*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (82)*
Raspunsuri - Pagina 15
AngeliquedeS spune:
Apropo de cancerul de col uterin eu am vb deja cu dr mea si am stabilit ca imediat dupa ce termin cu alaptatul sa fac vaccinul impotriva cancerului de col.
Adryana, iti trimit PM
Pupici, 
Angelique
37+
bb Viktor
noi 2, poze, povestea nuntii, luni de miere...
,
evolutie burtica , lucrusoare bebe, cum creste
Mare, Munte, Flori
AMR: maxim 17 zile!
laura_dimitris spune:
quote:
Originally posted by Anca.Diana
Laura dimitris, la giulesti, la dr Cristina Neagu, in corpul cu planificare familiala/contraceptie. sper sa nu se mai repete ca dau buzna peste ele si fac scandal. poate ai noroc si nu o sa ai de asteptat mult. e si invazie de gravidute, ati observat ?:)
Ce jucarii ai cumparat? vreau si eu o zornaitoare ceva :)
Anca D.32+
Luca Alexandru
AMR 8 saptamani!
http://bd.lilypie.com/LeePp3.png
http://www.flickr.com/photos/ancadiana/
E, nu am cumparat pentru fetita din burtica... Are deja zornaitori si o multime de alte jucarii de la frate-sau...
Am cumparat tot pentru frate-sau, pentru dimitris adica. O statie de politie si un play mobil cu tema pompieri si uneltele lor. plus doua carticele de activitati matematice pentru gradinita.
Va puteti imagina ca am dat 300.000 lei vechi pe o carticica... ???!!

Laura
31+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
IrinaL spune:
Irinouka, m-a chemat dupa 1 ian si a zis ca nu ar mai fi necesara inca o eco, dar eu am pitici mai de demult, care s-au accentuat dupa postarea lui Alinush. Nu stiu daca pot cere eco la spital, in caz ca ajung pe la 3 dimineata, poate nu au ecografist (?!), in fine, e mai mult pt. linistea mea. Si m-as duce acolo, ca am inteles ca se fac usor programari si e si eften.
Irina 34+
Ileana
IrinaL spune:
Angi, asa sa faci, n-as mai dori nimanui sa treaca prin spaima prin care am trecut eu asta-vara, cand credeam ca trebuie sa fac intrerupere de sarcina ca sa rezolv cu rana de pe col. Din pacate eu nu mai pot face vaccinul, pt. ca deja am HPV cu risc crescut, dar mi-am propus sa-mi avertizez toate cunostintele feminine, sa se vaccineze, daca pot.
Irina 34+
Ileana
miky_mamica spune:
Da Irina, se fac programarile destul de repede, mai ales daca la telefon spui ca ai avea niste probleme, ca nu te simti bine si ca vrei sa fii sigura ca totul e in regula. programarea se face la asistenta asa ca at cand esti programata s-ar putea sa fie altcineva asa ca n-are de unde sa stie ce ai zis tu la telefon.
Despre zuza care a postat mesajul respectiv..... eu eram si am fost f multumita si de dr care a facut eco si de aparat.....
Cam atat, pupici....
Miky
36 + cu bebe
Luca Gabriel
AMR maxim 4 saptamani!!!
Mitsu-bishu spune:
Anca.Diana, nu e subtirel halatul... E chiar foarte gros... Da' pe mine asta m-a incantat, zici ca ai doua straturi de prospae pe tine
. Eu acum am iesit din baie si l-am testat si sunt foarte multumita de el hihihi. In spital am inteles ca iti trebuie cand te perinzi pe holuri... Deci nu iti trebuie subtirel, ca e curent pe acolo. Poate mai iesi si tu afara la o gura de aer.... NU stiu ce sa zic. Mie imi place!
34+ bananutsa sau capsunica?!
AMR MAXIM 6 SAPTAMANI
irinouka spune:
quote:
Originally posted by miky_mamica
Da Irina, se fac programarile destul de repede, mai ales daca la telefon spui ca ai avea niste probleme, ca nu te simti bine si ca vrei sa fii sigura ca totul e in regula. programarea se face la asistenta asa ca at cand esti programata s-ar putea sa fie altcineva asa ca n-are de unde sa stie ce ai zis tu la telefon.
Despre zuza care a postat mesajul respectiv..... eu eram si am fost f multumita si de dr care a facut eco si de aparat.....
Cam atat, pupici....
Miky36 + cu bebe
Luca Gabriel
AMR maxim 4 saptamani!!!
miki, scuze ca nu retinusem ca tu erai autoarea mesajului

informatia a fost si este f utila.
irina
35
Rares http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
cynthia_ spune:
Imi poate spune si mie cineva de la ce varsta se poate folosi aspiratorul nazal? Am luat unul azi si scrie ca de la 4 luni.
http://www.flickr.com/photos/21644623@N06/sets/72157603394154136/
36+
Octi
Mitsu-bishu spune:
IrinaL, da' de pudra aia lichida ce stii? Contine talc dar.. Cred ca in cantitate mai mica... Si daca o sa am baiat... Nu cred ca o sa ma intereseze colul lui ![]()
34+ bananutsa sau capsunica?!