Bucurii de sept-oct 2006 (97)
Raspunsuri - Pagina 5
Mirabelac spune:
quote:
Originally posted by GETY
Acum unde-ti tii cizmele?
Asa creste Maria Diana
Tot acolo le tin, acum stiu unde sa le caut!
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!
alexutza_26 spune:
Ziua buna fetele
Iaca am parut si noi....ne-am uat cu pregatirile de sarbatori, curatenii si alte cele si uite ca nu am mai apucat sa si scriu, v-am mai ott citit..daaarrrr, timpul bate-l vina
Am vazut multe pozici anuntate - Cosmi draguta cum se joaca ea, Mathias scumpicul in nameti, Luca - asa d emarisor s-a facut ..cred ca nu am uitat pe nimeni!!
Ramo - ca nu ma uiti niciodata...fusei pe aici prin zona, dar sincer nu mai apuc sa fac prea multe, vreau sa le fac pe toate o data..dar intotdeauna nu reusesc decat jumate din cat mi-am propus intr-o zi!!!
Andra - Doamne ce ti-e si cu pirandele astea, nasol incident, dar pana la urma traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!
Sephora - te inteleg perfect cum e cu timpul...si va tin pumnii poate reusiti o data pt totdeauna sa -i dat de cap dermatitei aleia urate!
Mira - super tare faza cu cizmele ...pai poate nu mai vroia sa pleci la servici si sa stai cu el acasa!!!
Alexandra mami de GABRIEL (30.09.2006)
PRINTZUL
Traieste orice clipa ca si cum ar fi ultima!!!
Mirabelac spune:
sephora noi ne-am revenit la pielicica cu Oilatum-ulei de baie si dam cu Trixera in continuare, taratea nu a mers. O greseala care o faceam era ca nu-l hidratam tot timpul cu crema, vedeam ca nu merge ceva si tot schimbam produsele, pana cand m-a facut dermatoloaga sa inteleg ca TREBUIE HIDRATARE neaparat. Aaa, si am inceput sa folosesc de o vreme sare de baie, oare de la ea si-o fi revenit... scrie pe ea ca e buna si la probleme dermatologice...
lili super pozele cu Mathias in zapada!
adina sanatate multa va doresc, imi pare rau ca aveti probleme. Felicitari pt. cuvantul lui Fabi!
Aaaa, mi-am amintit si eu o faza de pe timpul liceului in tramvai cand era sa iau bataie de la niste hoti de buzunare,i-am zis unei femei ca se fura din geanta ei, pana la urma am scapat cu bine, dar nu va spun prin ce am trecut...
*****************************************Mirabela, mamik de pitic www.totsites.com/tot/davidstefan" target="_blank">DAVID STEFAN (21.09.2006)
www.graphicsarcade.com/holidays/christmas/countdown/christmas_countdown_04.swf" target="_blank"> Asteptam Craciunul!
xandrutza_76 spune:
Buna, fetelor. Mie nu mi-a mers forumul pana acum, altefel eram prezenta la cafea.
Cristina, multumesc pentru
Alexutza, in sfarsit ai aparut. Ma bucur ca sunteti bine si iti doresc sa ai spor la treaba.
Ramo, multumesc pentru pupici.
Ena, Scumpik, Mirabela, o zi buna!
Monique, daca esti prin zona, sa stii ca m-am gandit la niste idei de aperitive si prajiturele, pentru Craciun. Ti le trimit prin PM? Nu stiu ce timp voi avea azi, dar incerc.
Va de la A la Z.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by ena
Si la noi viscoleste cu praf.
E ca pe vremea lui Ceausescu.
ena si BOGDANEL
http://www.totsites.com/tot/bogdan_tudor
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
xandrutza si alexutza
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
lilina spune:
Salutare
vorbeati zilele trecute despre branzica topita si mezeluri...eu nu ii dau lui Vlad mezeluri deloc, in schimb branzica topita de la Kiri sau Apetito ii mai dau....am cautat pe net E-urile pe care le contin si nu sunt periculoase, cat despre procesul tehnologic...ce sa zic ?!?!nu ma pricep...dar nu exagerez, cumpar o cutie pe luna !
vreau sa va anunt ca lui Vladone i-au rasarit CANINII...inaintea maselelor...au aparut intre timp si cateva masele, acum se explica atitudinea lui terorista din ultima luna
l-am vazut pe M, spaima porumbeilor, e taaaare dragut
si o felicit pe ena pt.decizia de a mai avea un copil
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
lilina spune:
BANC
unei babe i se arata Doamne-Doamne intr-o noapte...si ii spune ca o va rasplati pt.ca a fost credincioasa si a fost o persoana buna toata viata si pt.asta ii va mai da 35 de ani de viata. Baba cand aude asta, merge a doua zi la o clinica si isi face toate operatiile posibile: lipo,lifting, etc.isi pune silicoane, tot tacamul, cand se externeaza, da autobuzul peste ea si moare baba.
Ajunge la portile Raiului si nedumerita il intreaba pe Dumnezeu
-De ce mi-ai facut asta Doamne ?
-nu te-am recunoscut !!! i-a raspuns Dumnezeu
Lilina si Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe site-ul lui bebe varsta lui bebe
"Is nice to be important, but is more important to be nice"
mephala30 spune:
Lilina, felicitari pentru iesirea caninilor.
Tare bancul!
L-am vazut pe Mathias in zapada, alaturi de porumbei.
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
scumpik_lui spune:
lilina felicitari pentru dintzucii si maselele lui Vlad
Eu am vrut sa-l scot pe Luca afara ca s-a mai linistit viscolul, dar cand l-am terminat de imbracat a inceput din nou si bate si un vant puternic si foarte receee, asa ca l-am dezbracat si l-am pus la nani