***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (36)***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kay spune:

mda, iar incalzesc morcovu... deci mai avem 40 ml din 130 !

Andrada, stii ce am deprins eu din spitale? ii pui un pic de glicerina NEboraxata pe suzeta sau pe ceva ce baga in gura si in 2 sec s-a linistit !!! incearca. da nu prea mult ca la cantitati mari da in diaree... sau poate la voi ar fi si mai bine, ca nu se mai constipa. NEboraxata, ca aia boraxata e pt uz extern. succes !

Am pus-o pe Soni langa ta-su care doarme cu ochelarii la ochi si incepuse sa-l traga de tricou, de nas, de ochelari... cihuie si tipa chiar in urechea lui si el nici macar nu clipeste... ce ti-e si cu obositii astia... macar e ea linistita si pot sa respir si eu !

incepe a 4-a runda de supa !

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Si Maya incepuse sa se trezeasca noaptea. Eu banuiesc ca ar fi de la cerealele pe care i le dau seara. Asa ca de aseara am inceput sa nu ii mai dau. Sa vedem daca are vreo legatura. Sambata mergem si noi la dr sa vedem ce zice.

LA MULTI ANI Petra, Maia, Mara, Eliza Ioana, Eduard Andrei, Matei Stefan, Stefan Bogdan

Mica cu Maya Alexandra (10 mai 2007)

www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Vladut se trezeste de la 4 luni la fiecare 2 maxim 3 ore noaptea iar de o saptamana e marait in somn, uneori se trezeste plangand. Si eu am pus asta tot pe seama dintilor cu toate ca nu se simte nimic...

Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angiuta spune:

Uitasem: pentru fetele din Germania: nu stiu daca stiti si voi dar daca va faceti cont pe pagina la Pampers primiti cupoane de reducere de 4 euro fiecare pt. pachetele jumbo sau mega sau daca cumparat 2 pachete simple (am primit 3 cupoate a cate 4 euro fiecare si un cupon pt. servetele de 1 euro).

Angiuta mamica lui Vladut(08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Buna fetelor!

Ella, zici ca merge cu testele de ovulatie,ai?Pai atunci incercam cu astea,ca daca ma iau dupa metoda schimbarii sangelui nu cred ca iese.
Am vorbit serios cu sotul si a zis ca nu-I vine sa creada cat de repede m-am razgandit;acum,ca vreau eu, parca ar bate el in retragere Am stabilit ca mai stam pana la anul si vedem cand il facem.

Liviana, merci! Supla sunt asa,in picioare,,ca daca ma asez,mi se revarsa vreo 2 valuri de sunci,si mai sunt si pernitele alea de la spate pe care nu le sufra,ca nu le-am avut niciodata pana acum,si ar mai fii si altele,ca doar,stii, ca motive de nemultumire se gasesc oricand
Pai tocmai pt “peisaj” a ramas soba aia acolo anul trecut cand am renovat casa,dar daca ne hotaram sa facem niste modificari pe care le avem noi in cap pt camera aia,va trebui sa dispara.
He,he,he p-asta cu trasul de par o stiu foarte bine,pt ca asta e metoda lui Ducu de a ma trezi dimineata:fiindca el se trezeste primul,nu sufera sa ma vada dormind si atunci cauta cate o suvita si trage taaaaaaaare…si ma trezesc putin,ascund suvita si ma culc iar,si el cauta alta si iar trage…si tot asa pana ma trezesc…si-mi trage cate un zambet ,sa-mi arate cat de fericit e ca m-am trezit, de ma topesc.
Pai si noi nu vedem cum te-ai tuns?

Madi, merci!Si bine ai venit in club!Noi azi noapte la 2 si ceva stateam de rasete si jocuri;e prima data cand face asa ceva.
Imi pare rau ca inca ai probleme cu micuta la mancare.Hai,revino-ti ca nu trebuie sa cazi in depresie!Uite un sa-ti treaca supararea.

Alyna, deci sit u esti cu leganatul?Pai sa-ti spun ca ultima data cand am incercat sa-l fac sa adoarma singur sis a doarma la el in patut a fost asa:s-a trezit la 7 si fiindca nu mai puteam de dureri de spate,am zis gata adormi singur;eram convinsa ca imi reuseste figura.Asadar,cand a inceput sa caste,pe la vreo 10 juma ,l-am pus in patut si a inceput spectacolul…l-am linistit de n ori,dupa reprise de 5-10 min de plans,l-am pus la loc…la 12.15,epuizat,a adormit,in patut,dupa o repriza de linistire.A dormit fix 30 min,am avut programul obisnuit…cand I s-a facut iar somn,am reluat procedeul…tot de n ori l-am luat si l-am pus in patut si pana la urma am cedat…venise si sotul acasa si a zis ca el nu suporta asa ceva si ca mai bine fac treaba asta cand e plecat;i-am zis ca in cazul asta ar trebui sa plece intr-o vacanta de vreo 2 saptamani!L-am adormit,leganat si a dormit dus vreo 2 ore si ceva.Si dupa toata treaba asta s-a ales cu o raguseala ,care l-a tinut cateva zile bune

Da,Chiqui, aam niste mosuleti imprastiati prin tot bradul.Am bagat la cap faza cu liniuta a doua.Tu ai vrut fata?

Miniuta, cred ca am priceput ceva,dar pune si poze ca ne plac

Mica, da e artificial, nu-mi plac aia naturali,cu crengile rasfirate si care se scutura imediat.Soba functioneaza,dar n-am mai folosit-o de mult.

Mihamora, merci!

Ma duc sa studiez pozele lui Vali si pe Mara vrabioara.

