Bucurii de sept-oct 2006 (97)
Raspunsuri - Pagina 15
scumpik_lui spune:
quote:
Originally posted by mephala30
Scumpik, ai facut azi ceva in mod deosebit?![]()
De unde norocul asta?
www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=17" target="_blank">Va place? votati!
nu va place, ignorati!
www.totsites.com/tot/iustin_si_teo/photos/g0" target="_blank">
de la ala care l-a pirdut
Il asteptam pe Mos Craciun 
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
scumpik_lui spune:
sa va mai zic o faza: eram in parc cu Luca si a venit o fetita de vreo 3 ani sa se joace cu el, l-a luat de masa si l-a tras dar luca nu a vrut sa mearga, iar ea l-a tras mai tare si el a cazut in zapada. Apoi mama fetitei i-a zis sa-l lase ca nu vrea sa se joace iar fetita a spus ca nu-l lasa pentru ca al ei si trebuie sa mearga cu ea. Si tot nu vroia sa pleca fara Luca...
Il asteptam pe Mos Craciun 
Scumpik, mamica de
Luca (17.10.2006)
Poze Luca, www.onetruemedia.com/shared?p=1b1d8202eeec5393b9d6a5&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Filmuletz, www.youngnutrition.net/member/tickers/72401/ticker5.png" target="_blank">Uite ce mare sunt!!!
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist, dar nasterea unui copil sigur te va face parinte"
AdinaF spune:
[quote]Originally posted by scumpik_lui
sa va mai zic o faza: eram in parc cu Luca si a venit o fetita de vreo 3 ani sa se joace cu el, l-a luat de masa si l-a tras dar luca nu a vrut sa mearga, iar ea l-a tras mai tare si el a cazut in zapada. Apoi mama fetitei i-a zis sa-l lase ca nu vrea sa se joace iar fetita a spus ca nu-l lasa pentru ca al ei si trebuie sa mearga cu ea. Si tot nu vroia sa pleca fara Luca...
ce sa faci, are baiatul deja priza la femei
- si noi am primt diferite cereri de incuscrire, dar eu tot timpul le raspund, ca alor mei or sa le placa tinerelele (ca si lu tac'su) deci femeia vietzii lor nu s-a nascut inca O seara faina!
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
CristinaGoji spune:
Adina - bine mai zici ca nu s-a nascut, ca eu numa in aprilie nasc 
Mami
22+ cu
Daria si Vladic (17.10.2006)
Vladic
barza
AdinaF spune:
[quote]Originally posted by CristinaGoji
Adina - bine mai zici ca nu s-a nascut, ca eu numa in aprilie nasc 
vezi Cristina ce fac eu pentru tine? Dau din maini si din coate, da de reusesc sa pastrez unul pt papusica ta
Adina, imblanzitoare de Fabian si Alexander (06.10.2006)
CristinaGoji spune:
Saru'mana! Bine ca ai doi, asa mai avem si noi o sansa macar
!
Gety - sa va distrati si pentru noi pe zapada, ca noi nu cred ca degraba o s-o vedem.
Mami
22+ cu
Vladic
barza
CristinaGoji spune:
Neatza! Va astept la o
!
A NINS!!! Pacat ca doar putin, si pe la amiaza sigur va fi deja flioscaiala, dar oricum a fost placut imaginea vazuta la trezire.
Mami
22+ cu
Vladic
barza
xandrutza_76 spune:
Buna dimineata!
Cristina, multumesc pentru cafea.
Gety, Cristina, ma bucur ca a nins si la voi, inseamna ca a ajuns ce v-am trimis noi de la Suceava ![]()
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
xandrutza_76 spune:
O sa incerc sa scriu printre picaturi cate o reteta de prajitura. Vi le scriu pe acelea pe care le voi face eu.
Prajitura cu foi din suc de rosii
Aluat: 11 linguri ulei, 11 linguri zahar, 11 linguri suc de rosii, 1 lingurita bicarbonat stins cu lamaie, faina cat cuprinde. Se fac 4 foi si se coc pe fundul tavii.
Crema: se freaca un pachet de margarina cu o cana de zahar pudra. Treptat se pun 4 linguri de gris fiert in apa. Se adauga vanilie, zeama de lamaie. (Puteti folosi unt, si lapte in loc de apa).
Deasupra puteti face o glazura, merge si fara.
Eu coc foile la incepututl saptamanii si crema o fac sambata, umplu foile si le las sa stea pana luni.
Alexandrina si puiutii ei, Raluci (03.08.1997) si Narci (21.09.2006)
poze cu noi
MamiLili spune:

Adina, tine-mi si mie un baiat, promit ca vin cu-o tinerica peste cativa ani!
La noi e o hiper mega zapada si inca mai ninge!
Uichend placut!
Lili, mamica lui
Mathias (17.10.2006)
Save the Earth! It's the only planet with chocolate. ![]()