Bucurii de sept-oct 2006 (97)
Raspunsuri - Pagina 20
CristinaGoji spune:
Mirabelac - exact asa m-am prins si eu 
Mami
22+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
eloise spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Stie cineva ce specie de peshte e "zander" in engleza?
Lili, mamica luiMathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate.
Habar n-am, dar am cautat si am gasit ca e o specie(a se observa, specie) de pikeperch, adica stiuco-biban
Recuperez din urma si revin. Ma delectez cu poze... In sfarsit ne-o arata Itzy pe papusica, si mai sunt si pufisorii...festin adevarat

A, i-am vazut pe Iustin&Teo in zapada, ce veseli erau.
Intr-adevar, a nins si la Iasi ca-n povesti, sa ne sature (eu una eram in pragul disperarii vazand ca peste tot ninge mai putin la noi). Azi am fost cu Vladut in Botanica, pun poze mai tarziu.
I'm reading a book. You know... it's like forums, just a little shorter.
Andra si
Vladut (14.10.2006) puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
usorlili spune:
quote:
Originally posted by MamiLili
Stie cineva ce specie de peshte e "zander" in engleza?
Lili, mamica luiMathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate.
'Neata din muntii de zapada.
Lili, cica zander-ul ar fi salaul (shalaul).
Si totusi exista iubire...
Mama lui Teu
usorlili spune:
Pufy, ti-am vazut si eu puii. Ce copii frumosi ai!!!
Pe ce loc sunteti la competitia gravidutelor? M-am uitat acum 1 saptamana si erati pe locul 2, dupa poza de grup ale grvidutelor. Acum nu am mai gasit clasamentul si chiar eram curioasa cum a evoluat topul.
Mama lui Teu
usorlili spune:
quote:
citat Mirabelac
De cateva zile a chinui sa va povestesc cum am aflat eu de marimea textului din Internet Explorer, sa nu credeti ca sunt as in calculatoare, cine credeti ca m-a invatat: fi-miu, chestia asta am scris-o si in jurnal pe site-ul lui. Avea el vreo 7 luni cand il luam in brate la calculator in timp ce forumeam cu voi si odata s-a enervat si a apasat el pe tastatura (nu stiu pe ce) si mi-a micsorat textul rau de tot ca nu mai vedeam nimic, vreo 2 zile n-am mai putut intra pe net din cauza asta, timp in care am tot incercat fara succes sa descopar pe ce a apasat copilu de nu mai vad nik... dupa alte 2 zile il iau iar in brate la calculator si apasa el iar pe 2 taste si gata, mi-a rezolvat problema, s-a marit iar textul... ne-am amuzat teribil pe tema asta, de atunci radem ca informatician il facem. Mi-am strofocat creierii ulterior si am descoperit optiunea text size. Concluzia: avem multe de invatat de la copiii nostri, eu una am invatat deja
.
Fi-miu n-are valente d-astea informatice. Ma cam oftic eu ca nu ma mosteneste pe mine (eu imi cam bag nasul peste tot in calculator, matematici si alte domenii "reale").
Teu este mai visator, mai poet, ca ta-su... Ma unge la suflet cand il vad asa, dar ma gandesc la lumea asta care evolueaza cum evolueaza... parca as fi vrut sa fie mai practic, mai pragmatic...
Om vedea cum evolueaza...
Cred ca am fost prea serioasa la subiectul asta si nu era cazul.
Mama lui Teu
eloise spune:
Da da, "zander" sau "pikeperch" sunt salau.
Scumpi tare pufisorii, cel mai mult mi-a placut poza in care Alesio il hraneste pe Nicolas. Ce om de zapada fain!
Ana-Maria e o frumusete, si e toata a lui tati, asa-i? Si tu Alina arati spledid, ai un par de invidiat, cat de des si sanatos arata...
A, avem si noi scaunel de masa identic. Si cornite de ren, dar diferenta e ca Vladut le arunca cat colo, nu reusesc sa-i fac poza cu ele.
Oh,acum am vazut papusica in rochita de revelion. Vreau si eu o fetitaaaaaaaaaaaa! ![]()
Andra si
Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~
usorlili spune:
quote:
Originally posted by eloise
Oh,acum am vazut papusica in rochita de revelion. Vreau si eu o fetitaaaaaaaaaaaa!
Da, da Andra.... Si eu vreau o fetita. La anul viitor ma pun pe treaba. Numai sa-mi vina barbatul acasa sa "am cu ce, mah, am cu ce".
Gata, plecam la cumparaturi. Va pupam.
Mama lui Teu
eloise spune:
Lili, pai hai sa ne uram succes reciproc! ![]()
Capitolul 98
Andra si
Vladut (14.10.2006)
puiul meu creste...
~*~My dear old pics~*~
~*~New old pics~*~