***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (36)***
Raspunsuri - Pagina 14
doxinu spune:
CARMEN SO io inca nu am facut bradul ca se usuca mai repede daca il facem de pe acum.L-am admirat pe a lui PEPSI in schimb,super!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty
Androix spune:
Ohooo, fetele mele dragi, nu cred ca mai gasiti in hornbach. Dar nu va lasati pagubase. Auzeam la radio ca in ro s-au taiat putin brazi anul asta dar sunt comercianti care planuiesc importuri periodice tocmai ca sa evite specula.
Am vazut saptamana trecuta in practiker voluntari cu 90 de lei.
Andreea mama de Filip si Georgia
lbelciug spune:
Fetele care vreti brad, veniti la noi, in Rahova. Azi am vazut unii f frumosi si cred ca am inteles bine pretul: 30ron, respectiv 50ron.
Ali, scuza-ma ca te intreb, dar de ce l-ai tuns pe Rafi ca parca nu era pletos?
Gravi, iti dau PM cu adresa.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
Gina M spune:
quote:
Originally posted by mica0307
GinaM am citit povestioara frumoasa de la tine si am vazut ca ai 37+. Pai atunci hai sa punem majoretele pentru tineca ne era dor de ele. Si sa ne anunti si pe noi cand vine micul bebe
.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
mica0307 - Multumesc pentru galerie!
Vinerea trecuta cand am fost la control eram eram deja dilatata 3 cm exterior si 1 cm interior iar BB poate veni de acum in orice moment.Am sa va tin la curent.

37+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!
mica0307 spune:
doxinu omnitoys este firma care le importa iar crazytoys este site-ul pentru cumparaturi online, unde sunt si jucariile fisher price.
Ginuta iti tinem pumnii, sa pui bebele sub brad de Craciun
.
Mica cu
Maya Alexandra (10 mai 2007)
www.helpsonia.com/" target="_blank">Rugati-va pentru Sonia 
Poze/Poze intalnire
www.youtube.com/watch?v=mXhigPz-PX8" target="_blank">Filmulet/www.youtube.com/watch?v=PAJHlaXKGGs" target="_blank">Maya rade in hohote
Hainutze
Madi spune:
Buna seara!
TUTUROR SARBATORITILOR!
Eu sunt putin intoarsa pe dos pentru ca tocmai am aflat ca baitul varului meu a facut varicela, si a fost sambata pe la noi, asa ca acum mi-e tare frica sa nu faca si Ana. Paflo, Andrada spuneti-mi si mie, va rog, cat de grav este daca face la nici 8 luni varsat de vant?
Madi si
Ana Teodora (27 aprilie 2007)
Asa creste Ana
"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”
ckristina spune:
gina.m mi a placut!
am gasit si eu ceva frumos:
----- DE CE O IUBESC PE MAMA
Mama si tata se uitau la televizor cand mama a spus," Sunt obosita si e tarziu. Cred ca ma voi duce la pat."
O ia spre bucatarie ca sa faca sandvisurile pentru a doua zi.
Spala castroanele de popcorn, scoate carnea afara din congelator pentru cina din seara urmatoare, verifica cerealele, umple borcanul cu zahar,pune linguritele si castroanele pe masa si pregateste filtrul de cafea pentru a doua zi dimineata.
Apoi pune niste rufe la uscat, mai baga niste haine in masina de
spalat, calca o camasa si coase un nasture care cadea la o camasa.
Strange piesele jocului ramas pe masa din sufragerie, pune telefonul la loc, aseaza agenda de telefon la loc in raft.
Uda cateva plante, goleste un cos de gunoi si pune un prosop la uscat pe bara.
Se intinde, casca si o ia spre dormitor. Se opreste la birou si scrie o notita pentru profesoara, numara niste bani pentru excursia de maine si ridica o carte de scoala cazuta sub scaun.
Scrie o felicitare pentru ziua de nastere a unui prieten, o baga in
plic, scrie adresa, o timbreaza si scrie o notita pentru cumparaturi. Le pune pe amandoua langa geanta ei.
Mama isi curata fata cu demachiantul ei 3 in 1, isi da cu crema de
noapte antirid, se spala pe dinti si isi curata unghiile.
Tata ii striga," Credeam ca te duci in pat."
"Sunt pe drum," raspunde ea.
