LMA!Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (125)
Raspunsuri - Pagina 18
Ktrinel spune:
ruxandra, cand am iesit in pauza , chiar ma gandeam, trecand strada, ...ca pe mine sigur m-ar calca o masina in bucuresti...nu mai sunt obisnuita sa ma uit in doua parti, ca aici sunt aproape numai strazi cu sens unic..bine ca sunt sanatoase fetele!
lizzy spune:
asiza, suntem pe muci galbeni. azi e ziua 2. deci mai numar 3 si 4 ![]()
azi am aspirat de 3 ori, apa de mare tot atat, seara dupa baitza pus protargol - fratele colargolului 
mucii in sine nu par sa-l deranjeze, dar ar fi frumos si ar fi pt prima data... sa nu evolueze in altceva. adica sa ne rezumam la muci de ziua lui si nu la mai multe...![]()
multzam cui mi-a raspuns. 
alexandra, welcome back
si refacere rapida!
da' cum puii mei ai reusit? te alerga mark? ![]()
meniul zilei (azi a mancat cam cat pt 2 zile...):
7.30 - 230 ml nan
10.00 - 120 ml suc porto
13.00 - 200g piure de legume cu orea si piept de pui (in 10min)
14.00 - 200g mamaliga cu iaurt (nu inteleg de ce dar ii era foame!) (in 10 min)
18.00 - 200g cereale milupa
21.00 - 230ml nan
am dat in extrema cealalta. de 2 zile mananca f.bine. 200g in 10 min, gura mare cat pt o lingura de adulti. dupa 3 saptamani de tzaraiala incepe sa recupereze. cred ca face provizii pt urmatoarea tura, ca furnicutza ![]()
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia
deeaA spune:
ALEXANDRA 25 bine-ai revenit(chiar si dupa atatea capitole
)asa de activ e si baietul meu ,nu prea prestam jucarii dor sa mergem si sa mergem...
la dintisor sa iasa mai repede,iar tie,refacere rapida(ca o fi greu si pt tine sa-l plimbi cu piciorul ala)
ASIZA Doamne,, e tare scump Denis,e frumos foc si ce falcutze are
...si nici tu nu esti mai prejos,esti tare frumoasa!!!
pozedavidutz
deeaA
de DAVID IONUT 24.12.2006
dianocica spune:
quote:n-avem omulet care-si arde doo palme? las' ca pun biciul ca-mi face bine la celulita...
Originally posted by asiza
Dianocica, felicitari pentru noua casuta!!!! Sa fie intr-un ceas bun...Sanatate cu caru' si tie si lui david...aaa...stiu ca n-ai prea avut chef, da' io nu ma las: e ziua trei in care-mi ignori intrebarile, tot trei la numar de altfel
...macar zi-mi daca le-ai vazut si poate bagi si la mine trei raspunsuri din varful degetelor...sar'mana!
a, si la canasta gata, avem echipa avem valoare...
.... una era cu retetele. aia de budinca cu foi de lasagna zicem pas ca n-a iesit mare branza diana si
david 03.12.06 Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
Ktrinel spune:
mamaana, tare soacra-ta....e pusa pe treaba nu gluma...a mea a mai scos o perla , sa nu las copilu' sa planga , ca face febra 
m_monique spune:
flore ce rochita superba. alessia arata ca o printesa.
bamboletta eu folosesc bulion facut in casa de mama mea.
mamaana la multi ani pt. Tudor.
dianocica bun venit in lumea platitorilor de credite. sa stapaniti sanatosi garsoniera.
ce dor imi e de o canasta. n-am mai jucat din facultate. din pacate sotu' e afon la chestii din astea, ca el a prestat faculta acasa la mama, nu in camin ca mine.
Andrei (16.12.2006)
Dbunny spune:
nici in zona Aradului s-a auzit de bata de mos nicolae...
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
www.flickr.com/photos/dbunny/sets/" target="_blank">poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
An angel wrote...If someone betrays you once, it's their fault;If someone betrays you twice, it's your fault.
Ktrinel spune:
nu stia toata lumea de jorditza ?..ia uite ce valuri am starnit.sa nu mai ziceti ca nu va culturalizez si eu :)))
flore, f gingasa Alessia....o adevarata domnisoara.
dianocica spune:
deea azi cand am fost in zona eram girofar dupa carucioare...tot speram sa prind vreun fulgulet..las'..data viitoare..
diana nu mai rade...ca acu' mi-a picat fisa...de dezbracat..poate el..ca io una...tot ma vad ca in tinerete...da' aia e de mult...acu' vreo 10 kile si un tuns, o cosmetica-doua, cateva sute de ore de somn...e-he..cu totul alta viata...
katrinela las ca dupa o noapte de canasta ma bag si la un maciupiciu mic..asa..de relaxare...
diana auzi, da' marc dimineata atat serveste? doac suc de porto? ca ma gandesc ca de la asta i-o fi asa foame...zic.
eu stiam ca daca n ai fost cuminte nu primesti cadou, primesti o nuielusa. ceea ce oricum n-o sa se intample ever.
diana si
david 03.12.06
Alaptatul Help-line. Pentru un copil fericit si increzator www.euro.who.int/document/WS_115_2000FE.pdf?language=english" target="_blank">OMS recomanda www.babycentre.co.uk/baby/safety/chokingguide/" target="_blank">Prim ajutor www.gahospita.go.ro/toxapel.html" target="_blank">Toxapel
lizzy spune:
dianocica, in saptamanile astea cat nu a mancat, intre 7-8 si 1pm nu reuseam sa-i bag o masa de fructe, accepta doar sucul de portocale. asa ca erau doar 2 mese solide si 2 de lapte si 1 de suc. acum ca am vazut azi cat a bagat la pranz cred ca pot incerca iar 3 mese solide si 2 de lapte. adic sa-i dau iar fructe cu branza la 10. maine incerc. ca nici 400g la pranz nu e ok, e prea mult pt stomacelul lui.
dia, iti spun ce as face eu. investigatii cu un dr gastroentelolog. eco abdominal, test de asimilare, coproparazitologic, analize complete de sange. toate facute in laboratorul unui spital de pediatrie si nu la unul privat. asta iti poate da un diagnostic corect daca e vorba de probleme de asimilare. oricum, sper sa se rezolve ca te simt ingrijorata de data asta. 
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia

!!!! Sa fie intr-un ceas bun...Sanatate cu caru' si tie si lui david...aaa...stiu ca n-ai prea avut chef, da' io nu ma las: e ziua trei in care-mi ignori intrebarile, tot trei la numar de altfel