Recomanda Bona Buna:)

Recomanda Bona Buna:) | Autor: katerine

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,

Am fost norocoasa pana acum...am avut o bona ok, cu rabdare, vorbareata cu Sonia si doritoare de plimbare in parc (stam in zona titan/IOR)

Dar s-a terminat:( Trebuie sa plece din Bucuresti si sa ne lase.
Cautam cu infrigurare bona pentru Sonia (1 an si 4 luni)

Daca aveti recomandari spuneti-mi.
Multumesc Katerine

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raluxandra spune:

Buna seara!

Si eu sunt intr-o situatie similara. Caut bona pentru fetitele mele. Am gasit o bona (vecina de boc - gasita prin intermediul altei vecine), care a acceptat sa discute cu noi, dar nu s-a finalizat pentru motivul ca are grija de alti doi copii (dar care stau mult mai departe) si s-a atasat de acestia (probabil familia respectiva i-a oferit mai mult decat pana atunci). Bona insa ne-a recomandat-o pe sora dansei.

Este foarte dificil si nu stiu ce sa fac. Imi este foarte teama sa-mi las copiii in grija unei persoanei pe care n-o cunosc deloc.

Mai rau este ca nici nu am prea mult timp. Trebuie sa iau decizia in cateva zile.

Daca aveti recomandari, va rog sa-mi spuneti. Locuim in zona P-tei Progresul.

Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluxandra spune:

Buna seara!

Si eu sunt intr-o situatie similara. Caut bona pentru fetitele mele. Am gasit o bona (vecina de boc - gasita prin intermediul altei vecine), care a acceptat sa discute cu noi, dar nu s-a finalizat pentru motivul ca are grija de alti doi copii (dar care stau mult mai departe) si s-a atasat de acestia (probabil familia respectiva i-a oferit mai mult decat pana atunci). Bona insa ne-a recomandat-o pe sora dansei.

Este foarte dificil si nu stiu ce sa fac. Imi este foarte teama sa-mi las copiii in grija unei persoanei pe care n-o cunosc deloc.

Mai rau este ca nici nu am prea mult timp. Trebuie sa iau decizia in cateva zile.

Daca aveti recomandari, va rog sa-mi spuneti. Locuim in zona P-tei Progresul.

Multumesc!

Mergi la inceput