***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (36)***
Raspunsuri - Pagina 7
lavini spune:
Un "la multi ani!" pt Antonio si sa-i dea Doamne-Doamne multa sanatate si un rezultat negativ la analiza!
Multumesc pt urari, nu mai nominalizez ca scriu in graba si sa nu uit pe nimeni.
Liviana,Cerasela vine, dar nu stiu ce exercitii ii mai face ca daca sunt la serviciu am pierdut sedintele.
Dupa un calcul preliminar io tot in ala 1% ma incadrez cu sexul copilului, si tare imi doresc o fetita da nu cred sa am succes(oricum husbandu zice ca sa nu ma mai stresez ca tot baiat iese, ca e blestemu' lu' soacra-mea, sa fac 2 baieti si sa ma paraseasca pentru fete sa vad cum e...)
Pepsi, frumoasa poza cu bradul si cu cei 2 baieti ai tai, fata in fata.Am vazut reteta cu pulpe, notat, si in weekend ma bag la gatit.
Am fost si noi la pediatru ieri, de ziua lui, la 6 luni avem 7.300g si 71cm.Ii spuneam ca face kk de vreo 5 ori pe zi si a zis sa ii faceam niste analize ca e cam mult, sa vedem daca e ceva in neregula.Cu Vit D3 a zis ca incepem la 7 luni, ca nu ii poate face acum dupa vaccin.Mi-a zis ca doare foarte tare, si chiar voiam sa te intreb Laura cat de tare tipa Ducu?Ca acu am o strangere de inima ca o sa il intep...Desi ieri la vaccin a fost cuminte, a scartzait un pic si gata.Dar a facut febra spre dimineata, nu mare, dar a fost...
Oricum, la cat e de marait si la cum NU doarme noaptea, tind sa cred ca ii ies dintii.Pediatra zice ca mai dureaza o saptamana, da io sper sa fie mai repede ca m-a terorizat, am o saptamana cu cate 3 ore dormite pe noapte, abia imi tin okii deschisi, bonu zice ca abia asteapta sa se duca de luni la munca si sa mai stau si eu cu el ca nu mai rezista la atata maraiala...Azi noapte de la 3 a inceput show-ul, s-a terminat la 7 cand am plecat eu la munca si el s-a urcat cu picioarele pe tac'su ci dormea cracit...Ce viata pe unii!
Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
kay spune:
LA MULTE LUNISOARE , ANTONIO de ANDRADA !!!
lavini, sa stii ca si Sonia a avut eruptie dentara multipla si asociata cu diaree... de ma dadeam cu capu de toti peretii si nu stiam de ce nu i se regleaza scaunu dupa Epitrim si toate alea... si cum i-a iesit si al doilea dintuc, cum au revenit scaunele la normal... si am ras eu ce proasta sunt, cum de nu m-am gandit la asta ! deci poate asta are si Radu !
Pepsi, vazut, admirat, placut ! ce de zapada !!! ce copii frumosi si cum sta David in fundulet, parca e un ursulet de plus
!!! sa-i \zici Evei sa back-off, ca se pare ca Soiei ii place de el cum sta in fundut... cine stie ce-o sa fie cand o sa mearga...
plantatia !
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !
Alyna24 spune:
Neata, mamici!
LA MULTE LUNISOARE SARBATORITILOR ZILEI!
Kay, nu te contrazic dar nu-ti imagina ca-i pun sare ca la mancarea noastra.Si in toate retetele de bebei, cel putin de la 6 luni se specifica adaugarea unui strop de sare,de ulei, unt....asa ca....nu fac nimik rau!Stii cum e....fiecare face cum simte la copilul ei...insa de obicei tin cont si de sfatul medicului pediatru.Nu vreau sa am un copil sclifosit la mancare(cunosc multi astfel) si David fiind un copil pofticios, ii dau sa guste din orice mancam noi(EXCLUS CIOCOLATA, VARZA, FASOLE.......de-astea care chiar i-ar dauna in vreun fel).
Doxinu,
si n-ai pt ce.Stai oarecum departe de mine.Speram sa fie mai aproape.Dar oricum lA vara va fi altceva si ne putem vede printr-un parc ceva ca bebeii vor fi marisori!
Carstea,nu cred sa aiba ceva dc le tii in lada frigorifica.Si eu folosesc tot recipiente Avent care au 180ml gradat dar pana sus aprox 200ml.Pune-i in 2 recipiente, in 3.
