***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (36)***

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Addinel, te pupam si noi si pe tine si pe Mariuca.Am zis io acu cateva pagini mai incolo ca poate ne intalnim si la bb2, tu vrei baiat, eu fata, ar fi taman bine.Mie pediatra mi-a zis ca pot acu sa-i dau si broccoli, asa ca o sa incerc.

Kay, pai nu il tin eu, e kinetoterapeuta care il batzaie asa.Si nu mi-e frica, lui ii place la nebunie, cand o vede pe Cerasela lesina de ras, deci e de bine...Oricum, vreau ca in vreo saptamana sa-l duc si la piscina, ca vreau sa vad daca inoata singur.daca nu sa vezi ce bataie ii dau, ca am cheltuit banii degeaba .Deja l-am anuntat ce-l asteapta in caz de esec, sper ca a si priceput care sunt consecintele...

Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Sa o iau cu inceputu' in wordpad..fara nervi si fara stress, ca sigur il pierd daca mai clatesc okii cu o poza. si sa zic din amintiri:

Irinusha, frumoase pozici. Ce are in mana Cris? o sabie? cu lumina, un toiag? Mi-a placut cum ati sugravit! Verde! Am o rugaminte. Nu descarci niste poze cu camera lu Cris, asa sa imi fac o idee ca tot vreau sa ii schimb putin atmosfera de la el din camera ca-s peretii albi. Am vopse: albastra, portocalie, galbena si evident rosie.
Ieri mi-am facut o aprovizionare de la alnatura. Magazinu. Am luat niste borcanele de la Schlecker acu intr-o zi si nu am stat sa le bibilesc. Numai porcarii contin: stärke si alti concentrati de le fac vant azi inapoi. sper sa imi gasesc bonu ca fara el, adio.

Liviana ai citit postu Ralucai cu tipa din state? uite asa si cu mine! Am trimis pozele, online la un mhagazin cunoscut pe aici gen Media Galaxy din ro. De fapt toate magazinele au servicii online de imprimare a pozelor si te adaptezi in functie de calitate, cost variabil, fix pe comanda, distantza de casa. astept zilele astea sa vad cand scrie pe situ-ul lor ca-s gata.

LAURADI, multzam de pontu cu word-ul. Si andrada mi-l recomandase mai demult, dar io nu si nu ca nu pot scrie colorat si cu figurine. Fa niste poze la camera lu ducu [flo sa vedem si noi perdeua.

ELLA, peste ani cand David va fi un fiu model o sa iti zici in barba: e al meu, e al meu!!!!

MINIUTA, mama dar ce bucatareala e la tine acasa. Cozonacii io ii fac demult pt ca pe langa ei placinta mai era la mama acasa. Dar la noi cozonacul e actiune de familie. Sotzul care face cumparaturile,mi-l transforma in Stollen ca pune si coaja mare de lamaie si portocala, stafide sa fie bun. Si robert framanta si il las pt ca pe mine nu ma lasa sa ma joc si asa ce ma ofticam:D. Dar asta e framantat la masina de paine. asa ca munca zero barat doar le pregatesti un pic la inceput.

In legatura cu Stramp lu David, aia negri din poza. Nu stiu de ce fac oamenii astia lucruri negre pt copii. Sa revin, sunt primiti de la cineva din ro de fetitza care apare prin poze cu Robert. Is 104 dar au nimerit in urcator si s-au transformat in 62 numai buni pt David al meu :))))
De la Real ii mai luam io lu R bune dar subtiri ca asta mare imi transpira si la gradi nu ii mai dau dress. Azi i-am dat si pantalon mai subtire, sper sa nu mi-l scoata afara.

In legatura cu soala de soferi cred ca ai scos cel putin 1,500E din buzunar, nu? :))

Sobi, ce tare ai fost cu rahat si baclavalele???!!!!
Cum merge diversificarea dupa supa clara?

ELTEKA, orezul constipa.

ANGIUTZA, David avea la 6 luni 7,7 kg si 71 cm dar cel putin la lungime e relativa cifra pt ca poti scoate 1,2 cm in plus sau in minus lejer. parerea mea ca doar nu ii masoara ca la SRI

RAMONA, ai facut si tu gasca, pan la urma?Sa stii ca nu prea a fost gustoasa, carnea e tare cu toate ca am lasat-o vreo 36 de ore la macerat.

CARMEN_SO, stiu ca ma intrebai mai demult dar mereu uit sa scriu: imi e greu cu astia mici prin trafic se merita dar Robert nu e motivat totusi de patinaj. Azi nu i-am mai spus ca mergem si imi spune sotzul ca atunci cand s-a despartit de el la gradii ii spune ca azi merge la patinaj. Deci, nu-i chiar asa indiferent.
Din mai il duc la inot. Cu tata. pan la 5 ani cu parintii se merge.

CE faza si cu bona? am cunoscut la un moment dat o doamna a carei fica era cleptomana. Nu ai ce sa i faci! Doamne, dar ce scumpe mai sunt bonele astea.

Am ajuns la pag 3 si trimit ca nu mai am timp. Carstea nu ii da zahar la copil asa de mik.

