Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

quote:
Originally posted by cecilia L

Cred ca azi aveti mancarici la degete, mult ati mai scris, se vede ca a trecut duminica, s-au intors fetele la treaba.......glumeam.

Tomasa, cu ce mi-ai spus ieri sa-l dau pe burtica pt iritatie??????// am sunat la dr pediatra si m-a ingrozit, cica sa-l dau cu betadina si apoi cu bepanten, si tare nu as mai face asta, ca sunt patita de cand am venit din maternitate....

Vreau si eu sa-i cumpar steluta....de unde ati luat-o, Roxana parca tu ziceai ca o gasesc la farmacie??????? ce farmacie?

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
la 3 luni
http://good-times.webshots.com/album/561701246AFdFbf

Sorry ca ma bag, o intrebai pe Tomasa...dar mi se pare barbar cu betadina..No way
Ca sa fiun sincera aceasta iritaie s-ar putea sa dispara si singura.
Betadina e deastul de tare, te rog frumos nu-i da cu asa ceva.
Steluta de la miniblu parca..marca era crazy toys???
Iar ma bag in vorba...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Fara supozitoare nenica. Nu le suport! Chestiile astea anale... Daca e de placere, numa de nevoie sa nu fie...
Mai stau asa o perioada si daca nu trece, ma urnesc la doctor... Zic si eu...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

nu va mai ciondaniti ca nu va prinde .
Am citit tot capitolul da pana la sfarsit tot n-am inteles de la ce v-ati luat . hai sa facem exceptie de la toate forumistele si macar intre noi sa nu ne certam pe nimicuri .

Sabina , io n-am talent la cantata dar am talent la dansat . Asa ca l-am luat pe Bem Bem in brate , mi-am pus un Cd cu ,, soul of the sax - e belea , l-am luat anul trecut de la Carturesti si l-am adormit in 2 minute .

Iar eu am stat ca o doamna si mi-am facut baie , m-am uns ,,cu toate alifiile si m-am rasfatat 3 ceasuri incheiate .

sunt ceva mai vesela deoarece bebeul n-a mai avut colici-asta nu inseamna ca doarme nopate , da de unde manaca de 3 ori , Piticul e sanatos si in sfarsit au veniyt si aia care se ocupa de hidroizolatii si astupa gaura de la terasa .

Adaug la asta ca maine vine soacra-mea si eu ma duc la coafor si apoi pana in oras , deja am un moral mare cat casa

carmencita , Sabina e cu alaptatul eu sunt -cred ca si Andries sefe la sectorul colicilor

Din experienta mea -crede-ma vasta am invatat ca

-stresul tau se transmite instant celui mic care va racni si mai abitir
-espumisanul e bunicel-eu ii dau 15 pic la 3 ore , alternand cu water gripe ( o data una , altadata cealalata )
-suzeta daca o vrea e de real ajutor-nu cand deja urla , ci cand il vezi ca se pregateste
-nu-i da lapte praf peste cel supt imediat -chiar daca ii e foame , lasa sa treaca macar juma de ora . Mai bine da-i mese separate -eu ii dau 2 de lapte praf-la 3ziua ... si la 3 nopatea
si in rest numai san
-incearca sa-l faci sa dea parturi cat mai multe -ies usor cu gimnastica -bicicleta , ridicat de picioruse in sus -ca si cum ar vrea sa si le bage in gurita datr nu forta , cat poate el .Macar 15 minute la 3 ore .
Pune-l si pe burtica cu o pernuta mica su un prosopel sub burtica -il tine un pic arcuit , face presiune pe intetsine si elimina gazele mai usor
ragaie-l bine , daca nu iese din prima , nu mai insista cu ,,batutu , ia-l la o plimabare prin casa si alterneaza pozitia bebeului in brate dreapta cu cea ghemuita.
Daca nici asa nu ragaie stai pe un fotoliu , tine-l in brate intr-o parte , sustine-i greutatea cu o mana si cu cealalata maseaza-l pe spate apasnad usor .
daca alaptezi , fii atenta la ce manaci-eu nu mamanc cartofi, lapte -are dreptate Sabina manac doar iaurt , carne dar nu porc-la ala face urat , numai compot nu si fructe , -e cam nasol ca sunt constipata dar decat sa am ur;lete -deale aadevarate non stop mai bine numai manac nimic