Adauga apa in vasul cainelui, da pisica afara si se asigura ca usile
sunt inchise cu cheia si ca lumina e deschisa pe terasa.
Se uita in camera copiilor, le stinge lampile de pe noptiere si
televizorul, ridica o camasa, arunca niste sosete murdare in cosul de
rufe si vorbeste un pic cu unul dintre copii care inca isi termina
lectiile.
In camera ei isi potriveste alarma la ceas, isi aseaza hainele pentru a doua zi si indreapta raftul de la pantofi.
Mai adauga 3 lucruri pe lista ei de 6 lucruri foarte importante pentru a doua zi. Isi spune rugaciunea si vizualizeaza implinirea dorintelor ei.
In acelasi timp tata inchide televizorul si anunta nimanui in
particular," Ma duc la pat."
Si o si face ... fara nici un alt gand.
Vi se pare ceva iesit din comun? Va mai mirati de ce femeile traiesc
mai mult?
PENTRU CA SUNT FACUTE PENTRU CURSA LUNGA...( si nu am putea sa murim
mai repede pentru ca inca avem atatea de facut!!!)
Trimiteti unor femei extraordinare aceste randuri, o sa va multumeasca
pentru asta. Eu tocmai am facut-o.
SI APOI DUCETI-VA LA PAT!
www.dropshots.com/ckristina" target="_blank">CRISTINA si BIANCA(05.06.2007)
Ioana13 spune:
Despre noi
Azi, pentru prima data, a deschis Patrick gurita sa isi manince degetele de la picioruse... numa ca erau atit de departe... nici nu cred ca le va ajunge, dar m-am linsitit, desi nu e obligatoriu sa si le molfaie. Intentia conteaza.
Sta in fundic din ce in ce mai bine si mai mult.
A dormit 2 ore dimineata si 2 jumate dupa masa.
Si eu am inceput mobilarea camerei lui bebe ( in afara de patut) cu perdeaua. Cu Tweety. Asa se uita Patrick la ea 
Ioana mama de bebe
Patrick (01.06.2007)
doxinu spune:
MICA io am zis ca sunt 2 firme diferite!Nu am stiut ca intr-un fel este tot aia.Sper ca nu te-ai suparat caci nu am spus-o cu rautate ci vroim sa-ti spun ceva ce nu stiai dupa parerea mea
!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty
Motannel spune:
Mihamora, dulce mai e Dominic! Felicitari pentru statul in fundetz! 
Pepsi, frumos brad! Si dessss .... demult nu am mai avut un brad atat de des! Poate gasesc anul acesta! David e tare scump cum cerceteaza el imprejurimile ... si l-ai imbracat in rozzz .... 
Andrada, si noi i-am urat "La multi ani!" lui Antonio ... dar cu o seara inainte .... ii mai uram si astazi!
La multi ani, Antonio!!!
Si felicitari pentru rezultatul analizei!
Elteka, multumesc ... credeam ca dovlecei din aia care se fac pane!
Ali24, felicitari pentru dintisor! Si pentru frizura!
Kay, esti extraordinara! Esti o sursa de voiosie si optimism!!!
pentru printzesica Sonioara!!! Bafta si sanatate maxima!
Chiquitita, si eu am cereale de la nestle cu 3 fructe si ... da ... au o culoare mai ciudata ... cred ca de la fructe. Teodora le papa cu placere in piureul de fructe ... adaug o lingurita la marul ras (de exemplu) ca devine mai gustos iar zeama este absorbita!!! I-am pus si in lapte, dar prefera orezul simplu sau cu roscove tot de la nestle!
Mica, sa se joace cu multa placere Maya cu jucaria-catelus!
GinaM, ce povestioara frumoasa!!! Pun si eu fetele la treaba pentru tine 

Ckristina, si povestea de la tine e minunata ... am mai citit-o candva, dar tot cu placere am lecturat-o acum!!!
Lauradi, frumoasa perdeluta!
Paflo, si Teodora se trezeste noaptea si urla ... singurul motiv e ca vrea in pat cu mine!!! Ma dispera!!!!
Carmen_So, felicitari pentru cei doi dintzuci!!!
Madi, baiatul unei colege a facut varicela la 6 luni (a adus-o baiatul nr. 1 de la gradi) si acum e ok!
Asa creste Teodora-Iubita fotografii
Asa creste minunea noastra ticker
Motannel si
Teodora Elena (07.05.07)