Bucurii de sept-oct 2006 (97)
Raspunsuri - Pagina 4
AdinaF spune:
Buna fetelor!
Eu n-am mai reusit sa intru de ceva timp (desi acum 2 seri si eu am scris un mesaj, dar mi-a dat eroare), din motiv de masele, canini, gripe si otite, mai mult cred ca n-are rost sa scriu. Astazi este prima seara mai linistita, si daca sotzul tot n-are timp de mine, m-am gandit s-o petrec cu voi :).
Tocmai m-am delectat cu pozele lui Mathias in peisaj idilic, cu guritza si ochisorii lui dulci (ca mai mult nu se vede din el :) ).
Si eu imi sfarm creierii cu cadourile de Mos "Craci", dar eu sincer nu prea sunt de acord cu jucariile astea electronice. Acuma daca tot am posibilitatea sa stau acasa cu kinderii, macar sa stiu ca invatza de la mine, nu de la o voce artificiala. Sa nu va suparatzi pls, mi-am dat si eu cu parerea...
Eu cred ca o sa le iau o remorca pt masinutza pe care le-am cumparat-o deja, si sunt f. incantatzi (ca de altfel de tot ce are rotzi).
A, Fabi a scos primul sau cuvant , clar : AUTO -br-brm-brm .
Si ma distreaza, de fiecare dat cand am ceva in cuptor, vin si de 50 de ori in bucatarie si-mi arata f. ingrijoratzi si seriosi cu mana: Ade, ade (arde). Na, recunosc, de la a 30-a oara nu mai e asa amuzant :).
Merg la cap trecut sa mai citesc din urma.
O seara faina in continuare!
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
scumpik_lui spune:
Lili ce frumsel e Mathias , de cand nu l-am vazut s-a schimbat tare mult
Adina il am pe Fabian vorbaretu'
xandrutza si la noi e tot floscaiala , zapada este doar pe unde nu se circula
Scumpik, mamica de Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
xandrutza_76 spune:
Adina, nu te-am ratat, ca te acum, te asteptam doar sa iesi la interval Felicitari lui Fabi. Ce faini copii ai, sa-ti traiasca!
Scumpik, pupici!
Ma retrag la somn, va doresc si voua somn usor, va pup de la A la Z.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
CristinaGoji spune:
Incredibil! Nimeni la pana la ora asta???
pentru toata lumea!!!
Mami 22+ cu Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
ena spune:
Buna dimineata!
Sper sa ninga azi sau macar sa ploua pentru ca la noi in Bucuresti strazile sunt cam murdarele si este praf peste tot.
Plus ca am vazut fotografii cu Mathias prin zapada.
OFFFFFFFF.........vrem si noi.
vreau zapada!!!! Aici in Bucuresti.
Cum era pe vremea copilariei noastre.(parca sunt o baba)
Parca nu e iarna , Craciun Si Anul nou daca nu ninge acasa unde locuiesti.
Asa la munte e frumos si cand ajungi acasa parca esti pe alta planeta.
Cafeluta buna si aromata!
ena si BOGDANEL
http://www.totsites.com/tot/bogdan_tudor
scumpik_lui spune:
Cristina eu eu doar ca nu beau , poate ma servesti cu altceva
Cred ca fetele se dau cu saniuta
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
ramomar spune:
'neata
Cristina, normal ca nu e nimeni la cafea din momet ce au stat pana tarziu la taclale . Multumim de cafea
Mira, tare mult mi-a placut faza cu cizma ascunsa in masina de spalat
AdinaF, multa sanatate la bucuriile gemene
Gety, nasol de tot cu rata la banca; probabil ai luat credit care nu are rata fixa si atunci o sa ai surprize din astea aproape in fiecare an.
Sephora sanatate multa si sa scapati cat mai repede de DA.
ena multa bafta la bb2.
alexutza, unde esti mey????
lili multi pupici pt puiul mic fericit in mijlocul porumbeilor; si ce frumoas ca aveti zapada. Si eu vreauuuuuuu
Nasol de tot ceea ce vi s-a intamplat atat tie cat si Andrei!!! Eu sunt mai mult decat indignata cand vad cata nepasare si nesimtire ne inconjoara. Eu am patit exact pe dos. Eram intr-un mijloc de transport in comun(acum cativa ani buni) si tot asa o piranda cu doi vlajgani fiorosi au inceput sa caute in geanta unei doamne. M-am uitat mirata si suparata in jur, am vazut ca nimeni nu zice nimic, asteptam de la un barbat sa zica ceva si cand am vazut ca toti tac,mi-am facut curaj si i-am zis doamnei ca i se cauta in geanta. Mai suparata am fost cand doamna s-a uitat la mine, si-a tras geanta, le-a zis ceva, dar mie nici macar un multumesc si chiar imi era frica sa nu ma urmareasca si sa o patesc din cauza lor mai ales ca era intuneric. Trist, dar adevarat!
xandrutza pupacioasa uite un de la mine
pupici si o zi faina!
Ramo si PATRICIA MARIA (06.09.2006)
scumpik_lui spune:
Ena la noi viscoleste, sper s-o tina asa cat sa fie zapada si sa nu inzapezeasca
ena spune:
Si la noi viscoleste cu praf.
E ca pe vremea lui Ceausescu.
Se construieste in disperare si e un praf de tb sa-ti speli masina non stop.
ena si BOGDANEL
http://www.totsites.com/tot/bogdan_tudor