Bucurii de sept-oct 2006 (97)
Raspunsuri - Pagina 8
xandrutza_76 spune:
E meci de handbal la televizor, joaca Romania cu Franta... din pacate fetele noastre joaca tare prost... mai bine ma duc sa citesc ceva...
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
MamiLili spune:
Scumpik, da, sania e de la Chicco! Noi am mostenit-o de la verisoara Diana, altfel ar fi fost albastra. A cumparat-o tata acum vreo 4 ani in urma de la Metro Constanta. Sa stii ca am vazut modelul asta in Metro la Sv, undeva pe la inceputul lui octombrie. Dupa aceea n-a mai aparut. Hai sa-ti spun niste plusuri si minusuri ale saniutei:
- minusuri: pretul (cam 1 milion, + sau -) si faptul ca n-o poti folosi decat anul asta, la anu' nu mai incape copilu'
- plusuri: are centuri de siguranta, e f usoara (atat la carat cat si la tras), are un aspect f frumos
Lili, mamica lui
Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate. ![]()
MamiLili spune:
Chestionar:
Pentru mamicile care au in casa pisica/catel: cum feriti mica Bucurie de farfuria cu mancare a animalului? M ar sta non stop cu mana in castronasele lui
Sebi. 
Are cineva scaun auto cu spatar rabatabil, incat sa stea copilul cat de cat intins ca sa doarma? Daca da, ce marca e?
Lili, mamica lui
Mathias (17.10.2006)
MamiLili spune:
Xan, eu-s cu ochii pe snooker!
I love this game! 
Pe B1 e AMB (Andreea Marin Banica). Mai are maximum 10 zile si naste 
Lili, mamica lui
Mathias (17.10.2006)
floricel79 spune:
Pupam Bucuriile de aici de la Cluj; fara zapada!
Noi suntem ok, va citim, azi am iesit afara pe vant si frig, a fost bine ca am reusit sa obosesc copilu' - asta era scopul, alearga prin casa de ma doare capul cand o vad.
Pupam puiutii bolnavi si mofturosi cu sau fara dintisori!
Mamilili, draguta Mathias cu saniuta rosie!
Xandrutza, si eu vreau retete bune de papa bun, pliiiz 
Florina, mamica de Roxana Maria (23.09.2006) 
scumpik_lui spune:
Lili mersi de raspuns. Eu am vazut saniuta pe net si era cam 160 lei, dar scria ca se poate folosi pana la 3-4 ani, de aia ma interesa, dar daca e asa atunci o sa iau una simpla cu spatar si gata. Animalute de casa nu am, iar scaunul meu de masina nu se rabateaza prea tare pe spate, dar Luca doarme f bine in el. Marca e Romer si e adus din Germania
Il asteptam pe Mos Craciun 
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
Cristina imi pare rau ca n-a ajuns si la tine zapada
Eu va spun noapte buna si somink dulce dulce
Il asteptam pe Mos Craciun 
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
tanima_i2002 spune:
Am culcat copilul, am facut bagajul pe jumatate (de 3 zile tot il fac si desfac si ma gandesc si razgandesc si liste peste liste sa nu iau nici prea multe sa platim, sa nu iau nici prea putine sa nu ne ajunga...). Acum am trecut sa vad ce mai faceti si vad ca nu prea ati fost asa active ca altadata. De vina sa fie zapada de afara? A nins si la noi, inca ninge slab. Pe la 9 am ieit si noi un pic afara ca nu ne ajungea painea si Rares initial a fost tare incantat de zapada, dupa care i-a intrat in ochi, in gura, l-a batut oleaca vantul si deja s-a saturat. L-am bagat prin zapada si dadea cu piciorul prin ea si chitaia a fericire (ce o fi fost in mintea lui?) dar cand a pus mana pe ea deja a marait a scarba. In final dupa vreo 20 de min de stat in vijelie afara m-a tras de mana spre casa, nu ii mai trebuia ninsoare nimic.
Rares, dupa cateva zile de cosmar in care mi-a aratat inca o data cum se poate schimba el dintr-un copil cumintel intr-un mic terorist care mi-a mancat sufletul si ficatii si pe mine cu totul, si-a imbogatit colectia de dinti cu inca unul: in total 5 dinti si un coltisor, si inca o masea (3 la numar). Problema care a aparut insa este ca are gingia la masea atat de rupta incat ii atarna o bucata de gingie pe langa coltisorul rasarit, de eu am zis ca e mancare ceva care s-a lipit de gingie. Dintisorul a rasarit si el tot cu sange. Oare mai este vreun copil caruia sa ii dea atat de greu dintii si cu atata chin, cu sange si gingii ferfelita? pare este normal? ce as putea eu sa fac sa ii mai curm din suferinta? Asteptam sfaturi daca cineva a trecut prin asa ceva.
Si ptr ca am vazut ca vb de credite, eu sunt mama lor, avem cred ca vreo 6 la 6 banci, nici nu le mai stiu numarul, dintre care cel ipotecar este in euro. Noi am prins cu 10.9% dobanda atunci cand l-am facut si de atunci de vreo 5 ori a crescut rata pe motiv de devalorizare puternica a monedei si alte prostii (eurobanca sau cum ma-sa s-o numi), cert este ca noi avem dobanda fixa, dar totusi variabila. Insa banca este banca si nu am putut decat sa ne supunem. Pe langa dobanda a crescut si asigurarea la ap pe care am facut-o fortat si cu care ma sterg undeva daca se intampla ceva ca nu are nici o valoare, decat ca se asigura ei ca pe langa casa mai strang si alti bani in caz ca nu platesc eu creditul.
Acestea fiind spuse, va urez spor la cozonacit si prajiturit, sarbatori fericite inca o data, un an noi cu cat mai multe realizari pe toate planurile si multa sanatate voua si famiilor vostre.
Eu momentan imi doresc sa se opreasca ninsoarea si vantul, sa nu fie ceata maine si sa avem un zbor lin, fara turbulente.
Mamica lui Rares (15 oct 2006)
nov 2007
xandrutza_76 spune:
Lili si mie imi place snooker-ul; favoritul meu este Ronnie O`Sullivan. La handbal este egal am intrat in prelungiri, astea parca nu vor sa bata Franta...
Florina, atunci o sa pun direct pe forum niste retete, maine. Mie imi par simplu de facut, si bune. O sa vedeti voi.
Scumpik, somn usor!
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
Tanima, drum bun va doresc. Citind ce spuneai tu despre cum s-a comportat Rares in zapada, mi-am amintit, Narcisa azi pandea fulgii de zapada sa-i manance ![]()
poze cu noi