Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (31)
Raspunsuri - Pagina 17
luy spune:
Ancasilv, zambaretzul tau e dulce tare. Chiar si in somn zambeste, dragul de el ! Fetelor, ce mari au crescut puiutii nostri, ma uitam la pozele lui Vladutz de acum si le comparam cu cele din primele zile/ore ... Deja nu mai sunt bebelusi...
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Poze avem in contul comun pe flickr/contacts
Annisia spune:
quote:
Originally posted by Gabriela77
Annisia, l-am admirat pe Yannis la munte. Si pe mami care a slabit! Felicitari!
Dar ce, mai draga, eram grasa??? Hihihihihi....
Micul Yannis creste mare
luy spune:
L-am admirat si pe bb David de mami25_7, e simpatic foc cu scufitza lui rosie
. E haios cum se uita el mirat la catelul ala.
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
ancasilv spune:
Da, Luy, intr-adevar, cresc si iar cresc. Avem bebei mari, ce sa mai!
anca si Bb Vladut...
luy spune:
Piciulika, m-am intristat sa citesc ca ati fost bolnaviori... Pupam mamica eroina si pe taticul proaspat intors acasa, sa aiba grija de comorile lui. Iar ursuletzului ii mai trimitem, pe langa pupici, o smotoceala virtuala, scumpul de el... Hai, puneti-va pe picioare, sa nu va gaseasca Mosul tot convalescentzi 
Maria, harnicutzo
Ai mutat canapeaua ? ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
crishtina spune:
Mersi Luy...nu m'am prins ca puteau fi la semnatura
se cunoaste ca ma doare capul...
Crishtina &
Robert
09.09.2007
luy spune:
andruzza, am vazut-o si pe dulcineea ta, mai ce ochi frumosi aveti... Ptiu, ptiu, sa nu va deochi ! Trebuie sa-l instruiesti pe Rares sa o protejeze cand va mai creste... O sa aveti o gramada de pretendenti ![]()
Luy, fericita mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 )
Roxana_G spune:
Mai fetelor ma bucur ca v-au placut si amuzat desenele fetei! (Luy, asa ne vad puii nostri, perfecti
asta apropos de iubirea neconditionata). M-am amuzat si eu copios de mijlocul tras prin inel...daca observati si Andrei e la fel de slab, deci asta e perceptia artistica a fetei.
Ia sa vad eu poza cu Maria si Stefan.
Va arde de vizite. La noi nu vine nimeni...poate Tomasa cand se muta mai aproape.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
Roxana_G spune:
Vai de mineeeee, ce dulci sunt! Stefan a trecut la striptease, ii arata muschii Mariei ca sa o impresioneze. Buuuun! Las ca pun eu poze de decembrie cu Andrei sa vedeti ca avem si noi muschiuleti.
Rox ,
Poze
Roxana_G spune:
Luy, pai cum sa protejeze mai fata de pretendenti? Pretendenti sa fie, ca sa aiba de unde alege, sa o protejeze de nemernicii aia dupa care o sa suspine ea si care o fac sa sufere. Stii cum e cu fetele (poate cele din ziua de azi or fi mai smechere ca mamicile lor), indiferent ca e coada la usa de atatia pretendenti, ele tot suspina dupa cine stie ce golan faimos de cartier. ![]()
Rox ,
Poze