Io am maine musafiri din ro, asa ca azi tre sa imi pun casa in ordine. Asta al meu mik ma omoara cu zile. Colici nu a avut, noapti nedormite nema dar acu de 5 zile ma omoara cu noptile albe. Mai nou plange cand nu-s in raza lui vizuala, alt mamos.
iar e 100% alaptat, vad ca nu da semne de foame dar a fost constipat vre 3 zile, ieri mi-a dat dr niste microklisme dar nu l-a consultat dar daca si maine e la fel tre sa il vada.
ANDRADA, cum a fost la voi infectia aia urinara? Io , poate obisnuita uc febra la R am stat linistita. Ma omoara cu zile si azi iar tre sa merg la patinaj.
Scuze daca m-ati mai intrebat ceva si nu am raspuns, incerc data viitoare

LAVINI, tie trebuia parca sa iti scriu ceva, nu stiu ce [blestemu soacrei zici? Data viitoare sa ii zici ca doi copii sanatosi, fie ei si baietii e cel mai minunat lucru.
Ce prejudecati pe aici. Daca ai numai baietii, e de rau?!

LA multe lunisoare Maria, fata lu Adinell [ apropo, unde umbli, cum ai sarbatorit????]
si Radu Andrei, baiatel de Lavini

si la Multe lunisoare Natonio de andrada!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavini spune:

Didi, tu ai dreptate, nu conteaza sexul copilului, sanatos sa fie.Dar socrela, nervoasa foc la un moment dat ca noi cand mergem acasa stam mai mult la mine si nu acolo, mi-a "urat" sa imi dea Dumnezeu 2 baieti care sa se duca dupa fete si eu sa raman singura, ca ea, sa vad si eu cum e si sa nu imi mai "oblig" barbatul sa stea doar la mine...Probleme existentiale(ca sa ma exprim frumos..)

Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Intre timp am vazut ca a scris Adinelle, deci ma bucur ca ai dat un semn de viata ca te dadeam disparuta.

Anca-Poohy, fotoliu in care l-am pozat pe David nu e unul de copii. io nu cumpar asa ceva. Sunt unele la ikeea rosu si albastru, au o copertina flexibila in fatza. Sutn interesante. Are fetita, amica lu Robert ea nu prea il vede, doar R cand o viziteaza.
Fotoliile mele is colorate asa de la lenjerii pt ca, cu toate ca uras ca imi imbrac canapelele in lenjerii balele sau plastilina sau acuarele lu Robert se curata mai usor.

Mica, tie vroiam sa iti scriu mai demult. Daca ii mobilati camera Mayei ti-as recomanda cateva ideei dupa care sa va orietati:
- lasa-i spatiu si creeaza camera pt un copil in actiune crestere nu pt un adult ca noi. Adika, fara prea multe colturi, fara Birou ca doar pan' o da-i la scoala mai e cale lunga, poti sa ii iei un dulat pana dus cu sertare si sa eficietizezi spatiu dar mai incolo cand o vei invata sa fie ordonata sa aiba dulapuri cu cutii pt jucarele, eventual spatiu de un cort, o casa pt papusi,etc. Sunt multe de spus, mai vad uneori camera mobilate pt copii bebelusi ca pt adolescenti si chiar mai mari. Io de regula ii mai fac permutari in camera lu Robert dupa cum vad ca le fac educatoarele la gradi. I-as lua si un hamac ca am vazut ca ii place. Chestii din astea.

poate mai revin ca am urlator, mama mama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

Pepsi - foarte frumos bradul, dar cat e de frumos David si l-ai imbracat si in roz.Foarte frumosi copii ai, am vazut pozele.

Didi - ce frumos se joaca copilasii tai. Marele patinator are niste ochi extraordinari de frumosi

Michelle mamica de Mario Dominic 15.05.2007

POZE

www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe SONIA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

LA MULTI ANI Antonio

numai_eu nu au sosit inca calendarele. Maine sau vineri ajung.

pepsi vazut poze cu 2 baieti frumosi si un brad mare si frumos.

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Daca tot vorbiti de soacre si de sexul copilului ei bine a mea si-a dorit enorm o fata macar ca nepoata ca are 5 baieti si nu si-a ascuns deloc dezaprobarea cand a aflat ca e baiat. Mai mult chiar, cealalta nora a ei i-a urat sa aiba parte doar de nepoti baieti (niciodata n-a fost atasata de baiatul cumnatei mele). In schimb il iubeste la nebunie acum pe Vladut...fratii sotului meu ii mai cumpara cadouri iar ea spune ca-s de la ea ....ei asta e, asa sunt soarele (unele)

Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

pepsi bradul e natural? Nu se usuca pana la anul nou? ca mi s-a parut ca e langa calorifer, sau trebe sa-mi schimb ochelarii...
Arata assa frumooos, abia astept sa ma mut si eu , daca nu la casa mea, macar la apratamentul meu si sa pun un ditamai bradul cu pachete frumos colorate pe langa el.

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA

www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

merge ardei gras bagat la supa capsunii? stau si eu cu ardei deasupra cratitii, asa ca e urgent !

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

cum e cu ardeiu???

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !

Mergi la inceput