Timisoara, Impreuna! (69)
Raspunsuri - Pagina 11
Doris-Alina spune:
Aida, ce bine ca te-am prins, scrie-mi pe pm ce am uitat, ca nu mai stiu...
Si vezi ca am vb cu Maria acum, zicea ca aluneca...pe jos...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Mariaa spune:
'neatza si de la mine
eu sunt inca sub efectul serii de ieri...asa seara faina de mult nu am avut! vin fiert, colinzi tare faine si prieteni dragi langa
dupa ce m-am dezmortit cand am ajuns acasa m-am uitat la meci Rom-Franta la handbal si am transpirat toata in palme...vremuri de demult frate...
fetele s-au calificat in semifinalele mondialului, au scos tara gazda...foarte tare meci!
am tras plapuma pe ochi si am dormit la caldurica langa omu drag.
dimineata m-am bucurat ca un copil cand am vazut zapada ( ce a urmat dupa, pe drumul pana la job, nu se pune )
dati-ma pe ignore, io-s cu fulgi in cap la ora asta
citesc din urma si revin
www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman
" Nu ai pierdut daca ai cazut. Vei fi invins cu adevarat daca nu te ridici! "
Pisicuta spune:
quote:
Originally posted by aidaciolac
pisicuta bun venit pe la noi , dar mai baga si tu o parere din cand in cand.
Aida
POZE
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1
Ceau, fete!
Imi cer scuze c-am tacut ca mutu-n cucuruz, dar ieri am avut si eu un "fulg de nea" care s-a "produs" pe la Mall si-am trecut doar meteoric pe la birou (caci numai de aici postez, k acasa nu dispun )asa ca n-am mai apucat sa va transmit gandurile mele.
Sunt inca sub imperiul emotiilor care m-au coplesit ieri, la prima serbare a primului meu copil si nu-mi vine sa cred ca o inima de mama poate sa cuprinda in ea atatea bucuri, dragoste si exaltare in acelasi timp.
Va felicit pe cele care ati ajuns la Hrusca la concert si sper ca anul viitor sa ingros si eu randurile pe acolo si sa inghet cot-la-cot cu voi!
multa sanatate micutei Laura!
Va pup pe toate si va multumesc tuturor pentru caldura cu care m-ati primit in clubul vostru select!
Pisicuta, de 2 X mamica!
Mariaa spune:
salut pisicuto,
ma bucur ca sunteti bine! cresc copilasii astia de numa! serbari, teze, armata, maritish...
aido, ia rolele mama, rezolvi mai repede
www.youtube.com/watch?v=lBSpSr7LN-0&feature=related" target="_blank">pretty woman
aidaciolac spune:
Iau role ... doar sa gasesc in perioada asta ca nu am mai vazut
Aida
POZE
Matza Emma in actiune
Doris-Alina spune:
Bey...nu ma speriati ca-mi pun imediat leocoplastul pe ghete...
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
www.onetruemedia.com/shared?p=222b88dcea173192314fc3&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MONTAJ INES
POZE CU NOI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=228e2d97ca6a85170ac141&source=browse" target="_blank">Sweet memories
Mariaa spune:
quote:
Si eu am inceput sa fac din cumparaturi , drept urmare ieri am cumparat imbracamintea din cadouri ... la jucarii inca nu stiu poate gaseste husbantu prin Ungaria , iar dulciurile sigur le aduce el.
Asa ca eu azi cand l-am dus la camion m-am oprit cu Emma la Vodafone si mi-am folosit punctele si mi-am luat un telefon ca din 2 nici unul ca lumea. Asa ca husbantu repede a replicat ca a scapat de cumparat cadou de Craciun
te-ai convins odata ca exista Mos Nicolae? care e problema ta?!
deschide-ti inima si asteapta-l pe Mos Craciun noaptea magica se apropie
claudia74 spune:
Mai fetelor ma primiti si pe mine in clubul timisorencelor,m -am bucurat tare ca am descoperit conversatiile voastre,m-am simitit mai aproape de casa,sunt o timisoreanca stabilita de 5 ani in Germania dar cu mare dor de tm si banat,din pacate nu am atata vreme ptr site-ul asta dar imi voi face daca voi avea cu cine schimba 2 vorbe.PS Doris ai o bomboana de fetita dar ai grija ca si eu am un baietel frumusel .Sper sa primesc un raspuns afirmativ de la voi.Va tzuc.Claudia
Ana68 spune:
Salutare bey hrustistelor.....
Doris,de puteam sa stau aseara tare as mai fi stat si eu....Luana e cu muci d-aia verzi si multi,ca stateam azi dimineata,cand a suflat nasucul si ma minunam si ma intrebam:unde Dumnezeu au intrat atatia muci?Asa ca aseara am cumparat,cum ziceai si tu si Laura,aerius d-ala si sa va dea Dumnezeu sanatate pentru sfatul bun,ca mandra a dormit tare bine,nu a tusit as'noapte...mai tuseste,cam multisor,mai ales dimineata,dar dam cu humex si aerius si nurofen...sper sa-si revina...Mah,faine poze...bravo voua!Hai ca imiat iti pun poza aia,bine?
Laura ,Kati...saru-mana de apreciere!
Aida draga mea....ma bucur sa citesc ca speedy gonzales de matza mica e plina de energie si veselie....Ce-si doreste de la Mosu'?Nah,sa stapanesti sanatoasa tilifonu'.
Lore,pisicutza si Lormi...pupici si voua!
Danoooo...bay,tu ai tinut spiridusa la tot contzertu'?
Anda dragule,cum fu la petrecerea de la sotu'?
Gagixelor,mai vorbim okei?Tzuci multe la voi!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana