Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (30)
Raspunsuri - Pagina 13
rodicamaries spune:
sunat pe dr gine. Maine dupa-masa neaparat la control, of ce ma bucur
, eu care credeam c-am scapat de scaunul ala(sau masa, ce-o fi) cel putin pentru 2-3 ani 
Rodica
de
Darius Filip 19 sept 2007
ancadragoman spune:
quote:
Originally posted by Annisiaquote:
Originally posted by ancadragoman
Pai ii dau sa suga mai mult de ora dar mai face si pauze si ii dau numai san fara completare.
Am iesit din spital cu 3.350 si la o luna avea 4.100.
Anca, eu zic ca e ok. A luat 750 de grame numai din san. Cu cat s-a nascut? De acolo se calculeaza, nu de la cat a avut la externare. Scaderea fiziologica trebuie recuperata in doua saptamani.
Fetelor, ia dati si voi un sfat adecvat Ancai. M-ati gasit pe mine, care nu stiu pe ce planeta traiesc... Nici nu mai stiu cat avea Y la o luna...
Micul Yannis creste mare
Fata a avut 3.600 la nastere.Mersiu de raspuns
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze
povestea nasterii
Annisia spune:
Rodico, de ce nu recunosti ca tu m-ai intrebat de temperatura de la munte??? Uite cum s-a suparat Slippersu... A incercat sa ma injure diplomatic... Hihihihihi...
Nu ma gandeam la tine neaparat Slippers ca monitorizezi aia si aia... Si nu vad de ce te bosumflasi... Crezi ca e ceva rau? Te desconsideram sau cum? Ficare isi creste copilul cum vrea. Daca unele mame calculeaza cat a papat bebul lor intr-o zi, nu inseamna ca sunt depasite de situatie (metaforic vorbind). Si nici nu o spusesem cu rautate. Pur si simplu am recunoscut ca eu nu o fac, fara sa lovesc in celelalte...
Asa m-am saturat sa ma justific mereu. Chiar nu pricepeti ca ce zic, nu e din rautate? Nu ma bag in viata nimanui si nu imi permit sa critic pe nimeni. Helouuuu!!!!
Micul Yannis creste mare
Carmenita spune:
Annisia, tu ii dai si san lui Yannis?
Pai da, problema este ca nu reuseste sa scape de gazute si de caca si atunci refuza sa manance. Asa cred eu.
Stiu ca intr-o perioada vorbeati de Gripe Water. Parca Sim il folosea, nu mai stiu, ca eu inca nu nascusem cand au aparut pe la voi problemele.
Ce bine e cand vorbesc cu voi. Dar e greu sa intru cu bebe colicos si tipator, cand nu mai am si eu rezerva.
O sa manance el, pana la urma. A luat prost in greutate saptamanile astea doua de cand urla, dar sper sa isi revina. Annisia, tu ai dreptate, cel mai bun e instinctul. Eu ma stresez mereu ca nu mananca suficient, pentru ca in prima luna a luat doar 600 de grame, si asta dupa ce i-am bagat in a treia saptamana supliment formula, ca in primele trei saptamani luase doar 300 g.
As vrea sa ii dau ceva sa ii stimuleze si pofta de mancare, de aia incercam eu cu Bonisan, dar nu are efect la el.
Va pup si multumesc mult de sfaturi!
Carmen si Andrei (02.10.2007)
Andries spune:
Mirciu e ala cu mucii...a fost scos sambata si duminica afara in parca cam mult si de ieri trag iar cu mucii...aspir si de 15 ori pe zi.
tomasa azi am incercat karvol, o fiola intr-un castron cu apa calda, pus pe calorifer, 2 ore l-am lasat in camera lui Mirciu si vad ca el respira mai bine. acum am adus castronul in a doua camera, unde sunt eu si a inceput sa-mi curga nasul
mi s-a inmuiat si mie dar eu ma simteam f bine cu narile perfect uscate...
Annisia nu-mi spune de burta ca am o mie de draci si pe aia. La prima nastere scapai usor de ea, acum vad ca nu se da dusa neam. Si sport nu am voie ca am cezariana. Am slabit la picioare, maini, fund, tzatze...totul e ok mai putin burta. Noroc de niste pantaloni de dinainte de a ramane gravida, din aia cu talie joasa joasa, ca pe aia ii port afara. In casa...trening.
Nana eu cred ca trage lapte si inghite lapte, la san de obicei daca nu iese lapte se enerveaza si plange si lasa sfarcul, daca n-ar gasi nimic in san ar primi biberonul, stai linistita ca nu se lasa el sa moara de foame Doamne Fereste!! Al meu, in perioada in care nu mai aveam destul lapte, tragea din san cat putea, pana se facea sanul ca un ciorapel uscat
apoi urla, apoi se napustea pe bibe...