Eu altceva nu mai stiu , daca mai stiu fetele sa mai adauge . Uneori ,,trucurile astea merg, alteori nu , nu trebuie sa te mai sperii nu moare nici un bebeu de la colici , intotdeuna gansdetste-te -eu sunt obosoita ca nu malasa sa dorm si ma ,,enerveaza dar el cum o fi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

quote:
Originally posted by myral

Eu am avut o noapte tare agitata m-am simtit rauuuuu, m-am trezit din ora in ora cu frisoane, capul imi pleznea, cred ca aveam si febra
De la san nu cred ca e ca ma doare la fel nici mai mult nici mai putin, nu s-a inrosit, gatul la fel mi-a trecut, dar am o stare aiurea ma dor si picioarele spatele sper sa nu fie vreo gripa. Am luat paracetamol aseara dar m-a linistit pt cateva ore.Oare pot sa iau mai multe pastile pe zi. acum am luat o jumatate. Si pot sa alaptez daca am febra???????
Mi-am trimis sotul dupa oscilo... dar eu nu prea m-am impacat cu homeopaticele si mi-e frica sa iau.

Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Trebuie sa combati gripa cu medicamente , poti alapta cand ai febra

Ali , Sonia 22.10.07 si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Gata, a venit tatutzu si eu nu facui mancarea... Ma duc pe la bucatarie, sa ma prefac ca-mi pasa.. Scuzati cacofonia...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Hai ca m-am luat cu altele si am uitat sa va intreb ceva serios, de data asta... Numa ca trebe sa va iau mai din-darat ca sa intelegeti toata tarasenia. Dupa doua sau trei saptamani de la nascare, m-am catarat pe un scaun de bar sa iau o cutie de lapte praf dupa ultimul raft... Am simtit ca mi se rup picioarele de la incheieturi, de la imbinari sau de la zona inghinala... Ati inteles voi... De atunci am ramas cu o sensibilitate idioata. Daca merg mai mult sau fac efort iar imi apare durerea si simt cum mi se desprind ppicioarele din balamale... Cand am urcat spre Cota 1400, am cam facut efort si durerea a revenit. Apoi era sa cad pe gheata si a trebuit sa fac o miscare de genul sa imi tin picioarele sa nu se cracaneze, ca scapam in spagat pe acolo. Maiculita, deci m-a durut de am zis ca nu e adevarat.
Intrebarea mea era ce naiba ar putea fi??? Si intrebarile care deriva de aici... Mai are cineva senzatia asta idioata? Daca faceti miscari bruste sau va cracanati picioarele (din orice motiv), simtiti o durere de parca va smulge cineva pulpele? O sa treaca de la sine? E lipsa de calciu? E de la nastere? NU m-am reparat inca? Ajutati-ma si pe mine cu un sfat prietenesc!!!

Micul Yannis creste mare

Annisia, s-ar putea sa ai probleme cu coloana lombara din cauza sarcinii.bebele stiu ca afost maricel.Un RMN ar clarifica treaba.Lipsa de calciu nu e sigur.La radiografie simpla se poate sa nu se vada nimic.Evita pina una-alta sa ridici chestii mai grele de 5 kile..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Sabina
[
Nana,
m-am necajit si eu cand am citit.
Dar calciu nu au incercat docotrii aia? Gheorghe al meu tremura din ce in ce mai rar si din ce in ce mai putin.
Pe Culcer n-am prins-o :(
Dar cu siguranta poti sa o sunt cand esti in tara si ii spui ca esti din partea mea, primu lucru ii spui asta. Daca nu costa prea mult, poti s-o suni si din Islanda, martea si joia dupaamiaza nu are cabinet.
Si o sa discute cu tine, n-avea nicio grija!
dacanu ii curge lapte din gura, inghite tot, n-aveagrija.
si eu cred uneori ca n-am san, si sugebebe de rupe, deci ,repet, chiar data tzitzi e flescaita, tot are laptic inauntru!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Sabina, www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si bb Gheo
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Nu i-au dat calciu ca mai intai au verificat sa vada daca are nevoie si a iesit in limite normale. Astia nu misca nimic fara analize. Asa ma apuca niste draci cateodataa, de n-ai vazut!
Nu stiu ce sa mai fac.
O sa il pun numai la san, sper in felul asta sa creasca si pđroductia si ar fi ideal sa nu-i mai dau formula. Dar cred ca sunt doar vise de-ale mele.
De luat in greutate ia, ieri la circa avea 5.620kg si 61cm. De unde ia numai Dumnezeu stie.
Am facut si noi vaccinul ieri si a fost cuminte, fara febra si altceva.

