceste dureri de cap s-ar putea sa prevesteasca un CM.Stai linistita ca va veni:))
Multa sanatate!Si sa iti traiasca printesele!
TOMALAVINIA spune:
Fetelor, si eu alaptez, am avut CM acum o luna, dar acum nu da semne ca ar veni:))Ma protejez, deci sarcina nu e.Chiar asa de aiurea vine CM in timpul alaptarii?
martta spune:
Saryta: Alexia are 1 an si 4 luni. Iau si Exluton. Nici la mine n-a revenit menstruatia. Recunosc, de-a lungul timpului am facut si teste de sarcina, pt linistea mea![]()
TOMALAVINIA spune:
quote:Si cum te simti cu aceste contraceptive?
Originally posted by martta
Saryta: Alexia are 1 an si 4 luni. Iau si Exluton. Nici la mine n-a revenit menstruatia. Recunosc, de-a lungul timpului am facut si teste de sarcina, pt linistea meade Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)
poze
Mie nu mi-a fost bine cu ele, de aceea le-am intrerup.
saryta spune:
Lavinia - asa mi s-a intamplat si mie dupa prima sarcina ...a venit CM dupa 9 luni si urmatoarea luna nik - am intrat in panica, dar dr mi-a zis ca e normal si intradevar mi-a venit urmatoarea luna.
Dupa a doua nastere mi-a venit la 7 luni - am avut 2 luni si urmatoarea nu a mai venit ... am stat linistita ca am zis ca e ok
, dar era cu ochi si in noiembrie am nascut
...asa ca ???
Ca sa-ti spun drept si acu stau stresata ca din cate stiu steriletul e 98% sigur ... maine i-au un test pt siguranta
... cu toate ca nu am nici o banuiala, dar mai stii.
LA MULTI ANI!
SARBATORI FERICITE!

Mariana - mamicuta de 3

de Vlad(13.06.03)& Alexia(08.08.06)