***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (36)***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andradap spune:

Ooof.... KAY... TU ai dreptate cu sarea.... si eu asa am citit in carti scrise chiar cu ceva vreme in urma... Nu SARE pana la 1 an... eu chiar as vrea sa-l tin mai mult pe "fara sare" ca poate se invata sa-i placa doar mancarea fara sare... Ar fi ideal nu de alta dar strabunica lui, bunicul(de [pe linie paterna) lui si sotul au hipertensiune... Mamele care fac altfel NU sunt de acuzat! Ele NU ar face niciodata un RAU intentionat copilului lor... In schimb DOCTORII neinformati... aia da TREBUIE pusi la ZID!

Alyna24, sa nu te superi, dar daca ai putea sa renunti treptat la sare... ar fi ideal... Cate-un pic, cate-un pic pana nu mai pui deloc... Ideea e ca noua NE place mancarea de un anume gust pt ca avem cu ce compara... ei inca NU... in afara de gustul laptelui NU stiau nimik...apoi cu diversificarea s-au introdus gusturi noi... iti dai seama ca NU refuza ei mancarea pt ca isi doresc sa fie sarata... "sa aibe gust" (cum ne inchipuim noi!)... refuza pur si simplu pt ca e ceva nou... Eu ma chinui de 2 luni cu legumele si tot nimik...dar ce sa-i faci... il mai las il mai incerc... pana la urma tot o manca! Si sper sa Nu te superi pe mine ca ti-am zis...

Acum despre noi...
Azi a avut 4 scaune... moi :D Si temp. 37,7... Nu i-am dat nimik desi ma batea gandul sa-i dau NUROFEN poate rezolvam si o eventuala jena la gingiuta daca asta o fi....

Didi, mi-am amintit ca intrebai cum se manifesta infectia urinara... pai a facut febra 39... si cu 1-2 zile inainte tipa f.f.f strident... din cauza usturimilor la mictiune.... Dar febra a aparut abia dupa 2 zile de urlete... practic febra marca extinderea infectiei de la caile urinare la rinichi ...

Poate mai revin mai pe seara.... dar acum am concerte.... MI se pare mie sau e mai rau ca pe vremea colicilor??? Makr atunci erau cu program!!!!

Andrada de ANTONIO (12 Mai 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmen_So spune:

Doxinu, scuze, cred ca vazusem pomul Laurei (Lauradi).

Ella, asa aveam si eu, un sentiment de jena. Si cand ma gandesc ca daca se intampla asa ceva la serviciu, phii, ce lectie, ce morala, ce speech i-as fi tinut. Asa, mi-e mie rusine de prostia ei...
Mi-a placut aia cu "cam chel si cam urat". Hi-hi, si al meu e chel, de fapt, nu, scuze, are fruntea inalta, asa, mai spre ceafa.

Am vazut poze cu zapada, la Vali, si pe donsoara Mara vrabioara grasunica. Ce-as fi vrut si eu sa fie ale mele grasute, da' asta e...

oops, s-a trezit dintzoasa, ma duc sa ma prezant.

Kay, iti tinem pumnii sa fie bine la Munchen si te asteptam cu vesti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare si de la noi,

LA multe lunisoare Sarbatoritilor zilei,
ar trebui sa ii fac cinste Motanelei ca ea le scrie asa frumos la sarbatoriti.

Nu stiu despre ce vb mi se resesteaza mozilla asta de e enervant. Io am musafiri din ro asa ca timp zero. Acu i-am trimis pe traseu :)))

Angiuta, io stiu de cupoane de mult dar nu am primti decat scrisoare de la ei. Unde frate tre sa ma inscriu, ca mi-am pus si barbatu care stie brici germana sa caute si nu a gasit. Lunea trecuta mi-a dat cineva si am luat tot la fel 102 pampers nr 3 cu 12 Euro.
In legatura cu cresele: ar trebui sa il inscriii pe Vladutz la una. Io am o parere tare buna despre cresa. Io l-am dat pe R la 2 ani. Erau 8-10 copii in grupa si 2 educatoare. Ce i-a mai bibilit. Super. Acu la gradi is 10 copii la 1 educatoare dar au sistem deschis tot e bine, copilul e super incantat, dimineatza se trezeste si vrea sa plece singur. Nu sunt in totalitate multzumita de gradi: nu au serbarile din ro. Nu au autoritate asupra lor si asta pt mine e importanta, mai ales ca-s comunista. Barbatu-miu zice ca io is aia anormala. Vesnik nemultumita.

Kay, in germania nu tre sa gatesti. Cumpara borcanele NUMAI de la ALNATURA. Sunt cele mai bune. Preturile sunt in jur de 1 E. 190 grame.

Liviana, parca ti-am mai spus si cand ne-am intalnit in parc. Io nu am stat si nu voi sta nicioadata cu ei in spate. Sunt doi, m-am sacrificat :D dar la drum nu ii dau decat o jucarie, apa si-o cauta singur. Noi facem mii de kilometri, in ianurie plecam in austria, tot la fel ne adaptam sa doarma, dar fara stress.
La R aveam vreo 15-16 luni cand ne-a urlat din Luxembrug pana acasa. A fost legat si noi nu l-am auzit. Si de atunci nu am mai avut treaba cu el. E drept ca daca prindem un blocaj pe drum devin sacaitori amandoi de asta ne luam si dupa trafic.
Data trecuta vroiam sa iti zic ca am scris ca trimi poze la Saturn, dar aiurita cum sunt nu mi-am dat seama ca in ro magazinu asta nu e cunoascut, ceva in genu sa spui sorry la cineva si sa uiti sa ii traduci ce inseamna.. Trimti si poate mai scriu.