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kay spune:

fetele cu dintii, a mea facea crize de dinti cu cam 2 sapt inainte sa se vada ceva. adica nu ziceai ca e dinte, da pe seama dintelui am pus toata tarasenia. si pana la urma dintii au fost. cred ca doare si cand sparge acolo inuntru, pana ajunge la exterior.

deci care or sa aiba dinti de Craciun, aia plangeau de eruptie

oana de Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia

Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.

50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com

rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauradi spune:

Petra,Maia,Mara
Eduard Andrei
Matei Stefan
Eliza Ioana
Stefan Bogdan

Vali, foarte frumoase pozele!Si ce fericiti sunteti voi doi,ca niste porumbei!

Graviduta, ce grasunica frumoasa!Hai mai pune si restul s-o vedem si acum,mai mare,ca ne-ai facut curioase.

Laura si DUCU (29.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

lauradi da, am vrut fata din tot sufletul. Dar la teste nu am prestat special sa iasa fata. Imi zisese un dr ca nu as ovula si de aia am luat testele. Cum am vazut liniuta de fericire ca ovulez nu m-am gandit la regula si am si prestat. Dar mi-a prins bine graba ca a iesit fata, ceea ce imi doream. Sotulache vroia baiat. La eco la inceput au zis ca e baiat si am inceput sa plang. M-a facut dr cu ou si cu otet. Il iubeam eu pana la urma ca doar era al meu! Am insistat cu liniuta a doua pentru ca pe instructiuni scria ca la testele de ovulatie linia a doua trebuie sa apara foarte clar, nu asa si asa. La cele de sarcina si daca abia se contureaza inseamna ca rezultatul e pozitiv. La cele de ovulatie linia trebuie sa fie super clara, altfel e negativ.

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Info pt cine este interesat de BRAZI IEFTINI (Kay?):
Azi am fost din nou la p-ta (Rahova) si am luat toti vanzatorii de brazi la rand. Preturile sunt intre 20-50 ron si arata f bine, sunt ramurosi, simetrici! Cei f stufosi si f inalti sunt la 100 ron. Personal nu-mi plac cei f stufosi caci parca nu lasa loc de pus globuri si cadouri in ei.

miniuta, sa inteleg ca soacra iti gateste? atunci e f bine pt ca a mea tot usa-n usa cu noi este si nu numai ca nu-mi gateste (nici n-am pretentia, e adevarat) dar daca face ceva bun, nu vine sa le aduca si nepotilor. De asta imi pare cel mai rau. In rest il mai tine la ea noaptea pe Matei cand e musai (ca acum cand e sotul in delegatie). Noi cand plecam cu masina si cu puiul la distanta, incercam sa plecam la orele lui de somn. O sa fie mai greu acum si cu Bogdanel caci el are al program, diferit de al lui Matei. Am emotii pt cand vom pleca la BR cu totii, e primul drum lung cu ei 2 in spate in scaunele, si eu cu tati in fata. Parca vad ca ma freaca Matei tot drumul: da-mi apa, da-mi masina etc.
Mica, cu dintele n-am facut nimic. Trebuie sa ma vada un paradontolog sa-mi spuna daca imi poate intari cumva radacina lui, printr-o operatie. Inca se hatzana, dar nu asa mult ca atunci cand am muscat furculita. Stomatologul mi-a rezolvat alte probleme, la dinte n-a putut sa-mi faca nimic. Pe 7 ian incep munca si B va sta cu bona pe care am avut-o si la Matei (vecina mea). Tu ai incercat sa lasi fata cu vecina ta?
Madi, Ana e agitata de la dinti? Baga degetul in gura? Daca da, atunci de aia nu mananca. Si pe mine m-a chinuit Bogdanel ieri caci a refuzat mancarea si i-am facut vreo 3 feluri! Azi a mancat o idee mai bine. Si cu somnul e mai rau, plange in somn sau se trezeste f repede. Cine este Gina Palicari?
mihamora, iti arat o poza cu freza, facuta la party-ul de la firma, insa dupa ce vine sotul din delegatie caci are aparatul foto la el.
lavini, e vorba cumva de piscina de la World Class Accademy? Daca da, astept impresii caci si eu vreau sa merg acolo cu baietii. Nu stiu insa cat de calda e apa, mai ales ca bazinul e la comun pt adulti si copii... Vai, eu n-as avea curaj sa-i dau drumul in apa la pui, dar totusi am incredere in Cerasela. O fi deja obisnuit puiul tau dupa atatea lectii...
Graviduta, uraaa, in sfarsit vedem poze cu voi! Ce dulce e vrabioara ta! Pune repede si unele actuale. Sa stii ca azi am colindat din nou magazinele din piata special pt tine, asa ca iti dau info fresh: rochitele de Craciunite nu erau din pacate pt 6 luni, insa pt varsta asta am vazut costum tip Santa (salopeta) la 35 ron f frumoasa dupa parerea mea. Mai era si un costumas tip rochita si sacou la 48 ron, insa materialul era cam gros si rigid. In rest am vazut rochite rosii si cu ceva alb pe ele (de ex dantela), dar nu neaparat pt Craciun. Avantajul lor e ca le poate purta si dupa sarbatori.
Lauradi, ce dulce trebuie sa fie trezitul tau de dimineata cu puiul iubitor de suvite! Ale tale sunt si lungi. Eh, as vrea eu sa am suncile tale.
Vali5, superbe pozele, peisajele si privirile tale si a le sotului! Vreau si eu vacanta in 2!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Vali, super pozele, iar voi pareti asa indragostiti!
Graviduta e o dulce Mara!
Liviana, si tu esti "norocoasa" cu socrela langa tine! Referitor la freza, la Ella acasa erai tunsa?

Mami de Livia (08.06.2007)

Mergi la inceput