Casnicute sexy (150)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza
Fetele astea au plecat la minca deja...Au baut si toata cafeaua.Mai dau io o
Ma pregatesc sa merg la dentist.M-am saturaaaaat!!!
si o zi faina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

'neata si multam de cafele

Georgi sa stapinesti sanatoasa aparatul si... la cit mai multe poze. Am vazut domnisoara, a crescut mare si frumusica foc. Am vazut brazii, bradutii si am vazut si o doamna obosita dar care statea linga scrumiera .
Bafta la dintolog.

Miki, Dana ch serviciu usor.

Monica cu ce te mai ocupi astazi, ce mincaruri de post mai gatesti ?

Restul craciunitelor, va tuc dulce, plec la plimbare cu motata, desi e un vintos afara

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

O poza mi-a facut si mie colegu' si aia langa scrumiera .Cica o arata mamei
Gata plomba la o masea.In sfarsit pot manca fericita intr-o parte.Cealalta urmeaza sa o imbrac dupa sarbatori.
Mai am un dinte luni si miercuri si gata.Pana cand?Nu se stie
Gata a trecut dimineatza si tre sa fug la scoala.Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!

Georgi,sa stapanesti sanatoasa aparatul. De acum poate va vedem ochisorii frumosi (si musteata ) mai des.

Stefania,curaj ca mai e putin si gata! Odihneste-te bine,ca tare o sa-ti mai lipseasca odihna...

Cuscra,plimbarica placuta. motzata.

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Buna sexoaselor,
miki, Dana ce matinale ati fost...multam de cafelutza si voua si cuscritei mele care o lasa ceva mai calda
Danelutza plimbarica placuta...sti ce papa azi? asa cum ai zis tu spaghete cu zacusca ca i-am zis sotului aseara de ideea ta si cica maine o incercam
Miha, cum te mai simti ? te mai doare asa rau operatia sau te-ai recuperat repejor? pupici si tie si copilahilor
eu de azi sunt cu amandoi acasa si cand ziceam ca o sa dorm mai mult dimineata...ti-ai gasit...se trezesc unul pe altul ca sa se joace...ruxi se trezeste si-l ia si pe alex...cica hai incet sa n-o trezim pe mami si sa ne jucam
am incercat sa mai stau putin in pat ...dar n-am mai reusit sa dorm...
va pup pe toate...sunt in zona...cam fara chef...nu-sh ce am

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

buna... salutam toate sexoasele ..un la printese si cavaleri...

miha...defapt numai asta fac....dorm...intr-una... imi cere organismul..caci oricum miscare nu mai pot..desi nu ma las... incerc..macar sa ma plimb... si pap bineinteles...

mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

Stefania, faci exact ceea ce trebuie esti o burtikutza cuminte si ascultatoare

monica
mami de alex si ruxi
Prajituri si papa bun
Papa de Post

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slimatei spune:

multumim......dealtfel nu e asa de greu de respectat.. cred ca oricui ii reuseste ..sa pape si sa doarma..nu..?..bine mai incerc sa mai fac si cateceva prin casa dar daca nu reusesc le las balta..n-are decat...eu fac cat pot..restul...Dumnezeu cu mila...

mai avem putin...putin...cateva zile...sau cateva ore...?Doamne ajuta! www.flickr.com/photos/13068460@N06/sets/" target="_blank">Stefania X 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Monica,mi-am revenit mey,ca nu pot sa stau sa bolesc...Nu mai doare nimic,is ca noua... Eiii...nu chiar...ca as vrea eu sa sar in poala lui Mos Craciun si sa-i spun o poezie dar nu se poate...

Amira, Robert si mami Miha

Cand viata iti ofera lamai fa-ti o limonada...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

saluty sexoaselor!
mai, cu lucrarile (la casa binenteles) mergem nesperat de bine. speram ca la jumatatea lui febr sa fie gata tot. celelalte lucrari v-am zis, la casa noua, ca oricum avem dezlegare de la nenea dr din febr, tocmai bine.
miine sper sa pun si eu felicitarile.
toate.

Mergi la inceput