Mamici de Martie-Aprilie 2008 (52)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Buna, burtici! Sa stiti ca v-am vazut pozele si sunt mandra de ce randunele frumoase si ingrijite am colege la odisee!! Va pup pe toate!

Ieri am fost la Bucuresti pt analize si control. Totul e ok momentan, doar ca am colul scurt (nu mi-a zis cat), nu am voie sa fac efort si sa stau in picioare... Bine totusi ca este inchis.

Am cumparat caruciorul la care visam cu incredibila suma de 400 RON!!! direct de la depozit. E de la ABC Design si arata super! Am luat tot de la acel depozit (dar de la alta firma - Kids im sitz) si cosulet pt masina la 250 RON, tot nemtesc, f dragut.

Am pus poze in album.

Va pup pe toate! Nu pot sta mult pe scaun, pt ca bebele meu de 2 zile sta cu picioarele in jos si ma loveste f dureros in col. mai ca simt ca-l pierd pe drum. Imi da niste emotii!!!

Ioana
29+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Nicol, in sfarsit se ia valul dintre picioarele bebicului! Felicitari!
underqueen, super! sa te bucuri de CM! sanatare maxima si dureri minime!
Giani, super voce, super efect :) cantatul tau! Noi doua tre sa tragem o betzie ca sa te scot de tot din starea care iti da tarcoale! Oricum, bile albe pentru stradaniile tale de a colora frumos mesajul tau nominal, in ciuda moralului tau indaratnic! Nu te lasa!
Vezi sa te porti frumos cu nea Doctorul si sa nu arunci cu pietre in el :)
Delfinuta, tocmai am verificat, si nu e slabut bb la varsta asta. La carte scrie ca ar trebui sa aibe 300-350 gr acum. Sasha are 436. Proteina mananc la greu.
Multam de sfaturi. O sa ma straduiesc mai mult ca data trecuta sa oprim regulat si sa fac miscare cand vom pleca in vacanta.
Rox, sunteti tari ca ati terminat renovatul! felicitari!
Blankar, lasa, sanatosi sa fiti.. si cu glicemia in grafic.
Mihuta, multam pt bancuri :))
Simo27 Ma straduiesc sa fiu cuminte :)
Pidana, iti doresc o inima de astronaut!
Deea, sa iti priasca CM!

Maia, Zoze, Bitza, si cine mai mere la echo, va asteptam cu vesti!
Simonette, important e ca BB e bine. Zic eu.
Kitzy, numai echo mi-a facut. Data viitoare o sa merg la un control local, clasic sa imi verifice lungimea.
Randunici, tre sa merg la cineva foarte priceput ca sa imi vada de lungimea/continenta colului?
Ioana, felicitari! vreau si eu pontul cu depozitul daca se poate. Si unde e albumul? Mai ai ceva de cumparat?
Si tu ai intrat in clubul celor cu col scurt? sa speram ca vom iesi repede!

Eu acum caut pe net ce inseamna grad de maturitate 2 la placenta la 20 sapt. Imi dau seama ca e cam mult 2, dar BB e mai mult decat in grafic, asa ca sunt nedumerita. Daca aveti vreun link sau stiti ceva despre maturitate, poate dati si la mine.
Sasha, imediat dupa echo a inceput sa se sbantzuie aproape continuu prin burtoi. L-am deranjat cred :(

Pupici la toate.
Si Hai Naty! poate te trimite si pe tine acasa odata!

sovi 20+ saptamani cu sasha (de la Alexandru)
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica9 spune:

Buna seara randunici!

Am fost si eu azi la medic si din pacate am tensiunea cam mare, 138/80 Nu am avut niciodata tensiune mare, tot timpul era mica, asa ca sunt cam ingrijorata acum. Voi ce stiti despre asta, e foarte mare 138? Si este ceva ce as putea face eu ca sa scada, in afara de medicamnete?

Monica 26+ cu

Mergi la inceput

Este vorba despre depozitul kreisdesign, uita-te pe www.kreisdesign.ro

Pun imediat si adresa albumului sa vedeti pozele

Ioana
29+ si David

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Vai, ce randunici harnicute! Iar am stat o ora sa citesc din urma...

Naty, ce esti bune, felicitari! Poate te lasa acasa!!!

Sovi, dar data trecuta cat aveai colul? Cu cat s-a scurtat?
La mine acum are 45 mm, iar data trecuta la 16 sapt avea 43mm
Ai grija, da??
Mie numai la ecograf mi-a masurat colul, la sarcina cu Vlad doar in ultima luna mi-a facut control cu mana, sa vada daca are loc pe unde sa iasa

Simonetta, si ce ti-a dat pt. herpesul ala? Cum de aparut acolo??
Felicitari pt. bb grasunel!

Ioana, felicitari si tie pt. bb si mare grija si tu cu colul! Sa stapaniti sanatosi caruciorul si toate lucrusoarele pt. bb!

Simo27, am vazut si eu lucrusoarele, super dragute, mai ales costumasul de marinar

Legat de somnul noaptea, eu nu ma trezesc deloc la baie, insa am inceput sa-mi pun o pernuta sub genunchi cand dorm pe o parte, sper sa intelegeti cum, sa nu las toata greutatea pe burtica.

Si faza tare: azi imi zice tati ca aseara cand s-a culcat el, eu deja dormeam, s-a jucat o gramada cu Stefanut, l-a bubuit intr-una si s-au distrat ca baietii

Eu sunt tare obosita, vroiam sa scriu mai mult, maine insa ma trezesc la 5 jum dimineata, asa ca bag in patut...sper sa ajung si eu la Tutunaru maine sa-mi vada ecografia si apoi sa vin acasica repede.

Va pup pe toate!

Oana 20+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Sovi, la mine tot gratul II de maturitate, grupa a II-a e placenta, e de binem cica! Pe mine ma baga in ceata daca e anterioara, posterolaterala sau posterioara Acum la mine e posterioara, data trecuta, la 16 sapt era posterolaterala . Il intreb maine pe Tutunaru!

Oana 20+ cu bb Stefan si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze

Mergi la inceput

http://community.webshots.com/user/numeioana

Ioana
29+ si David

Mergi la inceput

Multumim, bubu!

Sper sa fie bine colurile noastre si sa stea bebeii bine mersi in burtica pana la termen!!

Ioana
29+ si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_g spune:

buna seara,randunici!
IOANA-ce lucrusoare frumoase! si eu vreau...
CLAU-te inteleg perfect prin ce treci,las ca o sa dormim noi...
SIMO-imi pare rau ,dar fii bucuroasa ca bebele e bine si stai linistita ca trece
va pup pe toate si va urez noapte buna

diana_g 28+
http://community.webshots.com/user/diana_gardus
<a
http://bd.lilypie.com/NFaMp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maia37 spune:

Fetele am fost la d-ra si baietelul meu e bine,mi-era dor sa-l vad, l-am vazut cand a deschis gurita si a inghitit lichid,s-a intors cu capul in jos si are 1,200kg.I-am cerut cd cu cateva poze sa-l vada si Andra dar nu sunt foarte clare.Colul e inchis si cam atat...e bine si Doamne ajuta asa sa fie in continuare si la mine si la toate randunelele.Data probabila a nasterii e 10 martie.N-as vrea sa se nasca pe 8 martie desi ar fi pentru mine cel mai frumos cadou de ziua femeii.

Mihaela, mamica Andreei 13+ si 27+ cu Vlad Andrei

Mergi la inceput