*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (82)*
Raspunsuri - Pagina 11
Mitsu-bishu spune:
A mai nascut cineva?
Iar ati sarit la alt capitol, of of! pai cand sa va mai citesc eu pe toate?
Ellenuta, merci de urare, am mai luat azi niste chestiute super dulci pentru baby, sper sa se simta bine in ele si sa fie fericit!
Anca.Diana, colostrul e un fel de plasma amestecata cu anticorpi, etc, nu cred ca are cum sa se intareasca mai ales dupa baie... Asa aveam si eu, niste chestiute albe, sunt teoretic niste substante secretate de corpul tau, exact chestiile care inchid canalele (cum sunt punctele negre din pori) si la baie ies "pe bucati". De curand nu am mai avut chestii d'alea si cand m-am strans ... a iesit colostrul.
alinaa, nu ma speria! Ca si eu am dat comanda acum cateva zile... Bine, nu m-astept s-apara deja, da' daca n-o fi sa fie, ma gandesc ca puteam sa dau iama in magazine de copiluti de banutii aia...
Aaaa! Sa va vand un pont! Irinouka, nu citi, nu o sa iti faca bine
Pentru cine e interesat de halate de baie din velur 100% bumbac, d'alea groase ca prosopu' si pe-o parte si pe alta au in carrefour la oferta - 45 ron bucata!!! sunt numere destul de mari, ca sunt pentru barbati, da' io mi-am tras un Medium, un Bordeaux foarte placut... Si pufoooos! Si sunt foarte multumita de alegerea facuta, ca nu am vrut sa dau banii pe un "capot" pe care sa nu il mai port dupa aia; kimono aveam deja dar e de satin si e cam sexy pt maternitate... Plus ca cu halatu' pot iesi si afara la o tigara
si unde mai pui ca nici nu aveam si e foarte util si acasa, dupa!
Gatta, poti sa mai postezi pozicile alea de la intalnire, te rog? Ca le-am povestit unor prieteni ca eram 6 burtici la o masa si au fost socati hehe... Si as vrea sa am si eu poze "de grup" cu alte burtici!
In fine, azi am fost moderata, am facut investitii cu cap, am luat halatu' ala, niste proasoape foaaarte frumoase si destul de rezonabile... Singurele chestii pe care am aruncat banii au fost 2 bustiere care nu ma incap
. Eu nu am cine stie ce sani, dar se pare ca mi s-a dezvoltat toracele lately... Fraiera mai sunt!
Creata, si eu am cautat prosopel d'ala in Mall si mi-am luat teapa, mi-a dat vanzatoarea un cearsaf d'ala plushat cu elastic pt saltea bebe... Si eu fericita si disperata nici nu m-am uitat pe ambalaj ca era ditai poza! In fine... In Cora nu am vazut, e drept ca nici nu am insistat, dar ma mai uit si maine. Da' io zic sa incerci la Sir (eu acolo o sa ma duc), un fel de IDM de la Cora foarte putin mai jos pe Virtutii (spre Crangasi) pe partea opusa - 100 m de la intersectie. Poti sa intrebi lumea pe strada, ca stiu toti unde e... (Ca tot ziceai ca esti la o aruncatura de batz de Lujerul...).
Fetelor, eu v-am pupat, ma duc sa ii sun pe niste prosti care trebuiau sa vina cu o comanda... Mama lor!
34+ bananutsa sau capsunica?!
AMR MAXIM 6 SAPTAMANI
irinouka spune:
bishule, bravo de achizitii, da' mie nu-mi fac rau chestiile astea! :-) i never cry over spilled milk, ca sa zic asa. nu ma uit in urma, nu mi-e ciuda de oferte ratate. stai linistita. oricum, mersi ca te-ai gandit 
irina
35
Rares
http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
Gina M spune:
quote:
Originally posted by irinouka
fetele care va pricepeti, ginette ne anunta ca numele fetitei etse, oficial si dincolo de orice dubiu, ADELA si va roaga sa o treceti si pe ea ca atare pe lista.
se simte bine, o mai doare putin dar supozitoarele isi fac treaba peste noapte. adela mica ar fi tare mancacioasa, trage tare dar se pare ca productia e cam slaba.
maine le externeaza, uraaaaaa!!!
irina35
Rares
Frumos nume!
I-am completat datele pe listuta.Asteptam mamica si fetita acasa cu povestea nasterii.

37+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!
Mitsu-bishu spune:
Yeyyyy!!! Mi-a venit comandaaaaa!!! Aia cu cosmetice... Da'am uitat sa iau pudra de talc
...
34+ bananutsa sau capsunica?!
AMR MAXIM 6 SAPTAMANI
irinouka spune:
quote:
Originally posted by Gina Mquote:
Originally posted by irinouka
fetele care va pricepeti, ginette ne anunta ca numele fetitei etse, oficial si dincolo de orice dubiu, ADELA si va roaga sa o treceti si pe ea ca atare pe lista.
se simte bine, o mai doare putin dar supozitoarele isi fac treaba peste noapte. adela mica ar fi tare mancacioasa, trage tare dar se pare ca productia e cam slaba.
maine le externeaza, uraaaaaa!!!
irina35
Rares
Frumos nume!I-am completat datele pe listuta.
Asteptam mamica si fetita acasa cu povestea nasterii.37+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!
gina, te rog sa adaugi (ca a sosit inca un mesaj!) ca a nascut la maternitatea giulesti cu doctorul ion ionut.

irina
35
Rares http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
Gina M spune:
Irinouka - S-a rezolvat!

