Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (30)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Mie nu prea imi plac fazele astea cu bate saua sa priceapa iapa... Am inteles perfect, caci ma duce bibilica... Mililitri este pluralul de la mililitru (http://dexonline.ro/search.php?cuv=mililitru). Se scrie cu un i sau cu doi, in functie de context... Ca sa te poti lamuri, inlocuieste cu ”bani”. Eu nu calculez cati bani papa zilnic. Si - eu calculez banii pe care ii papa zilnic... Cam asa stau treburile...

Micul Yannis creste mare

Dupa cum iti spuneam, daca eu nu te-am inteles, apoi tu nici atat, ca n-are nici in clin nici in maneca cu pluralul si articolul substantivului mililitru, si n-am nevoie sa-l inlocuiesc pe domnul substantiv mililitru cu domnul substantiv bani. Tu vad ca ai o obsesie cu gramatica, ceea ce nu-i rau, dar nu bat saua cu finetzuri gramaticale ca sa priceapa calul. Si cu asta eu am incheiat subiectul, ca n-are rost sa umplem paginile cu prostii.

Mi-e foame, ma duc sa mananc.

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

Daniela de ce sa trebuiasca radiografie daca i-ai facut eco? Nu poti repeta eco mai ales ca zici ca si-au facut treaba chiloteii. Scuze ca te sacai poti sa-mi spui si la ce ortoped ati fost daca imi trebuie recomandarea lui?Myral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Aniast, si al meu a avut vreo doua saptamani cam sarace in kk (nu stiu motivul, ca e alaptat exclusiv). Dar nici eu nu l-am lasat mai mult de doua zile fara sa faca. I-am pus supozitor. Acum s-a reglat singur. Lass Baby e un produs naturist. Si uite ca la Annisia a avut efect. Merita sa incerci.

Acum chiar ma duc sa mananc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Myral, stai linistita draguta ca nu tie iti era adresata postarea. Si apoi poa sa fie cu un i, cu trei sau cu cinci... Nu asta era ideea. Deja m-am plictisit de faza asta...

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Sabina ia spune ce boroboata ai facut????

Eu ma duc sa fac o ciorbita de fasolica. Sa vezi apoi simfonie... E cu ciolan afumat, desigur... Si apoi o salata buf si gataaaa!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myral spune:

FeteloooooorrrrMyral, mami de Elisa(30.08.2007) si Isabela(9.08.1997)

Mergi la inceput

Nicio floricia! Eu vreau razboi nenica! Mie sa-mi spuna ce a vrut sa insinueze. Adica cum, eu nu am priceput? Adicatelea pe mine nu ma duce bibilica sau ce? Da halatu, cat e halatu? Hihihihihi...
Glumesc, cine nu mai stie de gluma sa stea cinci minute la colt. Apoi sa-si priveasca bebelusul si sa-si aduca aminte ca nu are voie sa fie rea... Eu ma uit la Y si ma topesc. Cand stie ca il privesc, incepe sa rada nenica de nu se poate. Cum naiba sa fiu suparata? Pai te poti supara cand ai langa tine asa sufletel????

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Cred ca azi aveti mancarici la degete, mult ati mai scris, se vede ca a trecut duminica, s-au intors fetele la treaba.......glumeam.

Tomasa, cu ce mi-ai spus ieri sa-l dau pe burtica pt iritatie??????// am sunat la dr pediatra si m-a ingrozit, cica sa-l dau cu betadina si apoi cu bepanten, si tare nu as mai face asta, ca sunt patita de cand am venit din maternitate....

Vreau si eu sa-i cumpar steluta....de unde ati luat-o, Roxana parca tu ziceai ca o gasesc la farmacie??????? ce farmacie?

Cecilia si bebe Cristian Matei(07.09.2007)
la 3 luni
http://good-times.webshots.com/album/561701246AFdFbf

Mergi la inceput

Hai ca m-am luat cu altele si am uitat sa va intreb ceva serios, de data asta... Numa ca trebe sa va iau mai din-darat ca sa intelegeti toata tarasenia. Dupa doua sau trei saptamani de la nascare, m-am catarat pe un scaun de bar sa iau o cutie de lapte praf dupa ultimul raft... Am simtit ca mi se rup picioarele de la incheieturi, de la imbinari sau de la zona inghinala... Ati inteles voi... De atunci am ramas cu o sensibilitate idioata. Daca merg mai mult sau fac efort iar imi apare durerea si simt cum mi se desprind ppicioarele din balamale... Cand am urcat spre Cota 1400, am cam facut efort si durerea a revenit. Apoi era sa cad pe gheata si a trebuit sa fac o miscare de genul sa imi tin picioarele sa nu se cracaneze, ca scapam in spagat pe acolo. Maiculita, deci m-a durut de am zis ca nu e adevarat.
Intrebarea mea era ce naiba ar putea fi??? Si intrebarile care deriva de aici... Mai are cineva senzatia asta idioata? Daca faceti miscari bruste sau va cracanati picioarele (din orice motiv), simtiti o durere de parca va smulge cineva pulpele? O sa treaca de la sine? E lipsa de calciu? E de la nastere? NU m-am reparat inca? Ajutati-ma si pe mine cu un sfat prietenesc!!!

Micul Yannis creste mare

Mergi la inceput

Annisia,daca vrei razboi razboieste-te cu altcineva, ca io nu-ti mai raspund, nici macar la faza cu halatu'. Da' iti raspund la cealalta intrebare, aia serioasa. Ia vreo trei zile supozitoare de indometacin, trei pe zi. Si daca iti trece dupa asta, sigur nu-i de la nastere. Eu sunt patita. Am un nerv care se inflameaza cand si cand de nu mai pot sa merg. Si de obicei recidiveaza dupa ce fac o miscare brusca sau merg foarte mult pe jos.

Cecilia, daca e vorba de stelutza aia care canta si proiecteaza imagini, eu am vazut-o si ni COra.

Mergi la inceput