Deocamdata nu i-am dat smanatana insa de 3 zile am inceput sa-i dau Branzica de casa Fagaras(asta contine si smanatana parca).
www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
Alyna24 spune:
Gravidutza,Vas,Mihamora-multam si 
Pepsi-tks de info.Am retinut.Atunci voi folosi ceva cald pe mijloc.Ma doare ingrozitor.Iar referitor la margarina.....am folosit unt si era scris in retetele postate pe mail de Andrada.Cred ca voi va imaginati ca pun cine stie cat dar.....pun un strop de sare,un varf cutit unt...etc...Si acum fie vorba intre noi.....noi cum amcrescut?Ca pe vremuri nu erau atatea contraindicatii, atatea mancaruri gata preparate etc.....Mama mereu rade de mine cand o mai intreb cine stie ce si-mi spune....Mama, la voi nu mi-a zis dr sa nu fac aia, ailalta, sa nu va dau cine stie ce.....Erau alte vremuri, adevarat dar...fiecare face ce simte.Si cu biscuitii, de ex erau pareri si pareri , iar eu i-am dat prima data pe la 4 luni biscuiti Petit Beure.Pana acum este ok, n-a patit nimik.Eu ma iau destul de mult dupa sora mea care imi spune cum a procedat la nepotu' si trecand prin anumite situatii ma sfatuieste ce sa fac, uneori ce sa-i dau tocmai pt ca a fost foarte selectiva la mancare iar acum Raducu este destul de mofturos si nu mananca orice.
www.youtube.com/user/ALINAFOBL" target="_blank">Davidel cu tortuletul
DAVIDUTZ
Alyna si David (22 Aprilie 2007)
carstea spune:
Fetele, m-am lamurit.Rares mananca un Avent de 260 mlplin cu piure pana la 200ml.Piureul l-am facut mai curgator ca de obicei ca am pus si zeama de la o mandarina mai zemoasa.
Eu nu stiam ca exista asa multe modele la Avent:eu am de 125 si de 260.Am vazut si incalzitoare dar cam scumpe.mai cautam
Lavini,rares face kk de 4-5 ori pe zi dar nu-l pot suspecta de diaree ca e tare.Poate ca mananca ca si al meu(_mult) si de aia face asa mult ca de tre sa scoata mai multe rebuturi
Doctorul zice ca e prea mult?
POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat
lavini spune:
Kay, multipla cica e si la noi, ca zice ca cei de jos vor iesi amandoi o data.Sper sa iasa cat mai multi/runda, ca daca face asa la fiecare dinte si masea ma arunc...Diaree nu are, da' e cacacios si face des, nu stiu daca e normal sau nu.
Miniuta, io sunt exemplarul cu durere de epiziotomie.Desi lucrurile s-au imbunatatit in ultimul timp, uneori ma doare, depinde pe ce ma asez si cat de brusc, sau depinde cat de mult stau in picioare.Si evident ca inca ma doare in timpul
, dar mi-am luat deja gandul ca imi va trece vreodata.Si daca mai fac unul si ma taie pe stanga, imi rezolv ambele parti si inchei pe vecie cu subiectul asta...Cui ii mai trebuie sex dupa ce face 2 copii?

Carstea, pai da, pediatra a zis ca e mult sa faca de 5 ori pe zi si de'asta vrea sa-i fac niste analize la scaun.
Intreba cineva ce dovleac i-am dat-pai din ala obisnuit, portocaliu si mare, luat din piata de la o babuta si copt in cuptor.
Lavinia, mamica de Radu Andrei (11 iunie 2007)
http://picasaweb.google.com/Radu.Dobrin
kay spune:
lavini, fi-tu nu se rupe cand il tii de picioare asa? adica cu capu in jos, de picioare??? pai cred c-as lesina acolo langa ea s-o vad asa ! mie mi-e frica si s-o misc pe Sonia... da eu am scuza, daca ii sare shuntul??? ia s-o iau si eu de picioare !!!
Andrada, poti te rog s-o intrebi pe mama ta ce exercitii sa fac cu Soso? pt prematuri, pt ca a stat sedata atata, pt dezvoltarea musculaturii, da nici sa n-o obosesc prea mult, ca iar ii sare shuntu... asta cu shuntu ne scapa de multe chestii nedorite !!!
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !
poohy spune:
LA MULTI ANI! Antonio de Andrada voinic si carliontzat care se ridica singur in fundulet!