Nana, Andrei Stefan - 26 septembrie 2007
Ingerasul care ne-a schimbat viata!
Andrei la 1 luna
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Hai ca m-am luat cu altele si am uitat sa va intreb ceva serios, de data asta... Numa ca trebe sa va iau mai din-darat ca sa intelegeti toata tarasenia. Dupa doua sau trei saptamani de la nascare, m-am catarat pe un scaun de bar sa iau o cutie de lapte praf dupa ultimul raft... Am simtit ca mi se rup picioarele de la incheieturi, de la imbinari sau de la zona inghinala... Ati inteles voi... De atunci am ramas cu o sensibilitate idioata. Daca merg mai mult sau fac efort iar imi apare durerea si simt cum mi se desprind ppicioarele din balamale... Cand am urcat spre Cota 1400, am cam facut efort si durerea a revenit. Apoi era sa cad pe gheata si a trebuit sa fac o miscare de genul sa imi tin picioarele sa nu se cracaneze, ca scapam in spagat pe acolo. Maiculita, deci m-a durut de am zis ca nu e adevarat.
Intrebarea mea era ce naiba ar putea fi??? Si intrebarile care deriva de aici... Mai are cineva senzatia asta idioata? Daca faceti miscari bruste sau va cracanati picioarele (din orice motiv), simtiti o durere de parca va smulge cineva pulpele? O sa treaca de la sine? E lipsa de calciu? E de la nastere? NU m-am reparat inca? Ajutati-ma si pe mine cu un sfat prietenesc!!!

Micul Yannis creste mare

vezi ca nu-i de gluma
asa am patit eu dupaprima nastere, dureri de articulatii si musculare
nu le-am bagat in seama
cand avea piciul 9 luni am facut o fractura tripla de peroneu + tendoane rupte la glezna stanga, de-am tras 6 luni cu ea si am facut-o mergand pe strada mi-a fugit piciorul si am cazut gramada pe el si s-a rupt ca un bat de chibrit
pe urma am aflat ca trasese bb tot calciul din oase, plus hormonii brambura, nu se mai pusese nimic la loc si aveam oase ca de femeie batrana
unele femei isi pierd dintii, altele...
asa ca baga: branza de vaci, lapte, calciu, minerale, hormonei (lasa abstinenta pentru senectute) si miscare sa se refaca materialul

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Nana, poate totusi va mai luminati cand veniti in tara. O fi pe aici sistemul prost, dar medici buni sunt.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

ligeea are dreptate cu colicii, la noi au mai ramas doar o data pe zi, doua trei ore, cel mai bine ne-a mers cu espumisan, eu dau 20 pic la fiecare bibe, stiu ca e mult, dar nu se poate altfel.

gripe water l-a constipat, cred ca e singurul bb de la noi care s-a constipat cu gripe.

si mai merge si faza cu scutec cald pe burtica si masat usor peste scutec, mai ridici picioarele, mai da un partz, in fine distractie maxima.

am incercat aproape tot, nu exista un remediu perfect, rabdare, rabdare si iar rabdare.

ligeea de ce-mi bagi cutitul in spinare cu coaforul?

Andries

Mergi la inceput