Cada de baie emailata

Cada de baie emailata | Autor: ingridnen

Link direct la acest mesaj

Fetelor, mi-e o ciuda de nu mai pot cand vad urme de email sarit de pa cada de baie.
Noi am schimbat toate sanitarele in baie in vara, am pus gresie si faianta.
Faiantarul l-a sfatuit pe sot sa cumpere cada din aceea de tabla, emailata, nu din cea acrilica. Eu nu eram acasa atunci, eram la Slanic la tratament cu Cristi.
au trecut doar cateva luni si pe alocuri cada mea are mici portiuni de pe care a "sarit" emailul. E suficient sa scapi dusul din mana .... si ai lasat semn
Sant asa de suparata ca am muncit atat si am investit o gramada in baia asta.
E vreo solutie de reparat aceste mici semne pe cada ?? Ca nu vreau sa fac iar santier sa o schimb

Ingrid si Cristi 4 ani si 9 luni

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns agho spune:

Nu ma pricep sa-ti spun cum se poate repara. Am intrat aici ca sa te consolez numai. Chiar imi pare rau! Sunt buni de strans de gat faiantzarul si sotzul!!! Uffffff!
In vara, altundeva decat aici, am luat o cada de acrilic. Alegerea a fost buna, numai ca vreunul din cei care au pus faianta sau au facut instalatia (nu-mi dau seama care o fi fost) a scapat o ustensila sau o bucata de faianta si am gasit o intepatura pe marginea de sus a cazii. Doar si acrilicul e ca un plastic mai tare.
Spor la reparat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinai spune:

Exista o vopsea speciala pentru emailat cazi de baie. Incearca sa o gasesti la Brico sau la Practiker

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns redai spune:

nu ai garantie
?? mersi si o schimbi!!!mie asha mi se pare normal

Lore, mamicutza de print David
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Ca sa schimb cada, ar trebui sa sparg toata faianta in jur.. asa ca mai bine caut la Praktiker solutie de reparat...

Ingrid si Cristi 4 ani si 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

ingridnen, noi am dat cu o vopsea alba, luata de la praktiker; a fost in jur de 600.000, miroase f puternic, tb sa iesiti din casa; acopera punctele, dar nu le umple ca un chit;

anasia si Alessia Anca(14.08.2006)

Motzata
o sansa pentru Sosonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

ingridnen,eu cred ca nu trebuie sa te superi prea tare;daca te consoleaza eu pot sa-ti spun ca prefer o cada emailata din 2 motive:
-daca ai vedea cum arata o cada acrilica dupa un timp;nu o scoti la lumina cu nimic;
-o cada emailata se poate reconditiona si f.important se poate curata fara sa se matizeze in timp,sa se ingalbeneasca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalMar spune:

Exista email pentru cada. Cutiuta contine o punguta cu un chit si o cutiuta cu email. Mai intai se face chitul cu care se acopera toate gaurelele si apoi se da emailul cu o pensula, ca pe vopsea. Se usuca foarte repede si dupa aceaa cada arata ca si cum ar fi noua. Si noi am renovat baia si nu am vrut sa schimbam cada ca era foarte mare si ne placea asa, asa ca am luat email si toata lumea ne intreaba cat a costat cada cea noua! Daca vrei, poti pune si culoare in email.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dooku3 spune:

Wow ce de sfaturi utile citesc aici!Eu m-am chinuit sa acopar cu vopsea la tub,din aceea spray!Acum ca stiu,dau fuga la Brico si intreb de email!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Cel mai bine ar fi sa cautati un meserias care reconditioneaza cazi. Nu-i asa simplu cum pare. Am incercat singura operatiunea, rezultatul a fost oarecum multumitor, dar pt scurt timp. Apoi am aflat ca trebuia si chituita si alte alea.
Acum am cada ca un leopard si sunt in cautarea unui astfel de meserias.

Mergi la inceput