Am vazut poze cu frumuseti cu ochi albastrii de DidiAlex - adica poze de David si Robert
David are fotoliu special pentru bebelusi/copii? (nu de alta dar am vazut si eu si ma tot intrebam daca sunt folositoare la ceva)
Mihamora, Graviduta, Numai_eu 
Numai_eu, eu am dat link-ul de la dol. Exista aceeasi firma si la Carrefour (dar nu mai gasesc link-ul - sotul a dat comanda) - mi-au zis ca e gata in 3 zile lucratoare. Azi e a treia zi lucratoare, sa vedem.
Pepsi, am admirat bradul frumos si Davidutul si mai frumos! Si globurile, si jucariile... Imi place asa mult Craciunul!
Imi pare rau de petele lui David, sper sa nu fie alergic, mie dermatologul mi-a zis ca dermatita atopica nu e neaparat legata de o alergie, dar arata ca e copilul predispus la alergii 
La mine se pare ca se potriveste povestea cu schimbatul sangelui. Cand a aparut Manu :D sotiunea avea 28de ani si o luna, iar eu 27 de ani si 10 luni :D Deci moi la maxim el la minim
Asta inseamna ca pana face domnul 32 de ani tot am timp sa fac baiat :D Vedem la anul :D Insa parca totusi as mai vrea si o fetita... Of of, nici de 2 copii nu prea avem loc, dar poate poate o sa avem noi loc pana la urma ;) Om plati noi creditul pe teren, dupa ne facem o casuta, si in 100 de ani ne mutam in ea :D
Mai era de zis dar am uitat...
Legat de carti, mie imi plac chestii d'astea usurele si vesele :D Am incercat sa citesc un veac de singuratate si mi-a venit sa urlu :D Asa ca nu ma bag :P Se vede ca mai mult pe partea de real am luat-o eu
Legat de domsoara tzu, ea tot lucreaza de zor la manevra Antonio-Elias de ridicat in fundulet :)) Nu stiu daca Elias a reusit deja, dar Manu nu prea :))) In loc sa reuseasca sa se ridice in fundulet, cade pe spate ca e funduletul greu si pufos numai bun de ciupit de catre mama :D Si a inceput din nou sa repete ma-ma-ma-ma-ma. Dar nu pronunta nici o alta consoana in afara de m si l... Vocalize mai face, mai ales ieri a descoperit ca poate sa tipe (in joaca)
Anca
de
Manu 0-5 Manu 5- 02.06.2007 
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia
addinel spune:
bunaaaaaa, ce dor mi-a fost de voi! eu nu am avut net cateva zile, am schimbat furnizorul si am avut, contrar planificarilor mele, cateva zile de intrerupere.
multumesc mult de tot tuturor celor care ne-ati felicitat pe mine de ziua mea si pe mariuca ptr implinirea celor 6 lunisoare. nu nominalizez sa nu sar pe cineva. 
la multi ani tuturor puiutzilor care au implinit lunisoare in perioada in care am lipsit si 

antonio de andrada! si un la multi ani special pentru raducu andrei de lavini
pepsi felicitari pentru statul in funduletz si mariuca a inceput sa stea de saptamana trecuta, e asa de simpatica de ma topesc toata cand o vad! sa stii ca pozele cu david si dominic imi plac la nebunie, vreau si euuuuuuuuuuuu!
si pt ca am vazut ca se discuta... si noi ne gandim la un baietel. de fapt eu mai vreau un bebel, orice-ar fi, dar sotul... e disperat dupa un baietel. in visele lui urate raman insarcinata iar si vom avea 2 fetite gemene
si uite-asa el va trebui sa traiasca in casa cu 4 vorbarete.
legat de sexul bebelusilor... asta cu schimbatul sangeui din 4 in 4 ani la noi nu s-a aplicat. dar are cumnata-mea o metoda care pana acum nu a dat gres. mai au putin pacientele ei si o cred medium!
o intreb si va spun, sa aveti pe cine injura adac dati gres!
cu gr si ml... si eu aveam o problema de s-a crucit barbati-miu cand mi-a auzit teoria. andrada are dreptate, ml sunt ml si gr gr si relatia cu densitatea e importanta!
revin ca ne ducem sa papam marul (care la noi sunt merele ca ii fac acte 3 deodata si le rade!}
p.s. de la cate lunisoare am voie sa-i dau brocolli???
mama lu' maria
Ajutati-o pe Sonia!
dicirstea spune:
quote:
Originally posted by Graviduta
Dicirstea, iar ai inceput sa-ti faci probleme?Pai nu te mai gandi la asta, ca, daca o sa stai numai cu ochii pe el, sa vezi ce comportament are, o sa innebunsti si innebunesti si copilul.
N-ai inteles,eu problemele astea le-am avut de cand am aflat ca am baiat

ptr faza cu ochelarii.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!