*Mamici de Ianuarie - Februarie 2008 (81)*

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Buna dimineata, zuzicute.
La mine e abia 10 seara....in curand mergem si noi la nani.
Am intrat doar sa dau vestea cea mare: maine ne mutam in casuta.... 100% !!! Asadar, nu stiu cand voi mai fi in stare sa va mai citesc, scriu, urmaresc.
Sper ca, pana cand voi reveni... daca mai apar clopotei, va doresc sa fie sanatosi, cuminti, frumosi si mancaciosi... iar voi toate sa aveti nasteri usoare.

Noi am venit acum o ora de la Childbirth Class.....A fost amuzant, terifiant, nebunesc si... nu prea linistitor pentru mine.
V-am mai spus, mi-e groaza de nastere... de travaliu... de cele 6-12 ore de dureri, avand in vedere ca am toleranta scazuta in ceea ce priveste suportarea ei ( a durerii).
Am stat 4 ore, mai avem miercuri inca 4 ore de curs.

Gina, Cati, Monica - Matz va voi trimite numarul de mobil, ce-l am acum.... si in momentul in care voi avea un numar permanent ( caci asta de-acum e pre-paid) o sa va dau sms cu noul numar.
Gina linkul catre baby registry e aici:www.toysrus.com/ControllerServlet?lastName=wojcik &firstName=valeria&city=&state=&target=search&userType=giftGiver&searchForPerson=primReg&whereTo=viewRegistry&x=44&y=10" target="_blank">Baby Registry

Gatta ai dreptate in ceea ce priveste filmul "moartea domnului Lazarescu". Eu l-am luat din magazin american, deci tradus si in engleza... si sotul a ramas oripilat de toata chestia, iar eu pur si simplu m-am enervat la culme, stiind ca de fapt... nu e doar fictiune si ca, chiar se intampla asa ceva in spitalele romanesti.
Am si plans, caci m-am gandit la taica-miu, la faptul ca a avut de-a face cu spitalele, ca e posibil pe viitor sa mai aiba de-a face cu ele, iar eu sunt departe de ei... ufff...trist.

Anyway.. va pup dulce si va imbratisez cu drag.

PS: Fetele ce se simt.."invizibile" nu mai fiti suparici, ok??? Nu ziceam noi ca odiseea noastra e cea mai faina si ca noi toate suntem un grup strans si prietenos?? Se mai intampla sa se mai sara peste mesaje, sa se citeasca in graba, sa nu se stie raspunsul...sau...posibil sa fie un subiect arzator exact in momentul postarii mesajului uneia dintre noi,si atunci sa se sara peste.
Eu am postat azi...3 mesaje si... nu mi s-a raspuns. Dar nu ma simt invizibila... mai ales ca la cat sunt de mare . He he... ce vreau sa zic, insitati... la modul..postati mai des, vorbiti cate-n luna si-n stele si... mai devreme sau mai tarziu... veti fi bagate in seama.

Ufff..nu stiu daca-s coerenta si daca ma fac inteleasa.
Pupici dulci si... pe curand.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 30 Andrew- John

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

buna dimineata!
huhurezul de servici e pe baricade! testat glicemie (buna), halit regulamentar (felie d epaine cu salam si branza si un fel de margarina - da-o-ar o bomba in frigiderul meu ca parca as manca paie de 9 luni) si ajtept glicemia nr2. intre timp, sa scriu, nu cumva sa-mi ies din mana....

Gina, felicitari pentru pozitia 3 din topul preliminar si pentru doua poze in top 10! este ca ai un sentiment asa de... parca ai avea aripi?

Anca.diana, in aceeasi ordine de idei, felicitari pentru pozitia4. tare mi-e ca invidia unor gaitse de prin alte forumuri ti-au afectat nitel evolutia in clasament, dar noi stim adevarul: esti si gravida, si frumoasa si sexoasa, sa moara capra vecinului:))

fetele invizibile (lala20, cati_magureanu, ceska777, honey...si inca vreo 60 din cele 102 care suntem inscrise pe forum) eu zic ca totul tine de timing. spre exemplu: vin, scriu dimineata, retin ce s-a mai intamplat peste noapte - noroc ca nu mult - raspund, uneori haotic, alteori punctual, plec, revin, 15 pagini, capitol nou, ma iau de cap, citesc in diagonala, vad intrebari - la unele s-a raspuns, n-are rost sa ma avant si eu, la altele nu, poate as raspunde dar uit, ma apuc sa scriu, apar alte 5 pagini pana dau send, si da-i nainte la citit. altadata, n-am vreme sa citesc din urma. dar de cand s-a dat liber la bebelushi, n-as vrea sa pierd vreo "noutate". asa ca, ignorate nu sunteti, dar tine de "organizarea timpului liber". puneti mana si scrieti mai des, si aveti enrom de multe sanse sa va raspunda fetele.

