Timisoara, Impreuna! (69)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lore03 spune:

Ceau fetelor!
Ce faceti ?Tot la Hrusca ,nu ati inghetat inca?

Imi pare rau ca nu am venit dar Laura are febra si sunt tare necajita,nu stiu ce fac cu ea maine ca nu am cu cine sa o las.

Poate ne intalnim cu alta ocazie,sper cat de curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

superb, superb, superb...m-am incarcat spiritual!
sunt linistita acum

www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lormi spune:

Pup gagicile!Nici eu nu am reusit sa ajung deoarece cu plecarea asta de sarbatori am fost pe la shoping si am ajuns cam tarziu acasa.
Mariaa pove cum a fost!!!

Lormi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

o sa vedeti poze facute acolo!
noi avem o traditie aici in cercul nostru de prieteni, mergem in fiecare an cu colinda pe la prieteni, e tare frumos! in fiecare an ne oprim la final tot la alta casa si ramanem pana dimineata la povestit.
insa pana acum nu am fost deloc la un specatacol de colinzi!

se creeaza o atmosfera aparte, nu prea am cum sa descriu...
la final Hrusca a dat un interviu, a fost intrebat daca mereu isi face publicul sa planga la colinzi...a spus ca o colinda se canta din suflet, cu suflet, altfel nu e colinda! a cantat cu atata suflet ca ne-au trecut fiorii...
pur si simplu m-am incarcat spiritual si este finalul de care eu una aveam nevoie!
Doris, multzam fain!

www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman

" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Buna seara...

Am rezistat gerului cumplit de afara, picioarele inghetate parca nu mai vroiau sa ma tina, mainile mi-au amortit, dar a meritat...
Colindele acestea mi-au umplut sufletul si cred ca o sa-mi tina de cald toata luna Decembrie...
Am trait alaturi de Maria si Laura, clipe cu o puternica incarcatura emotionala...ascultand Ruga pentru parinti, cum sa te poti abtine si sa nu lasi lacrimile fierbinti sa cada pe obrajii inghetati?
Cand versurile lui te-au atins acolo unde durea...ne-am tinut strans de mana, sa ne alinam sufletele, am cantat si noi, poate cu atat de multa dezinvoltura ca atunci cand eram mici si colindam cu bucurie...
Un miracol ce precede Craciunul...colindele lui Hrusca!De acum Sarbatorile pot veni peste mine, sufletul mi-e deschis si astept cu bucurie Craciunul...

Primele poze...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gonghy spune:

No sara buna !
Beyy gagixurilor ce fain o fooo...pppiiiiiiiii....parca voiam sa nu se mai termine.
Omu' asta e balsam pentru suflet
I-a dat Bunul Dumnezeu un suflet cald si bland...dar si o voce care te face sa zbori.
Acum si eu ca si Doris si Maria pot sa spun ca au inceput Sarbatorile de Iarna si pentru mine.

Am inghetzat bocna la picioare dar am mai si dantzuit oleaca cu fetilii si cat de cat ne-am mai dezmortzit,da la plecare parca picioarele nu mai primeau comenzile de inainte zici ca stiau numa STAI PE LOC
Per total a fost suuuuupeeeeeer!!

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=93574
Povestea fetitei noastre
http://community.webshots.com/user/gonghy
Poze cu noi
Laura si bebe Maya 19.09.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

No, eu inca nu mi-am revenit din starea aia, unde sa mai pun ca ascult Balade speciale, e ceva...de vis...plutesc...

Da, hai sa va pove ceva...daca nu stiati, ca aveti vedete pe forum, va spunem noi... dam bine in prim planuri, asa ca ne veti vedea la tv...vedetele serii...cu nasurile rosii, cu lacrimi cat siroaiele, ca virgula cameramanul ala avea ceva cu noi...bag seama ca ne-a vazut mai speciale...si lipite de parapet, in primul rand...

Danitin, help...afla te rog cand dau pe post( stii tu care...) inregistrarea ca asa ceva nu putem/puteti pierde, sa vedeti cele trei gratii...in prim plan... numa cu zoom ne-au filmat aia...cred ca dam bine pe sticla...

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele

www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES

POZE CU NOI

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories

Mergi la inceput

Anooo acum am vazut de la serbarea fulguletzului. imi venea sa pup calculatorul cat e de frumoasa si de dulce cu fatzuca aia micutza si ca un portzelan -iiiiiici multi,multi pentru micutzul fulguletz.
Gestul de la scoala lui Alex este no comment!

Kati la voi cum mai e? Cum e Robi,tu?

Lore asa de rau imi pare pentru Laurica.......nu ai pe mami sau pe socrii si sa o lasi pe micutza la ei? Sau o matusa o prietena f buna si apropiata?
Sa nu stea mica singurica si mai ales acum ca are febra....off,off.
Sa ne ti la curent cum se simte Laurica mica -ici si voua si aveti grija de voi.

Danutza draga unde disparusi prin centru?
Noi te-am asteptat in fatza chiar la scena si tu....???
I-a placut spiridusei mici concertul?
A filmat unu' cica e de la Europa Nova si va da reportajul la tv. Nu stii pe cineva sa ne spuna cand va fi dat acest reportaj la tv sau sa ne faci rost de link sa putem sa-l vedem???
Pleaseeeeeeeee....

No fetele io ma retrag vitejeste catre pat sa fac nani ca inca mis bocna de la frigalaul di pi shentru

NOAPTE BUNA TIMISOARA!

Povestea fetitei noastre
Poze cu noi

Mergi la inceput

Helllau Dorisake gand la gand cu bucurie si eu am intrebat-o pe Dana daca stie pe careva la si sa ne anunte cumva.

quote:
Doris-Alina
CIUFULEASCA DORISAKE

Danitin, help...afla te rog cand dau pe post( stii tu care...) inregistrarea ca asa ceva nu putem/puteti pierde, sa vedeti cele trei gratii...in prim plan... numa cu zoom ne-au filmat aia...cred ca dam bine pe sticla...

Cand ti-am spus ca noi doua avem ceva special numit telepatie

Povestea fetitei noastre
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aidaciolac spune:

Ciao fetelor!
Si eu am inceput sa fac din cumparaturi , drept urmare ieri am cumparat imbracamintea din cadouri ... la jucarii inca nu stiu poate gaseste husbantu prin Ungaria , iar dulciurile sigur le aduce el.

Asa ca eu azi cand l-am dus la camion m-am oprit cu Emma la Vodafone si mi-am folosit punctele si mi-am luat un telefon ca din 2 nici unul ca lumea. Asa ca husbantu repede a replicat ca a scapat de cumparat cadou de Craciun

Si cum pana acum a fost acasa , treaba mea s-a dublat in loc sa am ajutor

Emma tornada nu sta locului o clipa drept pentru care a si cazut de doua ori. Asa e de obisnuita cu gipsul ca o ia la sanatoasa si trebuie sa stau cu ochii ca pe butelie ... ca sa nu mai zic de alintaturi ... ... chiar a scos o perla tare azi cand luam telefonul de au ras tori din magazin.

Va pup pe toate si spor la pregateli!

... ma duc imediat sa va citesc ... si revin

Aida
POZE
Matza Emma in actiune

Mergi la inceput