David are 7 zile de ma omoara noaptea. Nu stiu ce are. Dar se ingroasa gluma.

Mergi la inceput

Alina24, sa stii ca mie imi place de tine sa esti sincera Dom'le. Uite asa invata omu. Iar puiul tau e un scump cum doarme el acolo.

Ce vroaim sa iti scriu. R al meu pe la 15 luni manca mama mia: carne, peste etc ,etc..nu maica sarmale, nu manca racitura. (Ella, nici al tau nu cred ca va manca la anu' :))
si, acum e un sclifosit, nu ar manca decat kartofi si taietei. Nu pui, nu peste. Asta s-ar putea sa ii se traga si de la povesti: cum sa manace el puiu sau pestele. Doamne!!!

Numai armata ii mai calea!!!

Mergi la inceput

Andrada, multzma de raspuns. L-am asteptat. E un carait, imi plange in somn, ne-a cam terminat. Gata, s-a trezit scartzaru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Voe le dati dovlecei bebilor??? Ce fel de dovlecei ca nu se mai gasesc pe piata din cei de la tarani. Sa ii dau ce am gasit pe piata???

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paflo spune:

Salutare din nou!
Chiqui, ti-am scris pe privat despre Eryfluid. Din cate stiu (sper sa nu ma insel) dextroza este un alt nume al glucozei si intr-adevar este preferabila zaharului.
Alyna, este tare dragut Davidut al tau adormit in premergator. As vrea si eu sa reactioneze asa Sofia in rarele momente cand avem si noi chef de romantisme...Subscriu si eu la parerea fetelor legata de sare, fara intentia de a da cu pietre. Fiecare mama decide ce crede ca e mai bine ptr puiul ei, dar eu una, in locul tau, as renunta la sare, cel putin pana la un an.
Oana, si eu asa stiu ca nu se pune sare deloc la bebeii pana la un an caci le suprasolicita rinichii. Oricum, fiecare mama ia deciziile pe care le crede de cuviinta in ceea ce priveste cresterea propriului copil si isi asuma responsabilitatea pentru ele.
Andrada, in noptile cand ajunsesem sa nu mai dormim nici cate o ora legata din cauza dintilor (nu vreau sa te sperii, dar la noi asa rau a fost chiar cu doua nopti inainte de aparitia dintelui)i-am dat Nurofen si am reusit sa dormim TREI ore legate...tinem pumnii sa scapati repede!
Mica, eu ii dau dovlecel sau zuchinni (arata ca un dovlecel, dar are coaja verde inchis)de la Cora sau Carefour.
Speram sa mai postez niste poze, dar s-a trezit gazu si cu ea in brate nici o sansa.

Florina si Sofia la sase luni (09.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Am admirat minune frumoasa de Graviduta!!
Si frumusel cu par lung Ducu de Lauradi care pune steluta in brad
Si poze de vacanta - luna de miere dupa nastere cu Vali

Liviana, merci pentru info cu bradul Stii cumva mai sunt si la ore mai tarzii pe acolo vanzatorii? (nu de alta, dar nu prea stiu deloc cartierul, sa ma duc cu sotulache cu masina)
Eu gasisem brad de 2m cu 200ron f des si frumos (ca mie asa imi plac), si nu stiu daca e mult sau putin fata de cum se gasesc in general (fata de anul trecut e rezonabil)

Eu nu va zic cum si cat doarme Manu ca dati cu rosii in mine De seara de la 9:30-10 pana la 7:30 in general, ieri s-a trezit la 8:30, si din cand in cand se trezeste pe la 6:30 si s-a scandalizat sotul Dar trezitul asta este numai pentru papat, dupa tragem iar pe dreapta pana la 9:30-10
Iar peste zi mai doarme cam 2-3 ore (legate de preferinta ca altfel nu se odihneste).
Mie mi se pare ca si din somn se pufoseste ca in ultimul timp nu prea mai mananca.

In rest, exersam in continuare sa ne ridicam singurele in fundulet dar nu reusim si pace - suntem departe :D Vociferam non-stop, si suntem foarte contrariate de piciorusele noastre care s-au pufosit - burlanit de tot. Iar maine mergem sa-l vedem pe Mos la petrecerea de Craciun :D

Ma duc miercuri cu ea la alergolog...

Anca de Manu 0-5 Manu 5- 02.06.2007
www.helpsonia.com" target="_blank">S-o ajutam pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

didi, ALNATURAzici... unde la gasesc?ca eu vad aeroport, masina, cazare si spital. atat ! ca e frig rau acolo si mi-e frica s-o scot... nu ami zic ca nu pot sa intru cu ea in magazine ... deci daca se gaseste in aeroport, e perfect !!! e un magazin d`asta ecologic (sper ca n-am zis o prostie) langa spital, pot sa iau de acolo???

hai c-am copt o lista de bagaje de cred ca ma impusc !!! tre sa mai scot juma din hainele Soniei, ca nu face parada modei acolo 3 zile...

eu n-o sa-i dau sare deloc Soniei... mai ales cu cardiopatia ei. si e mult mai sanatos pt noi. si eu am renuntat la sare de cand eram gravi si n-aveam voie.

DIDI, tu unde te situezi pe harta Europei ?

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carstea spune:

Ella sper ca nu te-ai suparat pentru remarca mea.Pot sa-ti spun ca cei cu personalitate sunt un deliciu prin comparatie
Kay. eu stiam ca nu tre sa reancalzesc mancarea.ziceam si eu.Eu ii dau mancarea la temperatura camerei.
La multi ani sarbatoritilor zileiSa cresteti mari!

POZE rares(7 mai 2007)
Am 6 luni/Sunt barbat

Mergi la inceput