cati_magureanu, vizibila, arsurile la mine sunt ceva inedit. n-am avut niciodata, i-am zis sotului doar ca am un gust infiorator de acru in gura si ca parga ma zgarie pe esofag. a zis, da, arsuri. io lapte nu beau nici sa ma bati... deci le sufar cu stoicism:)

gatta, te admir pentru precizia cu care ai facut listuta. ce cap organizat ai! io ma tot gandesc ca le iau pe capitole, gen: pt mine: a, haine - partea de sus, mijloc, jos, cosmeticale - generale de baie, de facut frumoasa, chestii igienice - pt sani, pt budunica, blah blah. pana sa stiu concret ce pun acolo... mai dureaza:)))

grati.ela, noroc ca nu ai totusi 2 maini stangi. si cu mintea matematica pe car eo ai mi-e imposibil sa cred ca nu te descurci cu bagajul de spital. doar c anu ne-ampus capul direct la contributie:)

NataliaS, deci pitica mica sta bine la caldurica! si tu ai face bine sa-ti mai vezi si de statul in pat nu numai de umblat brambura in masina. ca de-i vine vreo idee si tu esti taman prinsa in trafic, ti s emai rup si apele si tre s-o tai urgent la spital... apoi sa vezi tu scenariu de film.

anjelik, vaz ca te-a lovit si pe tine febra umblatului ca si cum ar veni sfarsitul lumii dupa... las' io tre sa ma duc sa vad totul, sa fac totul in ideea ca "cine stie cand oi apuca"! din aceeasi serie...azi trebe musai sa iau cadou sotului de mos craciun...evident ca nu stiu ce si ca o sa-mi ia o vesnicie, dar cu tupeu...

miki, era si cazul sa te apuce insomniile, doar nuc redeai ca ai trecut in luna 8 fix degeaba. ce? numai altele? sa ma vezi pe mine cu bruno cum bantuim pe forumuri pana la 5 cand picam lata si dimineata nu puteam deschide ochii... noroc acu cu scoala ca ma epuizeaza, dar dupa sarbatori o sa am si eu o saptamana "sexy".

alinatudor, cum ziceau si fetele, fiecare avem o poveste, din afara sau din tara, frumoasa sau nu, e a noastra si o traim cum stim mai bine. si am incredere ca cu o mamica asa de grijulie ca tine care isi iubeste puiul c ape ochii din cap si bebele tau va avea parte de o poveste superba! s-apoi iti mai spun ceva... uneori afara lumea pare mai civilizata sar si mai ostila decat acasa, unde vrei-nu vrei esti totusi printre ai tai:)

irinouka si creata... v-am visat! cred ca mi-au ramas imporimate pe creier pozele de la nunta lui irinouka si cele cu tine creato pi creier, ca io azi noapte aveam de organizat un fel de reuniune aniversara, d anu mai stiu pentur ce si fugeam ca disperata in toate partile sa nu va apuce nascutul in timpul discursului oficial:)))

alina023, oooooooooooof, ce-mi lipseste cafeaua ta de dimineat:) pusici multi pe varf de nasuc de anita:)

miri_mik 34+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darene spune:

Buna dimineata!

Inca n-am citit nimic din cap asta,raspund din cel trecut deocamdata.

Alina si Ana bine ati venit acasa!Am vazut pozele,Ana e o printesa superba,a treia poza ii arata f bine trasaturile perfecte!Sa va traiasca,sa fie sanatoasa,mancacioasa si cuminte!
Ginger bine ai revenit,ma bucur ca bebeii sunt inca in burtica,sper sa stea acolo cat mai mult!
Lala_20 ma bucur pt vestile bune,pt lichid,incearca sa bei multa,multa apa.

Poate sa-mi spuna cineva cum arata paturicile absorbante?Am vazut ca cele de la Seni 60x60 sunt din pulpa de celuloza.Asta nu inseamna de fapt hartie?(nu radeti de mine )

Inca ceva.V-am zis ca am cumparat set perie+pieptan de la Chicco,am dat pe el mai putin de 5 $.Am vazut acum pe site-ul trei ursuleti exact la fel (pana si culoarea-roz - ca o mica paranteza,nici nu mi-am dat seama cand l-am cumparat ca e de fetitze) cu 27 RON,la reducere.Asta inseamna mai mult decat dublu fata de aici.

