LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (125)
Raspunsuri - Pagina 19
asiza spune:
Dianocica, intrebarea no 3 era legata de telemeaua aia desarata...de care si de unde cumperi? Cu multumiri, once again
...
Dianarus, maine vii la Cluj??? Reusesti sa dai o fuga pana la noi, pleeeaseeeeeeeeeeeeee.....
Deea, multumim tare mult pentru complimente...
...si eu v-am admirat in poze acum vreo 3 zile, da' normal ca am uitat sa zic
...esti tanara si frumoasa si Davidutu' e un scump
...
Apropo de Davidut...Dolores, voi cum sunteti?
Alex, cum ai reusit sa-ti luxezi glezna??? Te pup cu drag...mai baga niste poze cu voi ca mi-e dor! 
Va pup...merg la somn...noapte buna!
Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
lizzy spune:
asiza,
nu promit, da' ma dau peste cap sa reusesc sa va vizitez. chestia e ca depind de parintii mei cum isi rezolva ei la dr... ca sunt sofer, am spus, si-apoi marc e cu mucii in brau si soacra-mea care va sta cu el nu stie sa-l aspire, nu stie sa-i faca inhalarile... asa ca voi fi probabil grabita sa ma intorc. sa vad cat le ia alor mei...
ce-i drept... imi doresc foarte mult sa va vad... vorbim la telefon 
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
Dia1609 spune:
dianarus,merci de idee... copro am facut de curand si nimik ... sa vedem cu restul, si ce mai zice si pediatra, ca mergem vineri la ea ... ce-s alea teste de asimilare? cand ai timp, te rog baga niste detalii pe mess 
donia, eu stiu ce sa zic? asta m-am gandit si eu dar la copro n-a iesit nimic.. o sa repetam copro zilele astea, sa vedem ... loz in plic ![]()
eu m-am hotarat: eu merg la ktrinel, ca presimt ca la donia va fi prea aglomerat si mie-mi place confortul
... si nu joc canasta ![]()
pfuu, mare mirare cu jordita lu moshu'... sa nu stie adeju cum e cu jordita
, asta m-a mirat teribil ... si dbunny, de la arad, chiar nu inteleg cum nu stii de joarda mosului ![]()
inca una si ma duc: in seara asta am vazut fam lui flore cantand si dansand... si erau elfi 
asiza spune:
Unde sunteti totae...azi e sarbatoare maaareeee 

Cristian de Donia!!!!
Bea de Chinico!!!!
Felicitari mamicilor minunate amandoua si le pup cu drag mare pruncii ca-s de nota 20!!! 

Oana cu www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank"> Denis (19 dec 2006)
Slideshow
Life is short...buy pink shoes!
m_monique spune:
Beatrice de Chinico
Christian de Donia
Ana-Beatrice de Saftoiu gina
sa cresteti mari, sanatosi si sa aveti parte numai de bucurii.
azi am aflat ca ieri a nascut si o colega de birou un baietel.
Andrei (16.12.2006)
ruxandra_sb spune:
Beatrice 
Christian 
Donia, Chinico felicitari!
Sa va traiasca pruncii, sa fie sanatosi si voiosi. Si voi pe langa ei.
Are mama doi flacai..
Matei (5) si
Grigore (1)
www.petitieonline.ro/petitie/sustineti_bolnavii_de_cancer_care_au_fost_lasati_fara_tratament-p41000032.html" target="_blank">Sustineti bolnavii de cancer care au fost lasati fara tratament!
eri_ka spune:
quote:
Originally posted by a_deju
e prima oara cand aud de faza cu nuielele :)) si hai, oi fi io nebuna, maica-mea (cu siguranta :)) ), da' na.. am fost si io la gradinita, la scoala..n-am mai auzit :)) si pt mihaiul a fost prima auditie :)) oricum, e bine de stiut... daca-mi aduceti aminte, de la anul prestam si noi :)
Deea, mami dewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=414b2893332a6a41d7c2a4&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Eric(15.12.2006)
www.helpsonia.com/" target="_blank">pentru sosonica
"outside of a dog, a book is man's best friend (..'coz inside of a dog it's too damn dark to read..)"
si eu tot aici am auzit, si de loc mi-s din Moldova. Daca n-oi uita pan' la anu, poate macar sotu va primi. Sigur va face el ceva sa o merite!
desiree spune:

CRISTINEL,sa fii sanatos si sa aduci bucurii mamei tale si sa o iubesti pe surioara ta mai mare!
Beatrice,sa fii sanatoasa si fericita!
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.pampers.ro/ro_RO/baita/gallery_view.php?page=1&id=2753&from=search&keyword=PETRE" target="_blank">votati un super-bebelush !!!
acs spune:
Beatrice de Chinico!
Christian de Donia!
Ana-Beatrice de Saftoiu Gina!
Sa cresteti sanatosi si fericiti! Felicitari mamicilor! Petreceri frumoase!
Manuela, Stefan si cele 3 minuni