Bucurii de sept-oct 2006 (97)
Raspunsuri - Pagina 9
xandrutza_76 spune:
In sfarsit, a castigat Romania; suntem in semifinale.
Ma pot duce linistita la culcare. Va doresc somn usor.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
MamiLili spune:
Xan, si eu-s fan Ronnie O'Sullivan dar nu de ieri-de azi, ci de cand eram in clasa a 8-a...deci din mileniul trecut. Fara gluma, daca pierde Ronnie un meci nu dorm doua nopti...si cum n-a mai castigat nici un turneu de peste 2 ani jumate, pot spune ca mi-e cam somn. Sper sa castige turneul asta, apoi Mastersul (preferatul meu) si in mai Campionatul Mondial, sa se repete istoria din 2004. Sa mai zic ca as fi vrut sa-i pun lui Mathias numele Ronan, ca sa-l strig Ronnie?
Hai ca v-am facut o confidenta.
Nu mai continuu pe subiectul snooker c-as putea scrie pana dimineata, asa-s de impatimita!
Noi tocmai ne-am intors de-afara...a nins divin si s-a asternut o zapada superba, asa ca am luat saniuta din dotare + copilul si-am iesit, de se uitau putinii trecatori la noi ca la urs.
Scumpik, garantez ca in saniuta nu incape nici un copil de 2 ani, de 3-4 nici nu poate fi vorba. Pun maine poze edificatoare. Magazinele online trebuie sa-si vanda marfa si n-o sa zica vreunul ca poti folosi saniuta doar cateva luni si asta daca ai norocul sa stai intr-un oras in care mai si ninge din cand in cand. Pe viitor o sa iau o saniuta clasica (,) careia sa-i pot atasa un www.toyz.ro/saniute-si-boburi/rolly-toys/scaun-montabil-snow-cruiser/" target="_blank">astfel de spatar.
Despre scaunul auto Romer am auzit cele mai bune reviews. Am gasit pe net la vreo 11 milioane...
CristinaG, Floricel, trimit si la voi cativa fulgi!
Tanima, zbor lin, sarbatori fericite si sejur placut in Spania!
Lili, mamica lui
Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate. ![]()
Monique_new spune:
Buna dimineata. In sfarsit a venit iarna si in Bucuresti.

Haideti la
. E fierbinte.
Fetele care au "antrenament"
. Cum imbracati copilasii cind e zapada afara si sub zero grade? Cit de gros?
POZE COSMI 1 ANISOR
Cosmi bebe

Monica si Cosmina (13 septembrie 2006 )
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Monique, multumesc pentru cafea.
Eu cand o scot pe Narcisa afara, ii dau un compleu de fas, gros, cu salopeta si geaca; sub compleu are asa: body, ciorapi, sosete, un trening sau un pantalonas si o bluza, o vestuta sau un puloveras (in functie de cat de groasa e bluza), si, desigur, fular, manusi, caciula.
poze cu noi
CristinaGoji spune:
Neatza! Mersi de
, Monique!
Adina - felicitari pentru vorbaretul automobilist!
Mira eu am spalat o data aparatul foto cu tot cu husa, tot datorita grijei lui Vladut.
MamiLili - catelul nu are mancare la discretie toata ziua, ii dam dimineata si seara. Cu toate astea, si Vladic e mare iubittor de mancare de caini, de nenumarate ori i-am scos din gura boabe, si el de fiecare data a protestat zgomotos, semn ca-i place extrem de mult mancarea (ca si lu tat'su de altfel
). Scaun auto - Inglesina Moovy, mi se pare ca se rabateaza suficient de mult incat sa doarma copilul.
Mami
22+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
CristinaGoji spune:
Tanima - drum bun sa aveti!!! Si sa-i iasa la Rares dintisorii fara dureri asa mari pe viitor (tare mila mi s-a facut de el, si de tine, cand am citit in ce hal ii arata gingiile)
Nici la Vladic nu i-a placut zapada, ca a pus mana si i-o fost rece si o inceput sa planga. MamiLili - inca o data m-ai facut invidioasa cand l-am vazut pe Mathias cum sta cumincior cu manusile pe mani!
Mami
22+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
ramomar spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Ramomar,, la munca?
Patricia cu cine sta? Sau e la cresa?
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
Neata Carmen, da la lucru eram ieri si acum din nou

Patricia sta cu mama si tare bine se inteleg
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006) ***************************************************
xandrutza_76 spune:
Cristina, a scapat cu bine aparatul foto?
Ramo, 
Va pun doua poze: iarna si Narcisa in zapada.
poze cu noi
ramomar spune:
Buna dimi la toata lumea![]()
Lili ce incantat si fericit sta Mathias in saniuta
. Il pupam dulce pe frumusel. Scaunul auto din dotare e Inglesina, se rabateaza si poate dormi destul de bine in el, cand are chef, cand nu sta mai mult pe sub scaunele din masina![]()
xandrutza si lili si eu sper sa-i treaca starea asta de mofturici Patriciei, caci acum e vesela si rade de nu mai poate, ca peste putin timp sa nu-i mai convina nimic si incepe sa planga.
scumpik multumim de fulg, tare frumos e
.
Si eu vreau zapada, deci cele care aveti suflati cu putere pana la Oradea ![]()
xandrutza si eu m-am bucurat de meciul de aseara, dar cel mai mult s-a bucurat vecinul, de am crezut ca cobor la el sa-l paruiesc asa urla![]()
Carmen, tare bine arata "limbutele"; am scos-o si eu la imprimanta, sper sa am timp sa le si pregatesc.
tanima, wow, n-am mai auzit de gingiute rupte si sangerande. Sper sa iasa repede dintisorii si masele si sa nu va mai chinuie.
Monica, multumim de cafea
. Raspunsul la intrebarea ta: cu salopeta din aceea de fas, ori dintr-o bucata, ori din doua bucati (pantalon +geaca), iar sub salopeta: body + o bluza (nu foarte groasa) si ciorapei cu chilot.
pupici
Ramo si
PATRICIA MARIA (06.09.2006)
MamiLili spune:

Neatza!
Si-o portie de bulgareala 

de la noi!
Xandrutza, ce dulce e Narcisa, se vede ca-i place in zapada!
Monique, eu il imbrac asa: body tip maieu, o bluza pe corp sau un pulovar, ciorapei lungi (dresuri) si haina groasa, ce poate fi salopeta intraga de fash sau pantaloni si geaca.
Si eu ma bucur c-a castigat Romania aseara la handbal!

A fost un meci tare!
Lili, mamica lui
Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate. ![]()