Poze
Elena
37+

AMR 20 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miri_mik spune:

darene, alea sunt. seamnaa cu un fel de scutec clasic, patrat: pe o parte celuloza care absoarbe un eventual pishu, pe spate o folie impermeaila. va fi practica si la spitam sub fundulet sa nu facem pocinog prin pat:d

miri_mik 34+ bebe sacha
www.webshots.com/user/mirimik" target="_blank">bebe sacha si bruno

http://b2.lilypie.com/DjTMp2.png
http://bd.lilypie.com/25XKp1.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

'Neata la fete.
N-am apucat sa citesc nimic de la pag. 3, pt. ca sunteti fenomen(t)ale cu scrisul :)
Dar vreau sa va povestesc. Ziceam ieri dupa-masa (dar cred ca asta era deja in capitolul trecut :))) ca ma doare burta, cred ca am niste contractii. Bun. Iau eu la indicatia farmacistului din dotare un No-spa. Asta chair inainte sa-mi vina fata la meditatii (am o sg. eleva desteapta foc, manca-o-ar mama pe ea, care vrea sa-si dea Cambridge-ul si pe care n-am avut inima s-o abandonez). Si timp de 2h cat e fata aici tot mai rau ma doare burta, abia ma puteam concentra la ce faceam acolo.
La 8 ii stric sotului planurile (joaca baschet lunea si miercurea de la 8 seara - hihihi ) si zic, hai la spital, ca nenea dr. meu e chiar de garda.
Ajung acolo, ma pune la monitorizat, surprinde si el contractie, puls la bebe intre 120-130 (mie mi s-a parut cam putin, dar el a zis ca bebe e relaxat si e normal). Control la col (grrrrrrrrr, am uitat ce rau e si ce doare). Col scurtat mult, dar inchis. Atata mi-a zis. Oricum, vorba lui Gina, eu am simtit de parca l-a atins pe bebe pe cap. Foarte-foarte jos mi se pare bebicu, gata sa iasa.
Sa vedeti ce panica era pe mine, mi-am listat lista cu bagaju de spital (care nu e gata, evident!), m-am epilat la fofo cu crema epilatoare in 15 min. (rezultatul.......asa si asa :)) dar aveam padure, ca numai vineri am programare la epilat :)
In fine. Concluzia: ar fi bine sa stau pe fundu' meu 2 sapt. ca am numai 36 sapt. si 2 zile, cu tratament:
- Gynipral ( 3 tablete / zi)
- Diazepam (3 jumatati de tabl/ pe zi)
- No-spa (3 tb. / zi)

Ah, aseara mi-a facut o injectie cu Scobutil si Diazepam. Pfuiiii, in 5 minute era zombie. Nici nu vedeam bine pe unde mergeam, asa m-a ametit Diazepamul ala, eram ca o mamaliga, abia l-am pus pe Markus in pijamale si la nani.

Cine a mai luat Gynipral, e adevarat ca poate da tahicardie? Ca de aia mi l-a dat asociat cu Diazepam.
Mno, asta fu aventura mea de aseara.
Doamne ajuta sa rezistam cu bine pana in 26 dec.

Venera , mama lui Markus
AMR 15 zile
Markus e mare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Miri draga , exact aceeasi idee am incercat s-o exprim si eu,referitor la "invizibilitate". Dar nah, dupa impresiile de dupa 4 ore de curs... cu filme explicative si nasteri vreo 2 inregistrate... nu cred ca mi-a mai functionat neuronul nici macar la cota de avarie.

Pupicei fetele...cred ca ma bag si eu in patut...caci ma cam doare spatele.... si.. macar noaptea asta sa mai profit si eu de pat, caci pana ne-o veni mobila comandata... dormim pe-o saltea gonflabila.
Eventual sa iau maine doua scaune, ca sa am pe ce sta cat mancam.

www.genjerdan.com/private/Baby/" target="_blank">poze
bebe de Honey 30 Andrew- John

Vali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cynthia_ spune:

Buna dimineata la toata lumea sa aveti o zi fffffffffffff buna!!!!!!!!
Imi da si mie cineva parola de la mailul comun?????????

http://www.flickr.com/photos/21644623@N06/sets/72157603394154136/
36+Octi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Ven eu am luat Gynipral si iti da intradevar palpitatii . E adevarat ca eu il faceam pe perfuzie si timp de 2 ore cat curgea minunea aveam inima in gat . Cum se termina eram ok.
Nu stiu cum e la pastilute .

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Bubu mic! AMR maxim pana pe 27 decembrie!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by cynthia_

Buna dimineata la toata lumea sa aveti o zi fffffffffffff buna!!!!!!!!
Imi da si mie cineva parola de la mailul comun?????????

http://www.flickr.com/photos/21644623@N06/sets/72157603394154136/
36+Octi

Intra in contul tau , la mesaje private si activeaza-le pentru a putea primi parola.

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Mergi la inceput

Apropo de "invizibilitate "
Si eu ma simt invizibila de multe ori desi sunt activa de la inceputul odiseei .
Dar mi se pare absolut normal si nu ma supar . E greu sa raspunzi / feliciti punctual 50-60 de fete cand se schimba un capitol , doua pe zi

Asa incat nu mai puneti botic si insistati pana obtineti raspunsurile dorite

O zi excelenta !
Lala.

_

Fratele mai mare!

Mergi la inceput