37+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!
danybv spune:
am revenit si eu acum acasa de la doctori.Sunt franta de oboseala de la ora 16 am umblat intr-una pe la cabinete.Deci :
- primul doctor la care am fost este cel cardiolog, am facut EKG si a iesit normal nu am nici o problema ;
- al dolea dr este cel de familie care m-a cantarit si am 82 kg , mi-a luat tensiunea si ura ura am scazut de la 15,9 la 12,7 azi (am tinut regim ) deci si aici a fost bine ;
- al treilea dr este ginecologul : mi-a spus ca bebelusa este bine , este intoarsa cu capul in jos , are lichid aminiotic normal cantitativ , placenta este normala,greutate fetala = 3,027 g , DPN- 2 I 2008 asa mi-a zis .
Deci totul este bine .
Creata 2008, sa speram ca Maria va sta acolo la caldurica pana la termen .
Nemary , Irinuka, 
Acum am sa ma apuc si eu sa citesc din urma sa vad ce ati scris .
danybv
36+
Maria
Poze cu Mamy graviduta si Andrei (21 martie 2006 )
http://community.webshots.com/user/danybv
irinouka spune:
quote:
Originally posted by Gina M
Irinouka - S-a rezolvat!37+ Participam la concurs!Imaginile sunt:"De 3 ori mamica!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=10" target="_blank">11 si "Esti un copil minune!" pg':www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Miss%20Odiseea%20Sarcinii&page=22" target="_blank">23!

irina
35
Rares http://bd.lilypie.com/RXHAp2.png
laura_dimitris spune:
Buna seara zuzulici!
Of, imi vine sa plang pentru ca tocmai ce reusisem sa va scriu un mesaj nu stiu pe ce am apasat ca mi-a disparut tot de pe ecran...
So, o sa reiau![]()
Eu am hotarat astazi dupa ce m-am consultat putin cu mine in oglinda dimineata ca... trebuie sa merg la cumparaturi , ca sa iau cadourile de mos craciun...
Si cum dupa amiaza este omor in oras... am decis sa intarzii putin la serviciu si sa merg dimineata...
. Dupa ce am stat o ora intreaga in fata celor 2-3 standuri cu jucarii din careffour mi-am dat seama ca voi intarzia putin mai mult la serviciu... Dupa alte 2 ore petrecute in restul magazinului... m-am gandit ca tare ce am obosit si mai bine merg acasa ca sa dorm.
Si uite asa am dormit eu de la 12.00 la 15.00, pe urma am facut putina ordine prin casa, apoi mancarica (apropo... vizitez si eu apoi zuzele de la bucatarie sa mai ma inspir si poate... sa va inspir...
)
Si acum, a venit vremea de "forumeala"...
Cretulina, eu am gasit astazi in careffour prosopel cu gluga nu foooarte gros dar nici de proasta calitate. Si numai 11 ron !!!!! 100% cotton, 80x80 marime si un galben extrem de placut !!! Imi pare rau ca nu am luat si pe vernil.... Si mai erau doar 4 prosopele... Poate mai aduc altele!!
Si apropo de alt subiect dezbatut...serul fiziologic... eu tocamai ce aveam de gand sa vorbesc cu cumnata-mea sa-mi aduca din grecia cand am gasit in careffour la fel...
Este vorba de cutie cu 20 de fiole 21 ron . Fiolele sunt de plastic de 5 ml. si ceea ce mi se pare super este faptul ca dupa ce se desfac poti sa folosesti partea superioara a fiolei drept dop ermetic inchis... Mult mai bun si eficient decat serul acela roimanesc la fiole de sticla (eu mor de frica cand desfac o fiola de sticla in maini...) care sunt si mari si nu le poti folosi odata toata cantitatea...
Anca Diana,... foarte urata si obositoare experienta cu vizita la medic....
Ai mers la un spital ? La ce spital, la ce medic?
Eu stiu ca vizita saptamanala la medic se face dupa saptamana 36... Cel putin asa mi-a facut mie dr. al meu la prima sarcina si asa mi-a spus ca vom proceda si acum...
Acum dupa saptamana 32 vrea sa ma vada la 2 saptamani... Din pacate nu mai pot prinde programare la CMU asa ca voi merge in ambulatoriu la sp. universitar unde voi naste... Acolo trebuie asteptat putin dar nici cum ai asteptat tu atatea ore....
Irinuka,... ai vazut cum a fugit de acasa Sharon....
?!!
Miri, of, ce vaci nesimtite acele babe!!!!! Daca nu puteau vedea si stii ca ti-e rau era evident ca esti gravida.... Poate le-a stat si lor in gat cafeaua....!!! Si, apropo, tu cat mai mergi la scoala? Ti-a trecut gatul?
Kalosalina, imi pare rau de ce ai patit!!! Poate trece de la augmentin! Sanatate multa!!
Laurici, ce am auzit la stiri este real..??!!! Veti avea telegondola in piatra neamt??? Imi place din ce in ce mai mult primarul vostru !!! Super tare va fi oraselul piatra neamt!! Zona este superba oricum si daca inaintati tot asa... o sa fiti mai vestiti decat valea prahovei !!!
Alinutza..... pe cand capitolul 2 ??? Ce face aniska frumoasa?? Doamne, am vazut si eu fotografiile... ESTE SUPERBA !!! Si da!, mi se pare ca seamna un pic cu luca!!
Laura
31+
Eleni si mami de Dimitrakis 25.04.2003
irinouka spune:
laurici, las' ca a fugit sharon, tu n-ai vazut ca MOARE CASSIE???????
irina
35
Rares