***Capsunele-n scutecele de mai-iunie 2007 (36)***
Raspunsuri - Pagina 10
lbelciug spune:
Haha, Vas, ce m-a amuzat concluzia ta.
Da, si eu cred ca iti mai trebuie un bb ca sa poti face toate treburile.
Glumesc! Depinde mult si de copil. Eu la Matei nu reuseam sa fac asa multe ca acum si pt ca era el plangacios, nu numai pt ca n-aveam experienta. Asa cum zicea si Pepsi, e chestie de organizare si management bun al timpului.
Eu nu cred in treaba cu sexul copilului fct de schimbarea sangelui ci mai degraba cred ca e in fct de ziua conceperii comparativ cu UM.
Lauradi, multumim! Sa stapaniti sanatosi noua achizitie.
Of, Carmen, ce rau imi pare pt situatia cu furtul. Si eu am mare incredere in bona, mai ales ca-mi e vecina, dar tot nu las banii la vedere. E nasol tare si sa ramai fara bona, dar si sa te fure. Eu te-as sfatui ori sa discuti f bine aceasta problema cu ea, ori sa cauti alta bona chiar daca e greu de gasit.
graviduta, nu trebuie sa te scuzi. imi pare rau insa ca nu poti sa-i pui fetei mai repede filmele. lui b vad ca-i plac.
mai am 7 pag de citit. revin dupa ce vin cu piticul de afara.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
kay spune:
tocmai am mesterit 40 ml de supa si am intors bucatatria cu curu`n sus !!! imi vine sa ma
si
si
si
si
si
... v-ati prins voi !
oana
de
Sosonica 6.06.2007
asa creste Sonia
Sonia
ACTE diferite interventii, diagnostice etc.
50.000(germania)-75000(sua) euro pt a salva viata Sosonicii!!!www.helpsonia.com
rest de strans : 17.000(germania)-42.000(sua)euro !
addinel spune:
DIDI am petrecut in familie... cu dodoloatza, frati-miu cu familia si cativa prieteni. linistit asa... de ziua mea m-a vizitat soacra-mea, care nu stia ca e ziua mea, evident. nici faptul ca am tratat-o cu tort nu a facut-o sa-si aduca aminte. asta-i viata!
ioana13 multumim, am rosit. :) l-am admirat pe patrick si salopetica lui rosie de la prima zapada. frumusel foc! dar nici mamica nu e mai prejos.
lavini pai atunci am sa-i dau si eu brocolli dodoloatzei ca eu sunt moarta dupa el! sa vedem cum reactioneaza.
pupici la mamici si capsunici
mama lu' maria
Ajutati-o pe Sonia!
chiquitita spune:
Liviana tocmai ti-am vazut pozele! Sunteti de mult timp la caruciorul sport? Pozele pe canapea cu puiutii sunt cele mai frumoase! parac deja fratele mai mare il invata nazbatii pe cel mic. Bogdanel seamana mai mult cu tine sau mi se pare? V-am admirat si la Ella acasa.
Ella, Bobytza nu trage de bavetica de la gat? Si Livia baleste dar nu sta cu bavetica si e mereu uda...Neavand gat ma gandesc ca paote raceste mai usor cu udaela vesnic sub obrajori. Sa nu dai cu pietre, si mie mi se pare ca Bobitza aduce mai mult la trasaturi cu taticul lui desi are expresia fetzei tale. Stai linistita ca si la noi e la fel. Ma deranjeaza sa aud neamurile din partae socrelei cum zic: e leita tas-o si sa vad sciliprea in ochii soacrei, in rest nu am nici o problema. Nu stiu de ce simt eu ca daca fata semana cu mine nu o mai iubea asa....Lasa ca vor lua de la noi interiorul, ca e mai important, nu?
pepsica frumos bradul, nu mai vorbesc de baietii casei. Ca tot vorbim de asemanari, te-ai scos la al doilea care iti seamana leit!
Mica avem si noi caciulita cu Bear!
vali, bine ai revenit!