Andries
Sabina spune:
Cresterea lunara se socoteste de la cat a scazut, nu de la nastere. Numa la 2 saptamani te raportezi la greutatea de la nastere, se zice ca trebuie sa recupereze pana atunci.
Anca, deci 750 gr e foarte bine, e exact cum scrie la carte!!!
Ca sa creasca mai mult da-i sa suga dintr-un sg san f f mult, pana suge lapticul ala gros care ingrasa. Si sa ragaie des.
ca sa nu mai suga mereu la o ora pacaleste-o cu plimbare.Chiar daca mai tipa in carut, tu plimb=o si incet incet se da pe brazda. Ia-o adormita aafara si e posibil ca de la miscare si aer sa doarma mai mult de-o ora.
In general sunteti ok, deci da-i inainte!
Nana,![]()
m-am necajit si eu cand am citit.
Dar calciu nu au incercat docotrii aia? Gheorghe al meu tremura din ce in ce mai rar si din ce in ce mai putin.
Pe Culcer n-am prins-o :(
Dar cu siguranta poti sa o sunt cand esti in tara si ii spui ca esti din partea mea, primu lucru ii spui asta. Daca nu costa prea mult, poti s-o suni si din Islanda, martea si joia dupaamiaza nu are cabinet.
Si o sa discute cu tine, n-avea nicio grija!
dacanu ii curge lapte din gura, inghite tot, n-aveagrija.
si eu cred uneori ca n-am san, si sugebebe de rupe, deci ,repet, chiar data tzitzi e flescaita, tot are laptic inauntru!
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Sabina,
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia si
bb Gheo
Roxana_G spune:
Annisia, nu mi-ai zis daca ati urcat cu masina sau telecabina. Ca ma speriase pediatra veche a Alexandrei ca nu e bine sa o ducem cu telecabina. Imi amintesc ca anul trecut de Revelion nu l-am dus pe nepotelul de 10 luni la cota din acelasi motiv. A fost cuminte Yannis sau mai agitat? Alex era capiata la munte, si madam dr zicea ca de la presiune, si cam asa a fost pana pe la 2 ani. Bebelus nu mai spun ce circ facea, in schimb la mare le dormea neicusorule de ma temeam ca e bolnava. Ca si acum de altfel, acolo mananca de sparge cand acasa de abia gusta mancarea si doarme tare bine. Tare sunt curioasa cum o fi Andrei.
Rox ,
Alexandra Maria (10.02.2004) si BB Andrei Serban (31.08.2007)
Poze
slippers76 spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Rodico, de ce nu recunosti ca tu m-ai intrebat de temperatura de la munte??? Uite cum s-a suparat Slippersu... A incercat sa ma injure diplomatic... Hihihihihi...
Nu ma gandeam la tine neaparat Slippers ca monitorizezi aia si aia... Si nu vad de ce te bosumflasi... Crezi ca e ceva rau? Te desconsideram sau cum? Ficare isi creste copilul cum vrea. Daca unele mame calculeaza cat a papat bebul lor intr-o zi, nu inseamna ca sunt depasite de situatie (metaforic vorbind). Si nici nu o spusesem cu rautate. Pur si simplu am recunoscut ca eu nu o fac, fara sa lovesc in celelalte...
Asa m-am saturat sa ma justific mereu. Chiar nu pricepeti ca ce zic, nu e din rautate? Nu ma bag in viata nimanui si nu imi permit sa critic pe nimeni. Helouuuu!!!!
Micul Yannis creste mare
Da' tu de ce te-ai bosumflat?
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts
daniela76 spune:
buna, dragele mele
va spune o somnoroasa cu o printesa mucioasa si mofturoasa. Am citit pe aici ca mai sunt bebei care nu prea manca, si eu ma confrunt cu aceeasi problema, vrea san, eu nu prea mai am, plange cand ii dau bibe, si tot asa. La doua luni, bebica avea abia 4850g de la 3800 la nastere.
cand vad alti bebei de 6 sau chiar 7 kg la trei luni.
Myral in Constanta am facut eco, la medstar 2000, pe lahovari.Daca te intereseaza , iti pot da si numarul de telefon, pentru programari.
poze cu noi
http://www.flickr.com/photos/litu_daniela_gabriela/
DANA , mama de printesa Alexandra (1 octombrie 2007)
slippers76 spune:
Rox, vine mama din oras intr-o ora-doua si sar pe ea. Patinele astea incep de la numarul 30. Si merg pana la 34.
Ana, mami de
Miruna (16.05.2003) si
Vlad (01.09.2007)
Pozele noastre le gasiti pe Flickr/contacts