Mamici de Martie-Aprilie 2008 (52)
Raspunsuri - Pagina 9
natynic spune:
Deea, cisterna magna evalueaza riscul de hidrocefalie (apa in creier=idiotenie). Asa ca e bine, 
Ursuletz, probabil ti-a zis la eco ca ai IR-uri uterine crescute, asa a fost si la mine, IR-urile astea scad normal de prin sapt 22, deci e de asteptat sa scada, daca nu sunt probleme.ma tii la curent
Diana, mai mult pipi ca mine nu face nimeni, pe pariu (si n-am infectie urinara, la 2 analize)
Simonettule, cum aia ma-sii nu s-a vazut herpes-ul ala pana acum???Hai, sa ma scuteasca dr ta!ideea e ca nu stiu exact daca se trateaza, probabil local da.Cu colul stai binisor, ai grija cat te agiti 
Pidana, sindrom hiperkinetic secundar e ce avem cam toae ca efect al sarcinii, cantit de sange mai mare, burta, pui, etc. Deci, nimic anormal
monica9, ia-ti aparat de tebnsiune si urmareste.
Clau,
,asta-i culmea, altele se ingrijoreaza daca nu miscabebe destul...Oricum, a mea e mortala, cand vine injectia se zvarcoleste si da suturi, e suparata rau, deja stie cand vine ora...
DECI: am net!
Am avut niste emotii uriase la eco, plus plimbatul prin labirintul din Giulesti e horror, am ajuns obosita ca duppa maraton, cat am mai stat sa astept am avut o contractie oribila.Apoi a decurs totul bine, dr Albu nu-ti arata nimic si un ochi neavizat ar zice intr-adevar ca nu e prea atent dar am pretentia ca recunosc privirea unui ecografist care stie ce vede. A masurat tot. Placenta mea care la Iosup iesise grad 2 e...gradul 0, asa cum ginecoloaga mea se si astepta, Iosup are fix cu grd 2 la orice varsta. De asemenea, IR-urile au scazut semnificativ, colul era ok cum ati auzit, chistul de plex coroid (atentie, Ursulez!) care mi-l vazuse si mie la Euroclinic a disparut (mi se explicase ca 90% se resorb)-deci, am plecat zburand, obosita de parca urcam Everestul dar cu uterul relaxaaaat...Nu inainte de a-i spune dr Albu ca i-am fost studenta acum 13 ani si ca de la el am luat singurul meu 6 din facultate (si n-am avut 7, un singur 8 si restul 10 si 9!), a ras si a zis, :bine, compensam ca ecografia asta e de 10!
Imi astept dra, nu ma va elibera ea prea curand cred, dar cine stie; Dumnezeu, Maica Domnului, Sf Nicolae si Sf Parascheva, ca sa nu uit de rugackiunile voastre,m-au ajutat nespus. Insa in continuare nu ma uit si stau departe de subiectul cumparaturilor voastre, tata e la Viena si i-am interzis cu desavarsire sa ia orice obiectel pentru nepoata-sa.
Va pup mult!!!!
naty 23+ cu
(Iulia Elena)
http://bd.lilypie.com/FYlVp3.png
Olgutzika spune:
Uelcam bec, Naty
!!!! Esti din nou cum te-am cunoscut 

, veseluta si optimista!!! Inteleg ca ti-ai planificat deja sesiunea de shopping pentru Iulia, da?
Sov ( ca tu intrebai de ce grad II, mi-am adus aminte ), si Naty stie de fixul lui Iosup
!
Olga
27+ cu
Ioana
bitza037 spune:
Olga la ora 14.00 am progrmare la Iosup.Ce bine ar fi sa ne vedem!!!!!Tu la ce ora ai???Bine ca mi-ai zis, sa insist la asistenta sa-mi dea CD....il platesc nu-l vreau degeaba, dar vreau sa am neaparat, ca celelalte au inregstrari de cate un minut
IRINA 
+22