Desi ieri Livia a mancat cu lingurita azi nu a vrut neam. E o rasfatata si jumatate in ultimul timp. Acu' mi se pare ca imi privez copilul de supa, dar mi-am promis sa nu i-o mai dau la biberon, si ca sa rezist o si arunc imediat dupa. Am inceput sa ii dau cereale Nestle cu orez si 3 fructe. La o masa a durat 7-8 minute de la preparare si pana sa i le dau si mi s-a parut ca s-au facut gri, a mai patit cineva asa?
Mami de Livia (08.06.2007)
ELTEKA spune:
quote:
Originally posted by lbelciug
Eu nu cred in treaba cu sexul copilului fct de schimbarea sangelui ci mai degraba cred ca e in fct de ziua conceperii comparativ cu UM.
Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)
www.flickr.com/photos/10550092@N08/sets/72157603235562212/" target="_blank">Poze din NOV-DEV
Cum adica Liviana? Ca eu l-am conceput in zi fara sot in general, si cu sot daca scad data de la UM...

Da' mai bine nu ma mai incumet. APROPO, la cezariana cat se asteapta pana la o noua sarcina? Un an? Doi?
Mamica lui ELIAS, 31.05.2007
POZE cu Elias, sau DOLOFANEL - Fat Frumos cel Chel
dicirstea spune:
Ioana,Exista suporturi speciale ptr brad, cu farfuriuta, nu sunt extraordinar de scumpe, dar daca ai foarte cald in casa nu prea sunt folositoare. La mine cel putin nu a functionat, ca locul bradului era langa calorifer si dupa 5-7 zile deja se acruiau crengile mai subtiri si daca le atingeai sareau acele.
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007)
MINUNEA MEA
www.helpsonia.com/povestea-soniei" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
DidiAlex spune:
Irinusha,multzam de poze. frumoase, frumoase. auzi, dar tu poti dormi acolo sus cu Cris? io de asta nu am vrut pat la inaltime :D
elteka,,sa iau un caz contret: Ileana _marius de la noi de pe lista [Ileana te rog sa ma scuzi ca te folosesc ca material didactic
, dar scopul e nobil
] avea parca 3 luni de la prima cezariana pana a ramas insarcinata a doua oara.
Si, mai e o mamica, parca la ian-feb era a nascut un baitel in feb 2006 si o fetita in feb 2007. culmea e ca baiatu l-a nacut prin cezariana, era pozitionat cu picioarele in fatza, ce exprimare de ciubota, si fata a nascut-o vaginal, asta in suedia.
am plecat..pa pa
ramona7 spune:
dicirstea, ioana, tocmai citeam pe evz un articol www.evz.ro/article.php?artid=334022" target="_blank">Prelungeste viata bradului tau de Craciun!. ![]()
Jurnalul lui Razvan
Salvati o inimioara 
chiquitita spune:
Referotor la conceptie, eu stiam ca spermatozoizii care produc fetite sunt mai lenesi dar traiesc mai mult, iar cei ce produc baietei sunt mai rapizi dar traiesc putin. Astfel, daca contactul are loc cu o zi doua inainte de ovulatie, cei care produc fetite vor supravietui pana la ovulatie. Daca contactul are loc in ziua ovulatiei sau a doua zi, ajung mai repede la ovulul deja eliberat spermatozioizii care produc baietei. La noi s-a verificat. Bine. eu si foloseam teste de ovulatie si am stiut exact cand a avut loc ovulatia.
Era sa uit, am facut si noiBRAD
Mami de Livia (08.06.2007)
doxinu spune:
PEPSI super bardul si ce frumusel este el in roz!Io nu i-am luat nimic rosu sau roz ca cica sunt de fetita!Eeeeee deacum ii iau ca tare draguta este comoara ta.Felicitari.
Da' voi faceti asa devreme bradul?Adica nu se usuca pana la SF. ION candtrebuie aruncat?Sau la voi nu se arunca atunci?Mi-ar place sa facem si noi mai devreme dar se usuca mai repede si tare imi place!
www.onetruemedia.com/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">botezul unui inger
minunea noastra Stefan 13.06.2007
www.onetruemedia.com/otm_site/my_shared?z=210f38dfc24c406f33fc4d&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">STEFAN rade cu taty