sufletel
http://www.flickr.com/photos/21646834@N06/
Olgutzika spune:
Am la 17:00
Parca si data trecuta ai facut eco cu o zi inaintea mea, cand ai asteptat foarte mult sa intri, nu? Sper ca nu m-a lasat memoria....Iar pentru CD nu platesti nimic in plus, este inclus in pret/ gratis, deci nu conteaza decat sa ii aduci tu aminte asistentei si lui Iosup IN TIMP CE TE INTINZI ca vrei CD-ul. Ca sa dea comanda inainte sa inceapa el sa masoare ( eu am spus cu o fractiune de timp mai tarziu, astfel incat am ratat masurarea craniului
).
Olga
27+ cu
Ioana
zozela spune:
Ziua buna!
Ia uitati-va cum ranjesc![]()
!!Am fost la eco,am vazut bebeloiu'(si eu si tati),pot sa va spun ca e un dragalas,are 990gr.,pare mai mare cu o saptamana-26w5d
,era cu caputul in jos,e lungan(aprox.33cm.) si e sanatos tun!IR-uri bune,BCF betoane
..Ce sa mai..I'm happy!!Dau de
tuturor!Randunoiul a intrebat-o pe tanti Dr.daca e tot baiat-si saraca lesinase de ras!!Cica-"E fooarte baiat,de ce-iti era frica sa nu i se fi uscat?!"
Lui ii era frica pt.ca am cumparat numai hainute de baietei..asta ii era problema de fapt..![]()
Cam atat despre eco-va povestesc mai multe Sambata,dupa intalnirea cu Dr.ginecolog propriu si personal!![]()
Acum..scrisorica:
Rox felicitari pentru finalizarea lucrarilor!Te inteleg..
Vezi cu smotrul ala ce faci..Nu te implica prea tare!
Miha uitasem sa te intreb de bebele prietenilor!
Chiar eram curioasa sa-mi zici cum ti s-a parut!
Din cate vad..e cumintel..Doamne-ajuta sa avem si noi parte de asa cupil!
Zici ca ningee?!Suuper!
Bucurati-va cat puteti de tare de ultima iarna adevarata!
De la anul..sanie cu roti..ce sa mai!!![]()
Blanka tinem pumnii pt.Miercuri!Nu vii de la nenea unguru' fara culoarea sigura a caruciorului!![]()
Super bancurile Miha,Dana si ursuleata!
Simo te asteptam cu vestile bune de la nenea Dr.!
Olgutza!
Dana cred ca diagnosticul tau are o oarecare legatura cu carenta vit.B1..Mai intereseaza-te,dar nu cred ca e grav.
Diana!..Si noi cam tot formula asta o avem..dureri,pishu des,insomnii..![]()
Eu azi-noapte m-am trezit la 02.00,am baut o cana cu lapte,am urmarit un film pe A1 si m-am culcat la 04.30!
Deci..
Deea despre cisterna magna-am aflat ca este o componenta a spatiului subarahnoidian,alaturi de alte 13 cisterne
si are legatura cu diagnosticarea hidrocefaliei.
Adela ce ma bucur ca ne-ai scriis!
Pupic dulce pe nasucul bebelinului!
Te asteptam mai deees!
Off mai Simonette!
..Si ce a zis Dr.?Ti-a dat vreun tratament?Tu vrei sa nasti natural sau cezariana?Din cate stiu pericolul cel mai mare este la nasterea naturala,rareori transmitandu-se transplacentar..
fata si..te asteptam cu vesti bune!
Sovi e beton colul Nataliei!
Multumim de mesaj!Doamne-ajuta!
Cand sa zic hop-gata isi revin colurile randunicilor..apare si Ioana cu aceeasi problema!
Hmm..trebuie sa le punem la respect cumva(
)!
Felicitari Ioana pentru noile achizitii!
Sovi din cate stiu eu-e bun gradul de maturitate al placentei-pt.20 de saptamani!Nu te stresa-fata verde!Esti in grafic!
Monica TA ti-a fost masurata o singura data?Pt.ca daca e asa..nu are f.mare relevanta..Trebuia sa-ti fie masurata iar-dupa 3,4ore..Incearca sa papi mai multa carnita si sa faci pauze mai dese pt.odihna.
Oana!
Felicitari Maia pt.BB grasunel!
Ariel ce de patanii!!!
Off..Pupici Alexutei dragi-sa se faca bine!
mami,Ramo,Maria,Nicol si butucelu-curentzelu'!
Irina m-ai speriat!Crezusem ca ai uitat sa mergi la Dr.!![]()
fata!
Clau si duracelloasa mica!![]()

Gata!Fug sa pap ceva ca ma cu lesin!![]()
Pupici multi tuturor!Marina,Cory??
Fiti pe faza randunici!!Vine
!!Ela..
in 25+ cu
!!Varsta mogaldetei
Photos
nicol_conte spune:
Am uitat sa va zic
Cine vrea o programare al Iosup pe 07ian2008, ora 15.15 la CMU?. Era prea tarziu pt mine(25sapt) si am gasit mai devreme.
BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol
20+ cu
si Alexia(24aug2005)
nicol_conte spune:
Zoze Felicitari pentru bebe gras si sanatos si cu putza!!Dupa cate vad ,deja a gasit iesirea,acum trebuie doar sa stea cumintel inca vreo 2 luni si gata..poa' a iasa dup-aia
.
BURTICA
mami,tati si Alexia
bebe2
Nicol
20+ cu
si Alexia(24aug2005)
mihutza11 spune:
da Olgutza, asa e... o facem cetatean american
si mersi de incurajare!
Nicol, ce dulce a zis aia mica de fulgi

Naty bine ia revenit cu netul in picioare!! si ma bucur sa aud ca sunteti binesi tu si bb Iulia... Doamne ajuta si incontinuare! 
Mihaela
25+ cu
Andra
Pozici
Bebitza
Olgutzika spune:
Ela
!!! Sa creasca mare si voinic!!! In mod sigur ne-am intersectat la BE, eu insa nu am citit inainte sa plec mesajul tau ca poti fi sunata de oricine e dimineata in zona...poate daca intram sa iau numarul tau, le luam si pe cele ale fetelor de la intalneala si mai spalam rusinea...Asta este! C
Cand pui tu poze cu cumparaturile pun si eu! SANTAJ!!!
Olga
27+ cu
Ioana
Alexa.1983 spune:
...Buna fetelor...am fost ieri la echo...
...si mi-a zis ca nu am chisturi pe ovare...
...deja sunt Z8 intarziere...dureri nasoale de sfarcuri....
....endometru 11mm..mi-a dat Duphaston 5 zile...ori vine cm...ori e bebe....2 pastile seara la culcare...a mai luat cumva cineva??...
exista reactii la medicament?...dureri de burta,spate,somnolenta....
AJUTOR,va rog
INTARZIERE CM
http://t2.lilypie.com/xmFop2.png
LAURA